עבור לתוכן

** הכרזת Nexus 5 בישראל - להם זה עולה יותר...

Featured Replies

פורסם
לא מבין מה הבעיה של אנשים עם המחיר של הנקסוס בארץ.

מתי מכשיר דגל שהושק עלה פחות מ3000 שקל ברגע ההשקה? תיזכרו מה היה המחיר של הגאלקסי/אייפון למיניהם.

המחיר בחנות של גוגל לא קשור בשום צורה למחירים בכול מקום אחר. כמו שכבר ציינו המחיר לא רחוק מהמחיר בחול מחוץ לגוגל כולל מיסים.

מי שלא מתאים לו יכול להמתין שהמחיר ירד/להזמין מגוגל ולקבל את המכשיר בעוד חודש-חודש וחצי

ידידי אתה טועה ומטעה אחרים (הרוב לא נפלו בפח) , למרות שהמכשיר טוב הוא עדיין לא מכשיר באותה רמה כמו המכשירים שהזכרתה והמחיר בארץ ממש לא משתווה למכיר בחול אפילו ללא ההנחהשל גוגל.

• תגובות 89
  • צפיות 13.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
מה הקשר? אנשים חיכו להשקה בארץ כי חשבו שיקבלו מחיר טוב והתבדו.

.

על סמך מה? אם על סמך מחיר ההשקה בישראל של הנקסוס 4, אז לא היה "לאנשים" שום סיבה לצפות זאת. בקיצור, אנשים חיים בלה לה לנד.

בכל מקום שאין play המכשיר עולה הרבה יותר יקר. גם בארה"ב, אם אתה קונה מחנות רגילה, אתה משלם הרבה יותר. וזה מהסיבה הפשוטה ש LG מוכרת בהרבה יותר יקר מגוגל.

אותו דבר היה עם הנקסוס 4.

ואם אתה מתעקש לקנות בישראל ולשלם כמו בארה"ב, אז תוך חצי שנה המחיר כאן יהיה כמו בארה"ב + מיסים, בדיוק כפי שקרה עם הנקסוס 4.

או תעשה משהו אחר... תחשוב שהמכשיר לא הושק עדיין בישראל, אלא רק עוד כמה שבועות. (כמו עם האייפון לדוגמה) אז חכה כמה שבועות, ואז תשלם מאות שח פחות.

פורסם
ידידי אתה טועה ומטעה אחרים (הרוב לא נפלו בפח) , למרות שהמכשיר טוב הוא עדיין לא מכשיר באותה רמה כמו המכשירים שהזכרתה והמחיר בארץ ממש לא משתווה למכיר בחול אפילו ללא ההנחהשל גוגל.

הנקסוס 5 לא ברמה של הגאלקסי 4? תגיד לי אתה אמיתי?

מצחיק אותי כול פעם שמשתמשים בפורום הזה במילה ה"רוב". ה"רוב" של הפורום הזה הוא לא ה"רוב" של אזרחי מדינת ישראל.

רוב האזרחים קונים את המכשיר בחנות ולא מייבאים לבד מאמריקה.

רוב האנשים שומעים שיצא מכשיר חדש ב2800 שקל וזה מספיק להם, הם לא מתחילים להשוות סוללות ומעבדים אלה בוחרים את המכשיר יותר לפי כמה הוא "חדש", טעם אישי ומה אח/דוד/אבא/מוכר/חבר אמר להם.

אני מסכים שרוב האנשים לא קונים את המכשיר מיד כשהוא מוכרז אלה מחכים שהמחיר טיפה ירגע(ירד לאזור ה2200-2500 שקלים), ואז קונים, אבל ככה זה בכול מוצר בלי קשר לאם הוא שווה או לא.

הגרעין הקשה קונה ראשון בכול מחיר, הרוב קונה שהמחיר קצת מתאזן והסבלניים קונים לאחר חצי שנה שהמחיר כבר מגיע לאזור הריאלי שלו.

Roger That יודע מה אני מסכים איתך אין לי שום נתון שאומר שרוב האנשים חיכו להשקה בארץ, ובכול זאת אני בטוח שרוב המכשירים שיגיעו לארץ לא נקנו בסמוך למועד ההשקה בארה"ב. משמע שרוב האנשים כן צריכים לחכות בין שבועיים לחודשיים עכשיו כדי לקבל את המכשיר מארה"ב.

נערך על-ידי FARKASH7

פורסם
אחת הטענות שם היו שהמכשיר ביבוא רשמי יתמוך בLTE הישראלי , בזמן שהגרסא של GOOGLE PLAY לא תומכת בLTE שיהיה בארץ בעוד שנה,

כלומר כל נקסוס 5 שלא בייבוא רשמי לא יתמוך ברשת LTE שתהיה בארץ בשנים הקרובות?

טענה הזויה.

1. הנקסוסים מאז ומעולם היו זהים בכל העולם. אין אינדיקציה שהפעם המצב שונה.

2. ישראל עצמה עדיין לא יודעת באילו תדרים היא תעבוד ב LTE. עדיין לא התקבלה כל החלטה בנושא .

- - - תגובה אוחדה: - - -

Roger That יודע מה אני מסכים איתך אין לי שום נתון שאומר שרוב האנשים חיכו להשקה בארץ, ובכול זאת אני בטוח שרוב המכשירים שיגיעו לארץ לא נקנו בסמוך למועד ההשקה בארה"ב. משמע שרוב האנשים כן צריכים לחכות בין שבועיים לחודשיים עכשיו כדי לקבל את המכשיר מארה"ב.

ואיך המצב שונה מכל מכשיר אחר שהושק בישראל? האם משהו הושק בישראל במקביל לארה"ב ובאותו מחיר כמו בארה"ב? מעולם לא.

הפוך ידידי הפוך. גם אם ה S4 היה עולה אותו דבר כמו ה N5, עדיין ה N5 עדיף לרוב המשתמשים.

נערך על-ידי Roger That

פורסם

הפעם מדובר ב2 דגמים שונים של הטלפון

שתומכים בתדרים שונים

אפשר לראות פה

http://www.gsmarena.com/lg_nexus_5-5705.php

גם די יודעים איזה תדרים של LTE יהיו בארץ

7/3 או 2600/1800

פורסם

מתי טענתי אחרת? תעבור שוב על התגובות שלי פה אם אסכם אותם זה ישמע כך.

1. אין מה לבכות על המחיר בארץ כול מכשיר דגל שמושק פה מושק במחיר הזה ובדרך כלל גם יותר.

2. מי שהמחיר לא מתאים לו, וכמו רוב האנשים עדיין לא הזמין את המכשיר מגוגל יכול להזמין עכשיו ישירות מגוגל ולחכות שבועיים-חודשיים למכשיר.

3. מי שלא רוצה להזמין מגוגל, ולא מתאים לו המחיר יכול לחכות עד שהמחיר בארץ ירד, והוא ירד ככול שהזמן יעבור.

נערך על-ידי FARKASH7

פורסם

^ סבבה. מדבריך קודם הבנתי אחרת

הפעם מדובר ב2 דגמים שונים של הטלפון

שתומכים בתדרים שונים

אפשר לראות פה

http://www.gsmarena.com/lg_nexus_5-5705.php

גם די יודעים איזה תדרים של LTE יהיו בארץ

7/3 או 2600/1800

אוקי, חדש העדכון ב gsmarena. תודה.

לגבי התדרים הישראלים. אני חושב שמדובר בתקווה של המפעילות הקיימות שמחזיקות תדרים בתחום. (1800) אולי כך גם יהיה לבסוף (ואולי גם סביר), אך כל עוד לא התקבלה החלטה רשמית ופורסמו מכרזים, מדובר בספקולציה. ולכן להבטיח שהמכשיר יתמוך בארץ ב LTE, זו הטעיה.

בנוסף וכפי שכבר הוזכר כאן, עד שיחליטו ויחל לפעול, יש מצב שכבר יהיה את הנקסוס 5 גרסאות 2015-2016.

פורסם

זה לא רק ספקולציה

זה תדרים שמשרד הביטחון פינה בשביל רשת הLTE

פורסם

הנקסוס 5 הגיע לסלקום - מי שרוצה לדעת את המחיר - יש קישור לעמוד המידע בפרסומות גוגל שפה באתר :)

מי שחוסם פרסומות שימות :)

פורסם

הרגת לפחות 40 איש בפורום.

פורסם

אנחנו מפרסמים את סלקום? :mad:

פורסם

סתם השקה קשקוש, מנסים לתפוס כמה פרייארים בחכה, כל הקטע של המכשיר הזה הוא המחיר ושלא ינסו למכור לי שהוא עדיף על גלאקסי או על האייפון (אפילו אני הרגשתי רע עם עצמי כשעשיתי את זה לאנשים אחרים).

אין שום סיבה לקנות את המכשיר ב-2500 וכבר עברנו את הסרט הזה עם הנקסוס 4, עוד מעט הוא יעלה 2000 שזה גם מוגזם אבל גם קצת יותר הגיוני לעיכול.

פורסם
סתם השקה קשקוש, מנסים לתפוס כמה פרייארים בחכה, כל הקטע של המכשיר הזה הוא המחיר ושלא ינסו למכור לי שהוא עדיף על גלאקסי או על האייפון (אפילו אני הרגשתי רע עם עצמי כשעשיתי את זה לאנשים אחרים).

אין שום סיבה לקנות את המכשיר ב-2500 וכבר עברנו את הסרט הזה עם הנקסוס 4, עוד מעט הוא יעלה 2000 שזה גם מוגזם אבל גם קצת יותר הגיוני לעיכול.

בדיוק! דברים כדורבנות.

פורסם

1. הוא עדיף על הגאלקסי כמעט בכול פרמטר.

2. אייפון לא הוזכר פה בדיון, ולא סתם. אייפון להזכירך עולה 3600 שקל הוא בכלל לא חלק מהדיון. אנשים שקונים אייפון עושים את זה בלי קשר לאם הוא יותר טוב או פחות טוב הם פשוט קונים אייפון.

אני יוצא מנקודת הנחה שאתה לא לקוח שקונה אייפון, אז שים לב למה שאתה כותב. אתה כותב שאייפון ב3600 שקל משתלם יותר מנקסוס 5 ב2800 שקל.

זה אכן מחיר גבוה לנקסוס, אבל בהשוואה למחיר האייפון אין פה בכלל שאלה

שוב המחיר הזה הוא מחיר השקה תמתינו והוא ירד כמו כל מכשיר שמושק פה.

נערך על-ידי FARKASH7

פורסם

LG G2 נמכר באותו מחיר, גם הוא לא משתווה לנקסוס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים