פורסם 2013 בנובמבר 1112 שנים אהלןאני מאוד מתגעגע לעוף כמו בקאנטאקי פרייד צ'יקן. כל פעם שיוצא לי להיות בחול אני אוכל ואני פשוט מת על זה.חיפשתי באינטרנט מתכונים אבל הכל זה עוף עם ציפוי, אבל הבעיה היא שהציפוי הוא שונה ואני מעוניין במשהו קרוב למקורי (עד כמה שניתן).האם מישהו מכיר מתכון שווה ?
פורסם 2013 בנובמבר 1112 שנים ציפוי לא יעזור לך. אתה לא תצליח לטגן את העוף כמו ב-KFC. כדי לטגן את העוף בצורה כזאת צריך משהו שנקרא shortening שזה סוג של שומן מאכל תעשייתי שעמיד בטמפרטורה גבוהה מאוד. shortening מצויין לטיגון עמוק ואפייה, אבל מדובר ברעל מזוקק. בארץ לא ניתן למצוא shortening בחנויות כי הבנתי שזה לא כשר (ומאוד לא בריא), אבל יש חנויות בישול שמייבאות shortening של Crisco בייבוא פרטי.
פורסם 2013 בנובמבר 1112 שנים היה מאמר על הכישלון של הרשת בישראלעד כמה שאני זוכר הבעיה היתה בשחיטה הכשרה ששינתה את המירקם של העוף וכתוצאה מכך הציפוי לא נדבק טוב.
פורסם 2013 בנובמבר 1112 שנים היה מאמר על הכישלון של הרשת בישראלעד כמה שאני זוכר הבעיה היתה בשחיטה הכשרה ששינתה את המירקם של העוף וכתוצאה מכך הציפוי לא נדבק טוב.1+עד כמה שזכור לי המתכון המקורי הכיל גם רכיבי חלב(לא זוכר מה בדיוק) בציפויי, מה שגם פגע בטעם המקורי.
פורסם 2013 בנובמבר 1112 שנים השחיטה מן הסתם לא יכולה להשפיע על הטעם או המרקם.לא בדיוק השחיטה, חלק מתהליך ההכשרה (מריטת הנוצות)אם מעניין אותך:http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000877230#FromSearchPageהם אחרי מקדונלדס (מספר 3)
פורסם 2013 בנובמבר 1112 שנים בניגוד לשמאי, המסעדן יורם ירזין טוען כי הכישלון של הרשת נבע בעיקר מהעניין הבריאותי אך גם מהעובדה שהיא התבססה על עוף. "הכשרות? מה פתאום. אלה סיפורי סבתא. לא אוהבים כאן עוף מטוגן. אוכלים כאן שניצל. קנטאקי מאוד טעים אבל לא סקסי. הוא נפל על הבריאות. גם בקליפורניה שבה יש מודעות לאוכל בריא, קנטאקי לא מצליח כי עוף מטוגן זה לא אוכל בריא", אומר ירזין. מעבר לכך, אומר ירזין, "ישראלים לא ראו ביציאה לאכול עוף יציאה לבילוי. עוף אוכלים בבית. במסעדה שיש מנה של עוף זה עובד אבל למשהו שמתבסס רק על העוף, זה לא הולך. פתחו כאן גם את רשת קני רוג'רס - עוף בריא בגריל - ואת ננדוס, וזה לא הלך. עוף לבד לא החזיק מים".
פורסם 2013 בנובמבר 1112 שנים השחיטה מן הסתם לא יכולה להשפיע על הטעם או המרקם.-אזהרה תאור לא נעים-בשחיטה כשרה חותכים לעוף את הצוואר והופכים אותו על משפך כשהוא חי וכל הדם יוצא מאחר והוא עדיין חיבשחיטה לא כשרה שוברים לעוף את המפרקת ותולים אותו הפוך עד שנוצר כיס גדול של דם ואז מורידים לו את הראש.כתוצאה מכך בשחיטה הלא כשרה, הזאת, הבשר מכיל כמות של דם והוא רך ועסיסי יותר.
פורסם 2013 בנובמבר 1112 שנים זו מהות השחיטה הכשרהשוחטים את החיה כשהיא חיה ואז הדם מתנקזאחר כך מפזרים מלח ושואבים את יתרת הדםכך הבשר מתייבש אבל כשר למהדריןאם אכלת סטייק בחו"ל אז ראית שבנעיצת המזלג הראשונה יוצאת ממנו שלולית דםהבשר לא כשר אבל רך ועסיסי
פורסם 2013 בנובמבר 1112 שנים מחבר כל עניין השחיטה עשה לי מאוד תאבון!! השאלה היא, היכן אני יכול להשיג מתכון להכנה של עוף לא בריא כזה?
פורסם 2013 בנובמבר 1112 שנים אם אכלת סטייק בחו"ל אז ראית שבנעיצת המזלג הראשונה יוצאת ממנו שלולית דםזה לא דם, זה מיוגלובין (חלבון שבדומה להמוגלובין נותן לבשר את הצבע האדום), ואין לו קשר לשחיטה הכשרה.
פורסם 2013 בנובמבר 1512 שנים כדי לטגן את העוף בצורה כזאת צריך משהו שנקרא shortening שזה סוג של שומן מאכל תעשייתי שעמיד בטמפרטורה גבוהה מאוד. shortening מצויין לטיגון עמוק ואפייה, אבל מדובר ברעל מזוקק.אפשר ליצור משהו מאד דומה מחמאה, עם קצת עבודה, ואז זה טבעי ונהדר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.