עבור לתוכן

תוכנת הFRAPS מורידה ביצועים וגורמת ללאגים בעכבר.

Featured Replies

פורסם

היי חברים

לאחר הרבה בדיקות שבדקתי משחקים עם הפעלת התוכנה וללא הפעלת התוכנה אני רוצה להגיד חד משמעית שהתוכנה הורסת את ההנאה וגורמת ללאגים וירידת FPS , לכן חברים במקום שתסתכלו על מד הFPS במשחקים כדאי שתראו כמה הכרטיטיס שלכם או המערכת שלכם מראה ציונים , עדיף שתשחקו יותר בהנאה ותימקדו יותר במשחק מאשר הניקוד.

פורסם

היי רוני..

ידוע שתוכנת ה-FRAPS מכבידה על המעבד בהקלטת המשחק.

האם ניסית להקליט איתה את המשחק או רק לבדוק FPS?

פורסם
  • מחבר

רק לראות את מצב הFPS , שמתי לב לזה במשחק Call of Duty - Ghosts ששם התוכנה גורמת ללאגים,

פורסם

הדיון הזה הזכיר לי את החלק מהסרטון הבא

http://youtu.be/AAgc43e-zp4?t=14m11s

^TotalBiscuit ששם הוא בדיוק משתמש בFraps כי Dxtory לא עובדת עם Call of Duty: Ghosts , חוץ מזה נראה לי שיש במשחק עצמו אפשרות לניתור FPS בלי צורך בתוכנה חיצונית אאל"ט.

פורסם

היו לי קפיצות נוראיות של עכבר כשה-FPS משתנה במשחק הזה. הפסקתי לשחק בגלל זה (ממתין לפאץ' ותוספות פיזיקס על הדרך).

בדקתי קצת ברשת ונראה שאתה צודק FRAPS כנראה הסיבה לבעיה. אני יבדוק שוב ללא FRAPS. תודה!

פורסם
נסו להשתמש ב-MSI AB בשילוב עם rivatuner statistics, מראה FPS, שימוש GPU, טמפ׳ ועוד...

קישור להורדה:

http://www.guru3d.com/files_details/rtss_rivatuner_statistics_server_download.html

עידן, זה עובד במשחק מניסיון?

כי נמאס לי כבר להוריד כל מיני תוכנות צד שלישי ולגלות שבמשחק הזה משום מה הם לא עובדות!

פורסם

מה השריטה הזאת לראות את ה-FPS תוך כדי משחק?

אם אתה מבצע benchmark, מילא. אחרת, תתרכז במשחק...

פורסם
עידן, זה עובד במשחק מניסיון?

כי נמאס לי כבר להוריד כל מיני תוכנות צד שלישי ולגלות שבמשחק הזה משום מה הם לא עובדות!

במשחק הזה ספציפית עדיין לא ניסיתי, אחרי התקנת וינדוס 8.1 לא ממש החזרתי את כל התוכנות.

גיל- אנשים פשוט רוצים להבין איפה הכרטיס שלהם עומד מבחינת ביצועים במשחק, המון סצינות של פיצוצים, עשן, רסיסים, ערפל ואבק.

חוז מזה שיש נקודות קבועות במשחק שגורמות לנפילה של ה-FPS.

כרגע המשחק לא כזה יציב מבחינת FPS אז גם לא הפעלתי תוכנת בדיקה.

פורסם

כדי לבחון היכן עומד הכרטיס מבחינת ביצועים, לא צריך למדוד FPS, צריך להרגיש שהמשחק זורם לך.

פורסם

^ לא מסכים איתך!

חלק ממבחני ביצועים ובעיקר הם כמות ה-FPS המתקבלת במשחק.

לך תגיד לכל האנשים שחיכו למשחק הזה כדי לבדוק אם הכרטיס שלהם יריץ אותו, או לכל אלו שחושבים לקנות כרטיס לא להסתכל על ממוצע FPS מתקבל במשחק.

משחק זורם זה סבבה, לאחד זה זורם ב-30FPS ולאחר מעל 45-50FPS.

אם לא תבדוק FPS איך תדע אם הבעיה היא באיזור הספציפי הזה במפה, במשחק עצמו שכבד או בכלל בעיה במשחק חדש שממתין לתיקונים?

כן בא לי לדעת FPS כדי להבין למשל כמה יקבלו שני כרטיסים במערך והאם בכלל אני יכול לחשוב להריץ את המשחק על 3 מסכים, מעבר לכך ישנם עוד המון דוגמאות..

פורסם
  • מחבר

חבל שאי אפשר לבדוק FPS דרך המשחק עצמו כמו לדוגמא Call.of.Duty.Black.Ops.II-SKIDROW ששם אפשר דרך ההגדרות.

פורסם
^ לא מסכים איתך! חלק ממבחני ביצועים ובעיקר הם כמות ה-FPS המתקבלת במשחק. לך תגיד לכל האנשים שחיכו למשחק הזה כדי לבדוק אם הכרטיס שלהם יריץ אותו, או לכל אלו שחושבים לקנות כרטיס לא להסתכל על ממוצע FPS מתקבל במשחק. משחק זורם זה סבבה, לאחד זה זורם ב-30FPS ולאחר מעל 45-50FPS. אם לא תבדוק FPS איך תדע אם הבעיה היא באיזור הספציפי הזה במפה, במשחק עצמו שכבד או בכלל בעיה במשחק חדש שממתין לתיקונים? כן בא לי לדעת FPS כדי להבין למשל כמה יקבלו שני כרטיסים במערך והאם בכלל אני יכול לחשוב להריץ את המשחק על 3 מסכים, מעבר לכך ישנם עוד המון דוגמאות..

איך תדע שהבעיה בסצנה של עשן? תראה שבסצנה של עשן המשחק מקרטע ובמקומות אחרים לא.

רוצה לדעת אם תוכל להפעיל על שלושה מסכים? אם יש לך שלושה מסכים פשוט תריץ ותבדוק. אם אין לך אז תבדוק FPS, זה בטח לא צריך להיות שימוש קבוע.

פורסם

טפשי ומיותר להשתמש בFRAPS בשביל למדוד FPS בגוסטס, יש במשחק סטאטרינג ולאגינג שהתוכנה לא יכולה למדוד ולהציג.

פורסם

גיל - לשחקנים תחרותיים מאוד חשוב לשמור על FPS יציב

שמים תוכנה שמנטרת FPS כדי לדעת שהFPS באמת יציב (נותן רקויל יציב לנשק - כי במשחקי COD הFPS קשור קשר ישיר לקצב האש של הנשק)

אם אני רואה שבקוד הFPS לא יציב (כלומר תקוע על 91 ) אני אוריד גראפיקה כדי להגיע לFPS יציב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים