עבור לתוכן

מהירות הורדה איטית בטורנט

Featured Replies

פורסם

המהירות הורדה בטורנט ממש איטית ואני לא יודע מה הבעיה.

אני לא יודע איפה לחפש אפילו את הבעיה כי חיברתי את המחשב למודם ישירות כדי לראות אם זה בעיה בראוטר וזה המהירות הורדה נשארה על 50KB לכל היותר.

אחר כך חיברתי את המחשב לאינטרנט של הפלאפון והמהירות קפצה ל500KB.

חיברתי עוד מחשבים למודם לבדוק אולי זה בעיה במחשב אבל בכל המחשבים בבית המהירות איטית כשאני מחובר או לראוטר או למודם אז מאיפה נובעת הבעיה?

אני במהירות 30Mb בהוט

פורסם

speed.hot.net.il

תעשה בדיקת מהירות בחיבור ישיר למודם. אם זה פחות מ-30 תתקשר להוט.

פורסם
  • מחבר

אין בעיה עם המהירות אני דרך ראוטר עם עוד מכשירים שמשתמשים באינטרנט וקבילתי 27 מגה

הורדתי קבצים ישירות רק כדי לבדוק את המהירות הורדה והמהירות טובה בסביבות 1.2MB ככה שהבעיה היא רק בטורנט ואני משתמש בטורנט שהורדתי איתו כבר כדי שיהיה לי למה להשוות וזה עדיין ממש איטי

נערך על-ידי RonCohen

פורסם

אם עדיין לא עשית זאת - הפניית פורטים

במידה וכן - נסה להשתמש בפורטים אחרים

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שזה קשור כי גם בלי הראוטר ההורדה איטית

פורסם

גם לי יש אותה בעיה, ב speedtest זה מראה לי מהירות הורדה והעלאה תקינות לגמרי, ויוטיוב ואתרים עובדים לי כרגיל אבל הורדות מביטורנט בכמה ימים האחרונים ממש זוועה, וזה רק בכמה ימים האחרונים.

התשתית שלי היא HOT והספקית - בזק.

מה אתם מציעים? עוד מישהו נתקל בבעיה דומה ?

פורסם
  • מחבר

אני במצב זהה לשלך בידיוק

רק שבspeedtest.net זה מראה לי 13 מגה בערך למה זה?

פורסם

אתה לא היחיד.

מאז ה 03/11/2013, המהירות בטורנטים בבזק בינלאומי צנחה פלאים.

אני מחליף 10 פעמים ביום בין חיבור עם חייגן לחיבור ללא חייגן

(פעולה פשוטה שמתבצעת תוך 2 דקות בתוך ההוטבוקס).

בחיבור ללא חייגן אני מקבל 100 מגה בבדיקות מהירות ובגלישה בארץ, אך איפלו לא 5 מגה בטורנטים.

בחיבור עם חייגן אני מקבל כ 40 מגה בבדיקות מהירות וגם בטורנטים (כמובן כאלו שמאפשרים זאת).

כבר כמעט שבוע שאני נאלץ כל הזמן להחליף בין המצבים 10 פעמים ביום וזה ממש מעצבן אותי כבר.

לא יודע מה קרה שלם בבזק בינלאומי, אבל חיבור ה MPLS שלהם (ללא חייגן) נוראי כבר כמעט שבוע.

פורסם

מה הפעולה שאני מבצע כדי להחליף מחיבור ללא חייגן לחייגן ?

שמח לדעת שאני לא היחיד, אבל מה הפיתרון? הבעיה בספקית (בזק) או בתשתית (HOT) ? השירות לקוחות שלהם כלכך גרוע שאני אפילו די בטוח שלא יעזור אם אתקשר אליהם, אבל אנסה כמובן.

פורסם

גם אצלי התחילה הבעיה עם 100 מגה הוט ו014.

התחלתי הורדה עם המון מקורות ולא עברתי את ה 300 קילובייט, עברתי לחיבור עם חייגן, הפעלתי מחדש את ההורדה ותוך שניה הוא הוריד על 6 מגה.

הבעיה היא שככה אני לא מצליח לעבור את ה 50 מגה.

זה תחילתו של עידן DPI ומרד נגד טורנטים או שזאת רק תקלה זמנית?

פורסם

כנ"ל גם אצלי, ספק בזק בינלאומי ותשתית הוט, מהירות האינטרנט ירדה פלאים, גם בלי טורנטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים