עבור לתוכן

האם ניתן להטמיע בוורדפרס נגן בצורה הבאה?

Featured Replies

פורסם

אני מעונין להטמיע נגן בוורדפרס עם סרגל עליון וסרגל צד ובו הקבצים להשמעה, ואפשרות להזיזם עם חיצים כמו בדוגמא הבאה:

http://www.taamu.co.il/?category=video&subcat=4

אשמח להתעדכן ולשמוע תשובות!

פורסם

מה בדיוק השאלה?

באופן כללי - אפשר.

עכשיו השאלה אם אתה יכול לעשות את זה או שאתה צריך ומוכן לשלם למישהו אחר שיעשה את זה.

על זה אתה צריך לענות.

פורסם
  • מחבר

לאדיר תודה על תגובתך.

האם אתה יודע לעשות זאת? או שאתה מכיר מי שיודע לעשות זאת? וכמה זה אמור לעלות?

אגב- ראית דבר כזה או דומה לזה באתר מבוסס וורדפרס?

פורסם

אני לא רואה שם משהו מיוחד בכלל.

מדובר בסך הכל בתפריט בצד ימין שמציג עמוד אחר כל הזמן. לגבי הנגן, אני לא יודע איך מעלים אליו, אבל במידה והיה מדובר בנגן יוטיוב, זה ממש לא בעיה.

פורסם
  • מחבר
מדובר בסך הכל בתפריט בצד ימין שמציג עמוד אחר כל הזמן. לגבי הנגן, אני לא יודע איך מעלים אליו, אבל במידה והיה מדובר בנגן יוטיוב, זה ממש לא בעיה.

תודה על תגובתך.

איני מתכוין לתפריט מצד ימין, אלא לתמונות הנעות מעל הנגן- הקטגוריות, ולתמונות הנעות [בעזרת לחצנים] מן הצד ובהן הקישורים לקבצי השמע/צפיה.

פורסם

אני מאמין שגם זה לא בעיה למי שמבין ב jquery...

אומר לך את האמת, אני לא מבין ב- jquery אבל ייתכן ותמצא תוספים מתאימים בשבילך ברחבי האינטרנט בחינם.

בנוסף, מבחינת הגולש הממוצע זה פחות נוח משימוש ב Scroller לחלק השמאלי בלבד.

למשל, שבצד שמאל יהיה 10 כתבות, יוצגו 5 ותוכל לרדת למטה ולראות את כל הכתבות באמצעות הגלגלת של העכבר ולא ע"י שימוש בחיצים לחיצים.

פורסם
  • מחבר
בנוסף, מבחינת הגולש הממוצע זה פחות נוח משימוש ב Scroller לחלק השמאלי בלבד.

למשל, שבצד שמאל יהיה 10 כתבות, יוצגו 5 ותוכל לרדת למטה ולראות את כל הכתבות באמצעות הגלגלת של העכבר ולא ע"י שימוש בחיצים לחיצים.

יש מקום שניתן לראות דוגמה למה אתה מתכוין?

פורסם

זה לא ייראה כמו שאתה מדמיין כי כמובן צריך להתאים את זה לצרכים שלך,

אבל זה פחות או יותר כמו פה:

http://www.idangero.us/sliders/swiper/plugins/scrollbar.php

תרד למטה ויהיה משהו כמו טאבלט... אם תגלגל עם הגלגלת של העכבר בתוך הטאבלט זה יגלול למטה רק את התוכן של הגלגלת.

דמיין את זה עכשיו בתור החלק השמאלי שבאתר שהצגת. זה אותו דבר, רק בלי החיצים.

באתר וורדפרס שהכנתי עשיתי דבר דומה,

משתמש יכול להוסיף עמודים למועדפים שיוצגו בבלוק בצד האתר. במידה והמשתמש הוסיף יותר מ-5, אני לא רוצה שזה יעשה שורה ענקית של כל מה שהוא הוסיף למועדפים אז זה יהפוך לנגלל.

תמונה להמחשה:

0m0zmjnljbyc.png

ב-HTML ו-CSS זה דבר פשוט מאוד. בהתאמה לוורדפרס זה דורש יותר עבודה והתאמה למערכת.

נערך על-ידי yortem

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים