עבור לתוכן

מטען (כנראה) מקורי וחדש של סמסונג מחשמל אותי

Featured Replies

פורסם

אם יש לך vise ניתן לנסות איתו. תגן על המטען אם שכבת קרטון שלא יהיו שריטות ותנסה למחוץ בזהירות את הראש שלו מהצדדים (בכיוון X, בכיוון Y, שוב X ו Y וכו - לא למחוץ משמעותית, רק ללחוץ קצת שיהיה מאמץ על ההדבקה ולשחרר - כמה פעמים) אוליי תצליח להחליש ככה קצת את ההדבקה, אם היא השתחררה בפינה אחת תכניס לשם מברג ותקרע את הראש מיתר המטען. לא בטוח שיעבוד אבל הייתי מנסהאת זה

קורא ברוסית ? אם כן שים לב איך הם אייתו "input" ו "made in china"... (בלינק שהבאתי מאיביי) - אין מצב שסמסונג היו מאפשרים לדבר כזה לעבור את בקרת האיכות שלהם, אבל שגיאות כתיב כאלה נפוצות בזיופים ולכן רק זה כבר נותן סבירות גבוהה שמדובר בזיוף. חוצמזה, הוא נראה אותו דבר כמו זה אצל עלי אקספרס וגם העטיפה של הכבל שמצורף היא אותו דבר בדיוק אם אותם סימנים

פורסם
  • מחבר

חח קורא ברוסית ממש לא (יותר קרוב לפרסית). VISE אין לי..האמת הפלסטיקה ממש מדויקת לא מרגישים בליטה בין החיבורים או חוסר איזון מבחינת הגודל, כאילו בנוי דיי טוב.

פורסם

במקום ה vise ניתן לנסות פטיש (כנל דרך קרטון דק) - לא בכוח, רק מספיק כדיי לפוצץ את ההדבקה (אפילו קצת, אחרי זה יש מקום שממנו ניתן להרים אם מברג)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים