עבור לתוכן

** הכרזת Nexus 5 בישראל - להם זה עולה יותר...

Featured Replies

פורסם
המכשיר שלי הגיע אתמול לBUY2USA

הוא "יבלה" שם עוד 3 ימים?

איכשהו המכשיר כבר בארץ - בתהליך שחרור מהמכס. :beerchug:

נערך על-ידי omrij

• תגובות 89
  • צפיות 13.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
1. הוא עדיף על הגאלקסי כמעט בכול פרמטר.

2. אייפון לא הוזכר פה בדיון, ולא סתם. אייפון להזכירך עולה 3600 שקל הוא בכלל לא חלק מהדיון. אנשים שקונים אייפון עושים את זה בלי קשר לאם הוא יותר טוב או פחות טוב הם פשוט קונים אייפון.

אני יוצא מנקודת הנחה שאתה לא לקוח שקונה אייפון, אז שים לב למה שאתה כותב. אתה כותב שאייפון ב3600 שקל משתלם יותר מנקסוס 5 ב2800 שקל.

זה אכן מחיר גבוה לנקסוס, אבל בהשוואה למחיר האייפון אין פה בכלל שאלה

שוב המחיר הזה הוא מחיר השקה תמתינו והוא ירד כמו כל מכשיר שמושק פה.

1.לא נכון, זה תלוי מה האדם מחפש, בוא אני ארכיב לך מחשב פצצה ב-2000 שקל שעכשיו תהיה מרוצה ממנו ועוד שנה תבוא בתלונות על הספק כח,המארז והאחריות של הכרטיס מסך - זה בערך מה שהנקסוס מציע, הייתי מעדיף 100 פעמים את הגלאקסי על פני הנקסוס אם הם באותו מחיר.

לגלאקסי יש DAC של וולפסון ואיכות סאונד יותר טובה מהנקסוס, לא יודע מה איתך אבל בשבילי איכות הסאונד זה המאפיין הכי חשוב בטלפון, לגלאקסי יש סוללה נשלפת, לגלאקסי יש יותר אביזרים בשוק הישראלי, לגלאקסי אפשר להרחיב את הזכרון עד 64GB ואם לשפוט לפי נסיון העבר אז בעוד שנה כשישבר לנקסוס שלך המסך אף אחד לא יסכים לתקן אותו בפחות מ-700 ש"ח (באיזה חור) בזמן שאת הגלאקסי תוכל לתקן בהרבה יותר מקומות ובשליש מהמחיר.

2. אני אצחיק אותך עכשיו, אני דיברתי על האייפון 5 וה-4S , הידעת שאיכות הסאונד ב-4S מנצחת כמעט כל טלפון בשוק היום? תוסיף לזה את עלויות התיקון ואת איכות הבנייה ותבין למה אני חושב שאייפון 5 עדיף על הנקסוס 5 באותו מחיר. (אני שונא אפל ד"א).

3.ה-G2 נמכר במחיר דומה, בוא תשכנע אותי איך הנקסוס עדיף עליו, כמו שאמרתי - השקה קשקוש, מנסים לתפוס כמה פרייארים בחכה.

נערך על-ידי RDvd

פורסם

אני מוכן להעמיד אותך למבחן על עיוור עם אקולייזר כבוי, וב99% אתה לא תבחין איזה מכשיר מנגן לך בכול רגע. רד מעניין איכות הסאונד האדם הממוצע לא שם לב להבדל בין צ'יפ טוב לצ'יפ קצת יותר טוב.

סוללה נשלפת זה לא מעניין כמו שאתה יכול להיסחב עם עוד סוללה ולהחליף בגלקסי. אני מסתובב עם עוד בוללה שמטעינה את הנקסוס במימדים דומים.

לגבי תיקון נימוק נחמד, אבל אותי הוא לא משכנע. אולי כדאי לך להסתובב עם נוקיה צביקה פיק, ואז לא תשלם כסף לאף אחד על תיקון.

דרך אגב רוב התיקונים הזולים לאייפון מתבצעים עם מסכים לא מקוריים.

דרך אגב 2 השוק הישראלי מתחיל לצאת מגבולות הגאלקסי/אייפון. לאט לאט מחירי התיקונים של מכשירים אחרים גם ירדו.

לגבי כרטיס ההרחבה והצלמה אלו שני היתרונות היחידים של הגאלקסי. רוב האנשים שהולכים עם גאלקסי לא דוחפים לו כרטיס זיכרון ומסתפקים ב16ג'יגה. כך שגם היתרון הזה די חסר שימוש.

בכול זאת זה יתרון, שנזקף לזכות הגאלקסי טאן הוא גורם לך להעדיף אותו תפאדל .

נערך על-ידי FARKASH7

פורסם

^ממש לא נכון, אפשר לזהות די בקלות את רמת האיכות כששומעים במכשירי סמארטפון שונים (עם אותן אוזניות כמובן).

נערך על-ידי LazyCat

פורסם
איכשהו המכשיר כבר בארץ - בתהליך שחרור מהמכס. :beerchug:

כמה בסופו של דבר זה עלה לך כולל הכל?

BUY2USA "השיקו" את המכשיר באתר שלהם:

http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/HotDeals/index/nexus%205

400 דולר כפול 3.6 כפול 1.36 הם 1958.4 ש"ח.

המחיר שהם מבקשים דרך האתר שלהם הוא 2,499 ש"ח.

דיי הרבה יותר יקר, אבל מצד שני יש פה כמה יתרונות:

1. מתאם חשמל ישראלי (זניח)

2. אפשרות לתשלומים (נחמד)

3. שנת אחריות כפויה על פי החוק הישראלי, על אפם ועל חמתם למיטב ידיעתי (הכי משמעותי מין הסתם במיוחד שיש לא מעט דיווחים על תקלות)

כמה יצא המשלוח עצמו בסופו של דבר, גם המשלוח הפנימי בארה"ב וגם המשלוח של BUY2USA לארץ?

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם
שוב המחיר הזה הוא מחיר השקה תמתינו והוא ירד כמו כל מכשיר שמושק פה.

אתה נותן ליבואן הישראלי קצת יותר מדי קרדיט. בבואי לרכוש את הנקסוס 4, אי-שם בסביבות יוני השנה, רונלייט לא היססו לדרוש עבורו 2,400 ש"ח, מה שאוטומאטית הוריד אותי מהרעיון של לקחת אותו מהם. מה שאני כן לא יכול לומר בוודאות הוא את מחיר ההשקה שלו (שכמובן היתה הרבה פחות תוססת, אם בכלל, בהשוואה לזו של הנקסוס 5).

פורסם

איך Buy2USA הגיעו למחיר הזה(לנקסוס 16GB)? נגיד אני מזמין מהחנות של גוגל(דרך VPN) אז זה יוצא 349 כפול 3.52 שזה 1228 ש"ח. אם נקח את המס על המכשיר(כמה זה? 130 דולר?) ועוד משלוח ומכס. האם נגיע לסה"כ 1000 ש"ח? נראה יותר מדי

אם אני קונה מגוגל ומשתמש בכתובת שBUY2USA סיפקה לי ואשתמש בשירות שלהם זה לא יצא יותר זול מהקנייה הישירה הזאת?

נערך על-ידי Iraqinator82

פורסם

המחיר שיצא לי

מכשיר+מסים בארה"ב+משלוח (המהיר מהשניים) - 442 דולר

מסים בארץ 164

משלוח - 22 דולר

ביטוח 5 דולר

סה"כ 633 דולר

https://www.google.co.il/#q=633+USD+IN+ILS&safe=off

פורסם

"חתול עצלן" לשים לב להבדל בשמע זה טוב ויפה. להבחין איזה טלפון מנגן בכול פעם על בסיס ההנחה שמכשיר x איכותי יותר מy זו כבר משימה קשה פי כמה.

נערך על-ידי FARKASH7

פורסם
אז כמו שחשבתי, בערך 250 שקל רווח. אוקיי.

קצת יותר בהתחשב שגם על המשלוח הם מרוויחים

פורסם
אני מוכן להעמיד אותך למבחן על עיוור עם אקולייזר כבוי, וב99% אתה לא תבחין איזה מכשיר מנגן לך בכול רגע. רד מעניין איכות הסאונד האדם הממוצע לא שם לב להבדל בין צ'יפ טוב לצ'יפ קצת יותר טוב.

סוללה נשלפת זה לא מעניין כמו שאתה יכול להיסחב עם עוד סוללה ולהחליף בגלקסי. אני מסתובב עם עוד בוללה שמטעינה את הנקסוס במימדים דומים.

לגבי תיקון נימוק נחמד, אבל אותי הוא לא משכנע. אולי כדאי לך להסתובב עם נוקיה צביקה פיק, ואז לא תשלם כסף לאף אחד על תיקון.

דרך אגב רוב התיקונים הזולים לאייפון מתבצעים עם מסכים לא מקוריים.

דרך אגב 2 השוק הישראלי מתחיל לצאת מגבולות הגאלקסי/אייפון. לאט לאט מחירי התיקונים של מכשירים אחרים גם ירדו.

לגבי כרטיס ההרחבה והצלמה אלו שני היתרונות היחידים של הגאלקסי. רוב האנשים שהולכים עם גאלקסי לא דוחפים לו כרטיס זיכרון ומסתפקים ב16ג'יגה. כך שגם היתרון הזה די חסר שימוש.

בכול זאת זה יתרון, שנזקף לזכות הגאלקסי טאן הוא גורם לך להעדיף אותו תפאדל .

כמו שכבר אמרתי, עבדתי פעם בחנות ומכרתי מכשירים כאלה, כולם שמים לב לאיכות סאונד יותר טובה וזה לא משנה אם זה ילד קטן או אדם עובד בן 30 שבקושי משתמש בטלפון בשביל מוזיקה, הבעיה היא שברוב מכשירי האנדרואיד הסאונד כ"כ נמוך ומעורבל שקשה להבדיל בין מוזיקה לתשדורת מלחמה משנות ה-60.

לגבי שאר הטיעונים שלך, אין לך דרך לסתור עובדות אז אתה בא להראות איך היתרונות האלה לא חשובים לך או איך הם אולי ישתנו לאור נסיבות עתידיות,סבבה, גם יש אנשים שקונים רכבים מבלי לחשוב על חלקי חילוף עתידיים וערך של מכירה מחדש, זה לא אומר שהנקסוס עדיף על הגלאקסי.

נערך על-ידי RDvd

פורסם
קצת יותר בהתחשב שגם על המשלוח הם מרוויחים

מה אכפת לי כמה הם מרוויחים? התכוונתי להפרש בין הזמנה "דרכם" ובין הזמנה עצמאית.

בכל אופן אשמח להבהרה לגבי החוק הישראלי אם מישהו ממש מתמצא, פה:

http://hwzone.co.il/community/threads/536385-%D7%9E%D7%94-%D7%94%D7%97%D7%95%D7%A7-%D7%94%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%A8-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%9B%D7%9C-%D7%90%D7%95%D7%AA%D7%9D-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%9B%D7%AA%D7%95%D7%91%D7%AA-%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%94-%D7%91

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם

הDAC בנקסוס זהה לG2 ולNOTE 3

למעשה, הוא זהה בכל המכשירים שמבוססים על SD 800

הוא נחשב די טוב.

פורסם
1.לא נכון, זה תלוי מה האדם מחפש, בוא אני ארכיב לך מחשב פצצה ב-2000 שקל שעכשיו תהיה מרוצה ממנו ועוד שנה תבוא בתלונות על הספק כח,המארז והאחריות של הכרטיס מסך - זה בערך מה שהנקסוס מציע, הייתי מעדיף 100 פעמים את הגלאקסי על פני הנקסוס אם הם באותו מחיר. לגלאקסי יש DAC של וולפסון ואיכות סאונד יותר טובה מהנקסוס, לא יודע מה איתך אבל בשבילי איכות הסאונד זה המאפיין הכי חשוב בטלפון, לגלאקסי יש סוללה נשלפת, לגלאקסי יש יותר אביזרים בשוק הישראלי, לגלאקסי אפשר להרחיב את הזכרון עד 64GB ואם לשפוט לפי נסיון העבר אז בעוד שנה כשישבר לנקסוס שלך המסך אף אחד לא יסכים לתקן אותו בפחות מ-700 ש"ח (באיזה חור) בזמן שאת הגלאקסי תוכל לתקן בהרבה יותר מקומות ובשליש מהמחיר. 2. אני אצחיק אותך עכשיו, אני דיברתי על האייפון 5 וה-4S , הידעת שאיכות הסאונד ב-4S מנצחת כמעט כל טלפון בשוק היום? תוסיף לזה את עלויות התיקון ואת איכות הבנייה ותבין למה אני חושב שאייפון 5 עדיף על הנקסוס 5 באותו מחיר. (אני שונא אפל ד"א). 3.ה-G2 נמכר במחיר דומה, בוא תשכנע אותי איך הנקסוס עדיף עליו, כמו שאמרתי - השקה קשקוש, מנסים לתפוס כמה פרייארים בחכה.

אין לי שמץ מושג על מה אתה מדבר... מה זו האנלוגיה הזו בכלל? איך זה מקביל?

1. לנקסוס יש חומרה עדיפה, אז אם כבר, הוא המחשב עם החומרה העדיפה, לגבי תלונות ואחריות, ראה סעיף הבא.

2. אתה רוצה לדבר על אחריות כיתרון ומזכיר מכשיר מסדרת גלקסי?! אחרי הפיאסקו ההזוי בו פשוט סירבו לתקן את הSOD של המוני S3 והתנערויות הגובלות בפלילים מאחריות, עם תירוצים הזויים כגון "יש שריטה בגב המכשיר, הוא נפל ולכן הוא מקולקל".. איפה היית בשנה האחרונה? לעומת זאת, אחריות של גוגל תקפה במקרים רבים גם עם בוטלואדר פתוח, רום אחר, מדייניות RMA נוחה בהרבה, שולחים לך מכשיר חלופי לשני שאתה שולח להם את שלך ויש לך 3 שבועות לשלוח אחד מהם חזרה בטרם יחייבו אותך בעלות של מכשיר נוסף, על הנקסוס 4 קיבלו אישורים לRMA אפילו לבאגים מינוריים, רק העף מבט בXDA ותבין שאין בכלל מה להשוות.

3. מה ז"א איכות סאונד? בספיקר? דרך אוזניות? אם לומר את האמת, לא שמעתי הבדל עם אוזניות בין הנקסוס 4 שלי לS3/S4 של חברים, אך אולי אני פחות רגיש לכך.

4. סוללה נשלפת היא בערך באותו גודל של סוללה חיצונית ניידת, אבל את החיצונית ניתן לטעון גם מחוץ למכשיר ואתה יכול להשיג אותה בקיבולת גדולה יותר, איני רואה היכן היתרון הגדול פה.

5. למיטב הבנתי, הנקסוס 5 תומך בUSB OTG. יש היום DOKים מזעריים ו/או קורא כרטיס micro sd פצפון שמתבר לכניסת הmicro usb, פתרון פשוט, קל וכולל המחיר שלו אתה עדיין חוסך המון כסף. מה ההגבלות בסדרת הגלקסי לגבי אחסון פנימי? כמה מהזכרון עצמו מוקצה לאחסון מדיה וכו' וכמה לאפליקציות?

6. הנקסוס 4 הוא בן שנה, תיקון מסך עולה כ400 ש"ח, מסך + גב עולה כ700 ש"ח, מבלי להזכיר את העובדה שאתה יכול להזמין את החלקים בעצמך ולחסוך בעלוית עוד יותר. יש קהילה הולכת ומתרחבת לנקסוס ומעבדות מתנהגות בהתאם.

7. אשמח לקבל מקור לדבריך לגבי האייפונים ואיכות הסאונד, זכור לי שמזמן קראתי השוואה בין 12 נגנים מובילים, ביניהם היו אייפון ואייפוד טאץ' והם הגיעו למקומות בסוף הרשימה, ייתכן שמול סמארטפונים אחרים המצב שונה.

8. דבר איתי כשS3/S4 יקבלו את 4.4, או תשווה את קצב עדכוני התוכנה בכלל. זאת מבלי להזכיר את העובדה שקימפול של AOSP פשוט עובד על הנקסוס, אני לא בטוח שזה כך על הגלקסי, מבחר הרומים הזמינים ואיכותם, זה פשוט עולם אחר.

יש יתרונות לכאן ולכאן, אך המציאות שאתה מצאר פשוט לא נכונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים