עבור לתוכן

טריק זריז לשיפור FPS בBF3 וBF4 לוקח 20 שניות.

Featured Replies

פורסם

התהליך נקרא core unparking וזה שינוי פשוט לרגסטרי שנעשה ע"י התוכנה למטה , בקצרה זה משחרר את כל הפוטנציאל של המעבד במשימות מרובות ליבה (משחקים כבדים למעבד כמו crysis 3,PS2 וכ'ו).

זה לא משהו חדש אבל אני מניח שהרבה מכירים את זה, בגדול זה עוזר לכל מי שיש חלונות 7 חלונות 8 וחלונות 8.1

זה לא אותו דבר כמו לעשות max performance בהגדרות power plan מומלץ לשלב בין השתיים.

הלינק להורדה של התוכנה החינמית נמצא בסוף העמוד באתר למטה):

http://www.coderbag.com/Programming-C/Disable-CPU-Core-Parking-Utility

הערה: המצב הרצויי הוא שכל הליבות יהיו במצב unparked ואני אפילו עושה ריסטרט למחשב ורק אז מתחיל לשחק ולבדוק FPS.

מבדיקה אחת קצרה שעשיתי היום בבוקר לפני העבודה קיבלתי 10 FPS שיפור בBF3(באותה מפה וסרבר ריק מביט לאותו מקום בדיוק), אני אשמח לראות עוד תוצאות של אנשים.

פורסם

כבר דיברנו על זה בת'רד של BF4 (ברשמי או בזה של הבעיות הטכניות) וזה לא באמת עובד... אפקט פלסיבו...

פורסם
כבר דיברנו על זה בת'רד של BF4 (ברשמי או בזה של הבעיות הטכניות) וזה לא באמת עובד... אפקט פלסיבו...

עשיתי רק בדיקה אחת כשאני אחזור מעבודה אני הולך לעשות עוד כמה בדיקות .

יכול להיות שאני בwin8.1 אז זה משנה יותר? אני לא שולל שזה פלסיבו (אצלי*) או שזה עוזר רק לקומץ של אנשים שיש להם כרטיס מסך חזק ומעבד חלש. (שזה לא המצב אצלי המעבד שלי עובד על 50% בBF3 על הגדרות אולטרה מקסימליות כולל AA4 ב1080P ) והכרטיס מסך שלי 99% .

פורסם

אני גם משחק במחשב שמותקן עליו ווינדוס 8.1 (אני כותב את ההודעה ממחשב אחר) ולא היה לזה שום השפעה...

פורסם
אני גם משחק במחשב שמותקן עליו ווינדוס 8.1 (אני כותב את ההודעה ממחשב אחר) ולא היה לזה שום השפעה...

אפשר מפרט של המחשב שלך בבקשה?

פורסם

I7 920 @3.0 GHz, 6GB ram ו- GTX570.

ניסיתי עם "התיקון", ניסיתי בלי, ניסיתי עם OC למעבד וניסיתי בלי, ניסיתי עם OC לכרטיס מסך ובלי... אין שיפור ממשי שניתן לייחס לתיקון הזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים