עבור לתוכן

S4 / Nexus5 / G2

Featured Replies

פורסם

בעעעע... מה זה הדבר הזה שמאלץ אותי להחליט בשבילי? כבר עדיף ILOUNCHER

• תגובות 259
  • צפיות 39k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמע אתה טיפש :/

בכל אופן - עדכון לאנצ'רים - החלפתי את Nova ב-Apex (לא יודע למה החלטתי לנסות את נובה במקום אפקס שהיה לי במכשיר הישן, כנראה בגלל שרוב הרשת משום מה מעדיפה אותו למרות שדווקא אפקס לדעתי הוא הטוב יותר.. יש יותר קוסטמיזציה + ה-gestures מגיעים גם בגירסה החינמית) והטריק בשילוב עם Tasker לכיבוי המסך בדאבל קליק עובד מצויין.

החיסרון, עם שני הלאנצ'רים האלה (למעשה כל לאנצ'ר שהוא לא הסטוק מסתבר), זה שהכפתורים הראשיים וה-notifications bar כבר לא שקופים :(

פורסם

אני נודניק מעצבן וטיפש הה?

הבנתי.

כל מילה מיותרת.

פורסם

^ עומרי סתם קיצוני...

מכיר את החששות שלך, גם אחיין שלי היה בדיוק כמוך (היה לו אייפון 4S), עכשיו הוא מרוצה מאוד עם NEXUS 4.

פורסם

אתה מתחתן עם הטלפון שלך? קנה כבר משהו וספר לנו על החוויות שלך, מקסימום תמכור ותקנה אחר.

זאת לא אישה שצריך לשלם לה דמי מזונות כל החיים, מקסימום אחרי 36 חודשים סיימת את הסיפור איתה. :ugly21:

פורסם
הפיתרון ל-double tap לכיבוי אם אי פעם מישהו יגיע לדיון הזה:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2441027

גם Nova וגם Apex כוללים gesture של דאבל טאפ, ואליהם אפשר לשייך את האפליקציה שמקושרת בדיון הנ"ל, או לחלופין פשוט לקשר למשימה של Tasker (נראה לי כמו פיתרון אלגנטי יותר).

אפשרות נוספת היא גם לשייך את זה ללחיצה על כפתור ה-Home או לחיצה ארוכה על ה-Menu.. גם נחמד.

תודה, עובד טוב

- - - תגובה אוחדה: - - -

ראיתי את Aviate.

נראה מאוד שימושי למי שמשתמש בהמון אפליקציות, והניווט בו נראה מצוין ונוח..

פורסם

מי שרוצה הזמנה ל-aviate שישלח לי את המייל שלו. בינתיים עושה רושם טוב מאוד (ושונה מכל מה שהיה לי)

פורסם

gohberg בג'ימייל, תודה גיל.

פורסם

ג'ימייל או שזה לא משנה?

פורסם

תודה. באמת ממשק שונה לגמרי מכל הלאנצ'רים, צריך לחיות עם זה איזה שבוע לראות איך זורם

פורסם

צריך לקנפג אותו כמו שצריך לשימושים שלך במקומות שונים. מפחיד איך שהוא מכיר אפילו את האולמות כאן באוניברסיטה (+ תמונות שלהם)

פורסם

אני מבין מזה שיש לו תמיכה מקיפה בישראל?

פורסם

לא יודע מה זה תמיכה בישראל אבל הוא כנראה משתמש באיזה DB ישראלי לפי מיקומי ה-GPS.

פורסם

צריך זמן להתרגל לדבר הזה,

קצת מוזר בהתחלה.

תודה שוב על ההזמנה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים