עבור לתוכן

מישהו עדיין משחק בBF3 באופן אקסקלוסיבי?

Featured Replies

פורסם

אני אישית לא מיציתי את BF3 , ומחכה לכמה עדכונים לBF4 שיהיה יותר מאוזן ועם פחות באגים , מה אתם אומרים רעיון טוב?

פורסם

נטשתי את bf 3, יש לי רעב מטורף לפתוח attachments- ההרגשה שאנשים מתקדמים ואתה לא משפיעה, ככה שאין זמן לשחק בישן בו בזמן שיש

לך משהו חדש, מה גם שהמשחק עובד יותר טוב אחרי העדכון האחרון והשרתים לא נופלים כל כך הרבה אם בכלל..

פורסם

כנ"ל.. BF3 אפילו לא מותקן.. אין לי מקום בSSD :)

פורסם
נטשתי את bf 3, יש לי רעב מטורף לפתוח attachments- ההרגשה שאנשים מתקדמים ואתה לא משפיעה, ככה שאין זמן לשחק בישן בו בזמן שיש

לך משהו חדש, מה גם שהמשחק עובד יותר טוב אחרי העדכון האחרון והשרתים לא נופלים כל כך הרבה אם בכלל..

חח תמיד צחקתי על הUNLOCKS שזה טיפשי וילדותי אבל איכשהו אני עכשיו מתלהב בעצמי. מה גם שזה נחמד להסתכל על מטרה מסויימת שאתה רוצה ולחשוב מה הדרך המהירה לפתוח אותה. למשל שרציתי את הנשק האחרון של הASSUALT, הלכתי לOPERATION METRO, סליחע LOCKER, וזרקתי מלא MED KITS איפה שהיו אספות של שחקנים... שרציתי REACTIVE ARMOR+ACTIVE PROTECTION לLAV, ראיתי שחקן שדי מתקמפר בסיבוב ממש ארוך של FLOOD ZONE, עליתי איתו כתותחן, ויצא לי רצף של 30 בערך, ובגלל שהחלפתי לSQUAD שלו זה מכפיל את הנקודות על הריגות שלו וכאלה. קיצור נחמד :D

ובכללי הסיבה שאני לא משחק BF3 TDM כי הTDM ב4 הוא כישלון מוחלט ואין שרתים בכלל, זה שלי אישית לוקח די הרבה זמן לקבל שליטה מושלמת בRECOIL ואני לא משחק כזה הרבה כדי שאני אוכל לקפוץ ממשחק למשחק ככה.

אגב תנסו להריץ חיפוש TDM, Europe, Full,1-5,5-10, No game mode change, יש איזה 5-10 שרתים בתוצאה רוב הזמן וחצי זה הארדקור, ככה שלא משנה מה ההעדפה שלכם רק חצי מהאלה רלוונטי אליכם (רוב השרתים CUSTOM אז אי אפשר לסנן הארדקור), חצי זה 100 כרטיסים, והשאר זה על המפה הכושלת FLOOD ZONE, לעומת זאת עד היום מחפשים TDM בBF3 ויש מיליארד שרתים מלאים של קנאלס :( :( :(

פורסם

אני דווקא נהנה בשרתים של hardcore בהתחלה היה קשה אבל שמתרגלים זה עולם אחר, אין סימני פגיעה ואין את המיני מאפ ומבט גוף שלישי וזה יוצר אתגר וחוויה שדומה יותר למציאות.. בקיצור לא לפסול.. גם לא הבנתי מה אנשים היו נעולים על המפה cannals ב bf 3 כמה אפשר לשחק שם tdm בשלב מסויים זה כבר יוצא מהתחת...;)

פורסם

חחחחחחחח ספר לי על זה... חלמתי שאני משחק שם כמה פעמים, לא צוחק. שאני באמת החייל במשחק ולא שאני משחק במחשב. :D:D:D:D ואני די בטוח גם שיכלתי לעשות RESPAWN וכאלה למרות שלא חלמתי שאני במשחק. :D:D

בדיוק אני גם התחלתי לאהוב הארדקור, מוריד את הכעס על הHIT MARKS, ובעיקר הסיבה שהתחלתי לשחק זה שאני לא יכול לראות כמעט את השחקנים בBF4 ואני תמיד מפציץ את הכפתור SPOT, אפילו אם ראיתי מישהו קיבלתי הרגל של לעשות לו SPOT ואז רק לירות. אז חשבתי שיעזור לי לשחק בלי SPOT קצת.

מה שגם דפוק שאם אני SQUAD LEADER אני כל שניה מסמן 200 מטרות שונות כי אני מנסה לעשות SPOT כל הזמן, ולא ראיתי אפילו פעם אחת מישהו שעשה את זה כשהייתי בסקוואד שלו....

פורסם

יצאתי אחד הטמבלים. חיפשתי פעם VGAMES בחיפוש של השרתים, ונשאר בחיפוש פשוט רווח שלא ראיתי, והבאטלוג העלוב הזה כנראה מצא לי עד עכשיו רק שרתים שיש להם רווח בתחילת השם או משהו כזה. היה יוצא לי תמיד בחיפוש של שרתים מלאים או 1-5 סלוטים ריקים באירופה איזה 5-10 תוצאות ולא הבנתי למה :D:D:D:D:D:D

פורסם
חחחחחחחח ספר לי על זה... חלמתי שאני משחק שם כמה פעמים, לא צוחק. שאני באמת החייל במשחק ולא שאני משחק במחשב.

לחלום ועוד כמה פעמים על מפה בבאטלפילד זה כבר התמכרות קשה,ואם כבר חלומות, אחרי השחרור שלי במשך שנה היו לי סיוטים שאני עדיין בצבא.. ככה שאני חושב שבכל זאת לחלום על מפות בבאטלפילד זה עדיף למרות שזה מוזר O_o..

פורסם

http://bf4central.com/2013/11/ea-pushed-battlefield-4-quality-control

אז כולם משחקים עדיין בבטא? אני הולך לחכות ולחכות עד שיצא המשחק המלא והמלוטש :character0009: (זה EA חייבים תפילה).

עד אז אני הולך לסחוט את המיץ לBF3 ואני מקווה שימאס עליי כבר !!!

פורסם

האמת שאם כבר לחזור, אני אחזור לBC2 ולא ל3

אני לא יודע למה, מBC2 נהנתי יותר

פורסם

אני משחק רק בו כי עוד לא קניתי את 4 חח

פורסם

גם אני עדיין משחק שם ..

הורדתי אפליקצי לאנדרואיד .. נשארו לי עוד כמה תוספות שאני צריך לפתוח ..ואז כשיהיה מחיר טוב ל BF4 נעבור כבר לשם :)

נ.ב הימים של BC2 היו טובים יותר פעם :cry:

פורסם

כן

אם הייתי הולך לפי מה שאני צריך לפתוח אני צריך להמשיך לשחק בזה עוד 30 שנה ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים