פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים יש לי מחשב נייד של HP מדגם Pavilion G6 1150sjשמתי לב כי המחשב מתחמם בצורה מוגזמת שקשה אפילו להניח את הידיים על מנת לכתוב במקלדת.פתחי האוורור נקיים מאבק והמאוורר עובד.מה יכולה להיות הסיבה להתחממות הזאת? ואם יש דרך לפתור אותה?תודה לעוזרים.
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים מחבר משחה טרמית?אולי גוש אבק שאתה לא רואה חוסם את המאוורר?מה הטמפרטורה שבדרך כלל אמורה להיות?אני משתמש גם במאוורר חיצוני ואני חושב שיש עוד סיבה לכך שהמחשב מתחמםהזיכרון RAM הוא 2GBיכול להיות שיש עומס גם בגלל שהזיכרון נמוך?
פורסם 2013 בנובמבר 1012 שנים העומס הזה לא אמור להתחממות יתר של המחשב.בן כמה המחשב? האם מערכת הקירור טופלה מתישהו?
פורסם 2013 בנובמבר 1012 שנים לא יודע אם המעבד שלך נתמך, אבל יש אפשרות ל-UNDERVOLT (הורדת צריכת החשמל של המעבד) שתוריד בכמה מעלות את הטמפ'.
פורסם 2013 בנובמבר 1012 שנים מחבר לא יודע אם המעבד שלך נתמך, אבל יש אפשרות ל-UNDERVOLT (הורדת צריכת החשמל של המעבד) שתוריד בכמה מעלות את הטמפ'. איך אני עושה את זה?
פורסם 2013 בנובמבר 1012 שנים http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-boards-software-extreme-tuning-utility.htmlמוריד את התוכנה של אינטל בכתובת הנ"ל.מתקין אותה ומשתמש בה בזהירות.אתה נכנס ל:manual tuningall controlsמשנה את הצריכת חשמל ב: dynamic cpu voltage offset וב: processor cache voltage offsetתתחיל משינוי בקטנה נאמר 40- mVואז תעשה stress testככה תתחיל לנסות. אצלי לפחות במחשב כל 10mV מוריד משהו כמו מעלה/מעלה וחצי מהחום של המעבד.
פורסם 2013 בנובמבר 1012 שנים מחבר http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-boards-software-extreme-tuning-utility.htmlמוריד את התוכנה של אינטל בכתובת הנ"ל.מתקין אותה ומשתמש בה בזהירות.אתה נכנס ל:manual tuningall controlsמשנה את הצריכת חשמל ב: dynamic cpu voltage offset וב: processor cache voltage offsetתתחיל משינוי בקטנה נאמר 40- mVואז תעשה stress testככה תתחיל לנסות. אצלי לפחות במחשב כל 10mV מוריד משהו כמו מעלה/מעלה וחצי מהחום של המעבד.אני לא מוצא שם בmanual tuning את האפשרות all controls
פורסם 2013 בנובמבר 1012 שנים יכול להיות שבפעם הראשונה שהפעלת את התוכנה מנעת את האפשרות לבצע שינויים?יש תמיד שאלה בהתחלה האם אתה מעוניין לעשות שינויים אולי בחרת בטעות לא?
פורסם 2013 בנובמבר 1012 שנים מחבר יכול להיות שבפעם הראשונה שהפעלת את התוכנה מנעת את האפשרות לבצע שינויים?יש תמיד שאלה בהתחלה האם אתה מעוניין לעשות שינויים אולי בחרת בטעות לא?נפתח לי חלון אזהרה ולחצתי על I Agree.אבל עדיין זה לא נותן לבצע שום שינוי
פורסם 2013 בנובמבר 1312 שנים תנסה אולי להפעיל את התוכנה במצב של אדמיניסטרטור, אם לא תצליח תחפש באינטרנט מדריכים ל-Undervolt.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.