עבור לתוכן

דרוש מפרט למחשב ב 8k לגיימינג ועריכת וידאו

Featured Replies

פורסם

היי

רציתי בבקשה שתבנו לי מפרט מחשב כאשר כאשר הוא מיועד לגיימינג בעיקר וקצת עריכת ווידאו בתוכנת ה Avid

תודה לכל מי שירצה ויוכל לעזור..

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000-7500 שח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לנצל לנצל!!

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים עריכת ווידאו ופוטושופ (לא יותר מדיי) תכניי HD ו3D

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) מזדמן עד תדיר בתכונות ה Avid and Photoshop

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BT4-AC4-Crysis3-GtaV- COD Ghost ועוד...

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24" 1920x1080 כפול 3 מסכים כלומר 5760 ובעתיד 4k כניראה כפול 2 מסכים תלוי במחיר שלהם

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 כמאת ולא חשבו השקט אבל צריך שהוא יהיה אופטימלי לקירור

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?כן בינוני עד כבד

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיף TMS הכי זולי לא משנה מאיזו חנות אבל שתיהיה באיזור הרצליה נתניה ותל אביב

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). שיהיה מעבד i7 4470k

16 גיגה זיכרון 2Tb hdd קירור נוזלי למעבד (close loop) רצוי גם ssd 120-128 gb לכול התוכנות כולל המערת הפעלה ושיהיה אמין!

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן להוסיף עוד כרטיס מסך בעתיד וזהו בעיקרון

תודה רבה לעזרים אם אני יזכר בעוד משהו אני יערוך את האשקול

• תגובות 34
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הקפצה ! לא נראה לי שזה הגיוני שיש יותר מ 100 צפיות ואפילו לא תגובה אחת חברה זה דחוף אין לי מחשב ואני צריך מפרט תודה

פורסם

ערוך את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום ותסיר את הדחוף, תמתין בסבלנות ואל תקפיץ הודעה אלא אם עברו 24 שעות בהן לא ענו לך..

פורסם

לפי הבקשות שלך הצלחתי להרכיב את המפרט הזה

http://www.tms.co.il/preview/spec/tzbfx28w

אבל הספק כוח גבולי, קירור המים של חברה לא הכי מוכרת...

תמתין לעוד תגובות ואז יהיה אפשר להרכיב את המפרט הטוב ביותר

פורסם

^מפרט מבוזבז לגמרי..

הוא לא צריך i7 וצריך להסביר לו למה, קירור נוזלי חלש למעבדי האסוול(יש קירורי אוויר שיעשו את העבודה טוב יותר ובפחות כסף), זכרונות יקרים ובכלל למה 16GB לגיימינג?, כרטיס מסך מוגזם ולא משתלם, הספק די והותר ויכול להחזיק כמעט שני כרטיסים כאלו, למה מארז ובאנדל כל כך יקר כאשר הדרישה שלו לשקט לא כזו גדולה?

בקיצור התפרעת על כסף שהוא לא שלך..

פורסם

הבעיה שאני הרבה פעמים קורא בפורום על מפרט מעולה שאתה ועוד משתמשים מרכיבים אבל המשתמש רושם בהתחלה בדיוק את מה שהוא רוצה ולרוב המשתמש לא מוותר על הרכיבים שהוא רוצה "כרטיס הכי חזק" "קירור מים" רשם "לנצל לנצל לנצל" אם תרכיב לו משו יותר טוב ב5500 זה כנראה לא יספק אותו הרכבתי מחשב עם קירור נוזלי וכן לא הייתי קונה קירור כזה למעבד כזה הייתי קונה H100I ועושה לו גם OC קונה כרטיס מסך כמו ה 280X או 290X (כשיצא וכמובן ו\אם המחיר טוב) ומארז יקר כי יש לו יכולת קירור ושקט שאין להרבה מארזים..

לגבי כרטיס מסך -

ציטוט

"

.24" 1920x1080 כפול 3 מסכים כלומר 5760 ובעתיד 4k כניראה כפול 2 מסכים תלוי במחיר שלהם

שיהיה מעבד i7 4470k

שהוא יהיה אופטימלי לקירור

כן להוסיף עוד כרטיס מסך בעתיד וזהו בעיקרון

פורסם

כנראה שפותח הדיון לא ממש מבין מה הוא צריך לפי מה שרשם וצריך להסביר לו למה i5 יספק אותו לגיימינג לעומת i7.

כמו כן עניין הזכרון, למה הוא צריך 16GB כש-8GB זה די והותר לגיימינג.

פורסם

http://www.tms.co.il/preview/spec/tp8lhx6f

מפרט חדש עם מארז דיי אופטמלי לקירור

ספק כוח - בעתיד הוא אולי ירצה להוסיף כרטיס מסך...

290X (שלושה מסכים)

לוח אם בשביל כרטיס נוסף... (בעתיד)

פורסם

עידן, אני מסכים עם שוש שהרבה מהמשתמשים ברגע שהם מחליטים על משהו הם לא יירדו מזה.

אתה יכול להסביר לו בעצמך על ההבדלים בין i7 לi5 ולהציע מפרט יותר צנוע, אבל במקרה כזה אני חושב שזה יהיה פשוט מיותר.

בכל מקרה,

במידה והמערך מסכים כבר קיים ומתפקד, הייתי ממליץ על מערך כרטיסים כגון CF או SLI.

פורסם
  • מחבר
http://www.tms.co.il/preview/spec/tp8lhx6f

מפרט חדש עם מארז דיי אופטמלי לקירור

ספק כוח - בעתיד הוא אולי ירצה להוסיף כרטיס מסך...

290X (שלושה מסכים)

לוח אם בשביל כרטיס נוסף... (בעתיד)

תקשיב אני עורך וידאו והתדירות שלי עכשיו לא הכי גבוה כי אני בצבא עורך וצלם ויצאו אני צריך מעבד חזק לעריכת וידאו זה למה ביקשתי את ה 4770k

כנראה שפותח הדיון לא ממש מבין מה הוא צריך לפי מה שרשם וצריך להסביר לו למה i5 יספק אותו לגיימינג לעומת i7.

כמו כן עניין הזכרון, למה הוא צריך 16GB כש-8GB זה די והותר לגיימינג.

פורסם

עידן פרסמתי מפרט חדש... אם תוכל לתת הערות עליו ולהסביר מה לשנות ולמה...

פורסם

^מעבד שאינו מתאים לאוברקלוק ללא K מכפלה פתוחה בעוד שהלוח והקירור כן מותאמים.

כרטיס מסך לא מומלץ(חם מאוד ומרעיש), זכרונות יקרים.

עידן, אני מסכים עם שוש שהרבה מהמשתמשים ברגע שהם מחליטים על משהו הם לא יירדו מזה.

אתה יכול להסביר לו בעצמך על ההבדלים בין i7 לi5 ולהציע מפרט יותר צנוע, אבל במקרה כזה אני חושב שזה יהיה פשוט מיותר.

בכל מקרה,

במידה והמערך מסכים כבר קיים ומתפקד, הייתי ממליץ על מערך כרטיסים כגון CF או SLI.

ויש אנשים עם 2 הודעות בפורום שהגיעו מ-FXP אחרי שאמרו להם ״שים i7 זה הכי טוב״ אאה ואל תשכח לפחות 16GB למשחקים שירוצו טוב..

בעיה להרכיב מפרט דרך הטלפון, כשאהיה מול מחשב ארכיב משהו.

פורסם

אתה ממליץ על מערך SLI של 7970?

או 7970 אחד? אני לא חושב שיספיק לרזולוציה כזו בעתיד הקרוב...

האם הוא מתכנן אוברקלוק?

http://www.tms.co.il/preview/spec/wjvt9q7f

ניסיתי לשים 280X השאלה אם יחזיק מערך כזה של מסכים...

פורסם
  • מחבר

תקשיב אני צריך מחשב לגימינג ו עריכת וידאו לכן אני צריך 16 גיגה רם

ומעבד חזק כי התוכנה שאני עובד עליה מנצלת את המעבד ו הכרטיס מסך לגיימינג יש לך עוד ספקות למה אני צריך את כל זה?

ומה אתם לא מבינים איי לא צריך כונן תקליטורים !!

פורסם

מה התוכנה שאתה עובד עליה?

רשמת שאתה בכלל בצבא ככה שהשימוש בעריכה יהיה בתדירות נמוכה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים