עבור לתוכן

איפה אפשר לקנות אוזניות איכותיות בארה"ב ?

Featured Replies

פורסם

חבר של ההורים שלי מגיע מארה"ב ( ומביא לי R9800Pro בדרך 8) ) , ולאחר שהאוזניות הישנות והמעפנות שלי נשברו ( התיישבתי עליהן ._. ) , החלטתי להשקיע במשהו קצת יותר איכותי .

יש לי 100$ , אפשר לחרוג בקטנות , 10$ דולר לכל כיוון , אבל ממש לא יותר .

אני גם אשמח אם תמליצו לי על מקומות אמינים וזולים להזמין אוזניות איכותיות .

אני אשמח לעזרה מהירה , אני צריך לשלוח לבנאדם את הקניות ( ;D ) שלי עד מחר .

תודה מראש =)

• תגובות 30
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

www.headphone.com

זה אתר מצויין! אני הזמנתי משם את הbeyerdynamic DT931 הסקסיים שלי ( ;D) כשאבא שלי היה בארצות הברית.

הם הגיעו אליו תוך יומיים(משלוח של FEDEX ב8$) בלי בעיות.

www.audiocubes.com

אתר שאין לי ניסיון איתו אבל אני יודע שהרבה מאד אנשים בhead-fi הזמינו משם.

יש שם הרבה מוצרים שמיוצרים ביפן(לא סין!) ובארצות הברית לא קיימים או מאד יקרים.

אם ההיתי קונה אוזניות ב100 דולר אז ההיתי לוקח AudioTechnica ATH A500 (עולה 100$ בAudioCubes) או AudioTechnica ATH A700 (עולה 145$ בAudioCubes).

פורסם

יש גם את הסנהסייזר 515 החדשות, גם אותם שווה לבדוק.

פורסם
  • מחבר

אם ההיתי קונה אוזניות ב100 דולר אז ההיתי לוקח AudioTechnica ATH A500 (עולה 100$ בAudioCubes) או AudioTechnica ATH A700 (עולה 145$ בAudioCubes).

קודם כל תודה על האתרים .

דבר שני , 145$ זה הרבה יותר ממה שאני מוכן להוציא על אוזניות .. עוד הצעות ( חוץ מהדגם הראשון ) ?

ד"א , המקור שלי יהיה מחשב , וכנראה גם iPod\iHP 120 ( בקרוב D: ) . אחרי שקראתי קצת בדיונים אחרים הבנתי שאני אצטרך מגבר כלשהו .. זה נכון ?

פורסם

לאודיו טכניקה לא תצטרך מגבר..

אם אתה יכול להרשות גרדו SR80 +מגבר נחמד (רק 60 דולר) אני חושב שתיהיה מרוצה, למרות שהנוחות מטולת בספק

כמו כן אתה יכול לחפש סוני V6 (לא V600) או סנהייסר 280 PRO. קצת זולות יותר מהתקציב אבל לדעתי שוות ביותר.

פורסם
  • מחבר

אם אתה יכול להרשות גרדו SR80 +מגבר נחמד (רק 60 דולר) אני חושב שתיהיה מרוצה, למרות שהנוחות מטולת בספק

זה יוצא יותר מדי ( 155$ ) .

כמו כן אתה יכול לחפש סוני V6 (לא V600) או סנהייסר 280 PRO. קצת זולות יותר מהתקציב אבל לדעתי שוות ביותר.

הסנהיסר 280Pro עולות 99$ , ואת הסוני לא מצאתי . גם את הסנהייזר 515 לא מצאתי :\

מה שמשאיר אותי עם האודיו טכניקה מול ה 280PRO . אממ .. מה לדעתכם עדיף ?

עריכה -

אני מצטער שאני שואל כל כך הרבה שאלות , זה פשוט 100 דולר ( X: ) ...

פורסם

הסנהסייזר 515 דגם יחסית חדש, אבל הן עולות בדיוק 100 דולר.

הסוני קצת בעייתי למצוא, אבל הן אוזניות מעולות.

פורסם

האודיו טכניקה הרבה פחות נפוצות ולכן גם יש פחות דעות עליהן.

ואגב המחירים באודיוקיובס מנופחים לגמרי! בגלל שזה ייבוא מיפן, ולכן המחיר האמיתי של האודיו טכניקה הוא רק 50-60 דולר אבל מעלים תאת זה ל100.

לעומת ה280 שמבוססות היטב ובאמזון (כן אמזון) עולים רק 80.

פורסם

על האודיו טכניקה יש מספיק דעות(טובות) ב.Head-fi

שיבי שמע, אני לא יודע מאיפה אתה יודע את המחירים של Audio Technica במקומות אחרים- זאת אומרת ביפן...

אני אישית לא מכיר שום אתר אחר באנגלית(בטח יש שם אתרים ביפנית שמוכרים, פשוט אני לא יודע לחפש) שמוכר אוזניות של אודי טכניקה ואני גם לא ההיתי ביפן שאני יכול להשוות- לא יודע מאיפה לך המידע הזה...

פורסם

יש גם את הסוני V700 שעולות 90-100 באמריקה

אוזניות סאונד טוב כמו שצריך

אוזנוית מעולות

פורסם

אין לך מה להשוות V700 לSENN 280. הV700 מנופחות ואיטיות בבאסים. לעומת ה280 הפריכיות המהירות והחדות.

אם הV700 היו עולות פחות כסף אולי הן היו יותר כדאיות אבל במחיר שלהן יש דברים טובים בהרבה!

פורסם
  • מחבר

אמאלה , מזה המחיר הזה ל IHP !

O_O

יש לכם חנויות אחרות שאני יכול להזמין מהם את האוזניות ? ושוב , מה אתם ממליצים 280Pro של סנהייזר או AudioTechnica ATH A500 ?

ויש את ה 280Pro ב 99 דולר ב Headphone.com . זה מחיר הגיוני ? ( עכשיו אני כבר מפחד .. :P)

פורסם

דיי שיבי דייי כבר דיי תפסיק לדבר שטויות מזה באס מנופח ואיטי?? מה אתה ממציא לי דברים? אתה שמעת את הV700 פעם? שמעת?? אני לא חושב

אהה נכון סליחה אתה בטח מסתמך על ביקורות של אנשים נכון סליחה...

פורסם

אז זהו.........שכן ...

הבאס שלהם מנופח וחסר דיוק לחלוטין, זה אוזניות לטראנסים במקרה הגרוע...

אני מאד מרוצה מה280 וגם על ה500 יש ביקורות מצויינות. וכמו שאמרתי אתה יכול להשיג את ה280 ב80 דולר באמזון!

ואגב, אודיו קיובס שולחים רק לכתובת שרשומה בבנק של הכרטיס אשריאי, כלומר אם אתה מזמין מהכרטיס שישי לך מהארץ אז הם לא יקבלו אותו (אין משלוחים לארץ)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים