עבור לתוכן

הורדת קבצי טורנט דרך google chrome

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מוריד קבצי טורנט דרך הדפדפן ורציתי לדעת איך אני יכול להדיר שהקבצים יפתחו לי ישר בתוכנה מבלי שהדפדפן ישאל איפה אני רוצה לשמור את הקובץ כמו שאפשר לעשות דרך האקספלורר?

תודה לעוזרים

פורסם

אין אופציה כזו בכרום לצערי. מצאתי הצעה באינטרנט להוריד את Advanced Chrome שזה דפדפן שמבוסס על Chromium (הבסיס ה-open source שעליו בנוי גם Chrome) ומוסיף עוד יכולות כמו מה שאתה צריך:

http://browser.taokaizen.com/

אבל אין לי נסיון איתו אז אני לא יודע אם הוא טוב.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי וזה עובד מצויין תודה , אבל עכשיו עדיין זה מוריד לי את הקובץ לדפדפן ואני רוצה לבטל את זה איך אני מבטל כדי שלא תהיה הכפילויות של הקבצים

פורסם
....אבל עכשיו עדיין זה מוריד לי את הקובץ לדפדפן ואני רוצה לבטל את זה איך אני מבטל כדי שלא תהיה הכפילויות של הקבצים

תסביר אחרת - לא מובן.

פורסם
  • מחבר

עד עכשיו הקבצי טורנט היו יורדים לי אוטומטית לספרייה של ההורדות והייתי צריך לפתוח אותם באופן ידני, עכשיו סידרתי שהתוכנה תפתח אותם אוטומטית אחרי שהם יורדים עכשיו איך אני מסדר שזה ירד רק ישירות לתוכנה ושזה לא יתן לי להוריד באופן ידני כי זה יוצר כפילויות בתוכנה כיאילו הקובץ נפתח כמה פעמים

פורסם

אתה מדבר על קבצי הטורנט?

ואתה שואל האם אפשר שהם לא ישארו במחיצת ההורדות?

פורסם
  • מחבר

כן אני רוצה שהutorrent ישר יפתח אותם אבל ניסיתי וזה עבד לי רק באתר the paritebay ואני מוריד דרך torrentday ושם זה לא עובד מקווה שהבנת למה אני מתכוון

פורסם

במקרה של הורדה מסוג מגנט זה יעבוד

במקרה של קבצים מסוג טורנט - לא

נא המנע מדיון על אתרים פיראטיים - לא לפי חוקי הפורום.

-אבל-

אתה יכול לייצר קובץ אצווה פשוט שימחק מתיקיית ההורדות את קבצי הטורנט ולשים אותו ב-SCHEDULE (שנה הערכים למה שרלוונטי)

del d:\downloads\*.torrents

במידה ואתה ועבד עם 7 דרומה אפשרי על ידי פקודה אחת ושלום על ישראל (רק תשנה את הערכים למה שרלוונטי אצלך

at 23:00 /every:S,M,T,W,Th,F cmd /c del d:\downloads\*.torrent

בהצלחה,

גבריאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים