עבור לתוכן

S4 / Nexus5 / G2

Featured Replies

פורסם
אני בדילמה האחרונה כרגע.. HTC או G2.

הדבר שכנראה יכריע את הכף בלית ברירה זה מה ששמעתי על אחריות היבואן בארץ של HTC שזה קטסטרופה, עד היום.

מאוד חבל בעיני, כי משהו בי כבר החליט על הHTC ולדעת שאם חלילה יקרה משהו אני אתחיל לחכות עד 3 חודשים לפעמים לתיקון וכו וכו... באסה.

הLG הוא לא מה שתכננתי אבל כנראה שאאלץ להבליג על כל מה שאני לא אוהב.. ממשק ממש מכוער. לא מבין מה יפה בו. בדיוק כמו שהרגיש לי הTW.

והפלסטיקיות שאני שונא. אין מה לעשות. אבל אם אני חושב יעיל, שווי ערך מכשיר, ועוד אלמנטים כאלה, אז אין הרבה ברירה.

עמרי, אני מאוד אשמח לשכנוע אחרון ממך ;) ועוד חוויות שתוכל לספר לי מהימים האחרונים בבקשה.

גם מכל מה שקראתי די מסכימים על זה שהSENSE בנוי מאוד יעיל וחלק לאורך זמן, ולא מתחיל "להתעייף".

מי יודע מה יהיה עם הממשק של LG עוד כמה חודשים? הוא לא היה מספיק זמן באוויר, לא? אולי אני טועה.

כאוהב סנס וכרגע עם GPRO

אני יכול להגיד שממשק לא רע ופחדתי לעבור ל LG אבל מסתבר שטעיתי

מהיר פשוט ועם מה שצריכים

סנס כבר ממזמן לא משדרגים את הממשק שלהם בעיקר בתחום של פאבלט

נערך על-ידי aviv00

• תגובות 259
  • צפיות 39k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הממשק של LG ממש לא מכוער. הוא יפה, נוח מאוד, ומאפשר התאמה אישית ברמה דיי גבוהה יחסית לממשק סטוק של היצרנית.

גם השיפורים שנעשו ברמת הרום הם חיוביים מאוד. הפופאפ שמופיע כשמתקבלת הודעה הוא מעולה ונוח, ועוד יותר הפופאפ שמופיע כשמתקבלת שיחה בזמן שימוש במכשיר! (צילום מסך בביקורת על ה-G2 פה באתר) זה שינוי קטן שעומדת מאחוריו פשוט מחשבה חכמה, וזה משהו שלא ראיתי בשום מכשיר אחר.. אפילו לא ברומים צד-3.

נכון שזה לא 100% מושלם ויש דברים קטנים שהייתי משפר (למשל, אפשר לשנות אייקון של קיצור דרך שזה מעולה, אבל אי אפשר לשנות את הטקסט שלו...) אבל הם לא מספיק מטרידים אותי בשביל להחליף את הלאנצ'ר המקורי באחד אחר צד-3.

בין היתר אגב כי במקרה של ה-G2 הדאבל קליק על שטח ריק במסך מין הסתם לא יעבוד יותר אם אני אחליף לאנצ'ר, וזה עוד פיצ'ר מאוד נוח שלא קיים במכשירים אחרים.

רק לחשוב על המיקום הגרוע של כפתור הכיבוי/הדלקה ב-ONE גורם לי קצת לרחם על מי שצריך להגיע אליו עשרות/מאות פעמים ביום..

פורסם

LG הכי מתקרבים בזמן תגובה לאנדרויד נקי

ONE נחשב די ישן ו HTC בצרות

הייתי הולך על G2 כי לא קיים בניהם הפרש מהותי במחיר למרות שיש הבדל בחומרה

או לחכות ל M8

פורסם
LG הכי מתקרבים בזמן תגובה לאנדרויד נקי

ONE נחשב די ישן ו HTC בצרות

הייתי הולך על G2 כי לא קיים בניהם הפרש מהותי במחיר למרות שיש הבדל בחומרה

או לחכות ל M8

מצד אחד אתה אומר HTC בצרות, מצד שני לחכות לM8? קצת פרדוקס הייתי אומר.

אבל בגדול אתה צודק שזה כבר טלפון יחסית ישן במרוץ התחדשות, וכן, HTC הם בעייתים בבקרת איכות.

אבל, וזה קריטי בשבילי, אני רואה רואה איך אני מהתחיל להתעסק כל הזמן עם הממשק הלא נעים (לטעמי) והלא נוח (לטעמי) בLG, לנסות לאונצ'רים כל שניה, וכמו שמילפורד אומר, אז זה יבטל את ההדלקה עם דאבל קליק על המסך, אחד היתרונות החביבים.

אני יכול כמובן להבליג ולהגיד יאללה הרווחתי חוזק ומסך ענק, יאללה תסתדר עם הממשק המכוער. אבל אני פשוט לא מסוגל..

פורסם

מה מכוער בו?

מעבר למסך ההגדרות ופס השינויים המהירים ב-notifications bar (שהוא כמובן דבר טוב) - ככה בדיוק נראה אנדרואיד לידיעתך...

פיקסל לפה פיקסל לשם.

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם

אני אומר אם אתה מתעקש על HTC עדייפ לחכות ל M8 בטח ייתן יותר תמורה

הממשק לא מכוער בכלל כדאי לך להתנסות אולי באתרים זה נראה לך אחרת

אבל תכלס אחרי שנים שאני עם סנס

HD2 אחרי זה REZOUND

אני יכול להגיד שהסקיין של LG לא מכוער בכלל ואפילו די יפה

נערך על-ידי aviv00

פורסם

מילפורד, בG2 אני מרגיש כמו בסמסונג, עם מלא תכונות חסרות תועלת, מרגיש לי מבולגן, לא אינטואיטיבי, מצועצע, מיושן. אפילו האנימציה של פתיחת הטלפון, לדוגמה. אלה דברים שמטריפים אותי. אתה אוהב את זה למזלך, אז בשבילך זו בחירה נכונה יותר.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אני אומר אם אתה מתעקש על HTC עדייפ לחכות ל M8 בטח ייתן יותר תמורה

הממשק לא מכוער בכלל כדאי לך להתנסות אולי באתרים זה נראה לך

אבל תכלס אחרי שנים שאני עם סנס

HD2 אחרי זה REZOUND

אני יכול להגיד שזה לא מכוער בכלל ואפילו די יפה

אני לא בדיוק מבין... אתה מתכוון שהSENSE הוא יפה? או הממשק של הG2? אני התכוונתי שאני די אוהב את הSENSE ושונא את הG2.

פורסם

שניתי

פורסם

בין היתר אגב כי במקרה של ה-G2 הדאבל קליק על שטח ריק במסך מין הסתם לא יעבוד יותר אם אני אחליף לאנצ'ר, וזה עוד פיצ'ר מאוד נוח שלא קיים במכשירים אחרים.

רק לחשוב על המיקום הגרוע של כפתור הכיבוי/הדלקה ב-ONE גורם לי קצת לרחם על מי שצריך להגיע אליו עשרות/מאות פעמים ביום..

אתה מתכוון לדאבל קליק כדי להדליק את המסך במקום ללחוץ על מקש ההדלקה מאחור?

לדעתי זה עדיין יעבוד כל עוד מדובר באותו רום, אך בלאנצ'ר אחר שעולה מעליו.

פורסם

האמת שאתה צודק. כרגע קראתי באיזה פורום שלאונצ' לא מבטל את זה. הנה הציטוט:

I have a Launcher installed and it does not slow down the G2 at all. Double Tap still works perfectly on the lockscreen, and it works just fine on the homescreen but you have to tap in the Notification area.

פורסם

בשביל לכבות.

האמת שאתה צודק. כרגע קראתי באיזה פורום שלאונצ' לא מבטל את זה. הנה הציטוט:

I have a Launcher installed and it does not slow down the G2 at all. Double Tap still works perfectly on the lockscreen, and it works just fine on the homescreen but you have to tap in the Notification area.

זה לא סותר שום דבר ממה שאמרתי, בדיוק להיפך - זה מאשר את מה שאמרתי.

לאנצ'ר אחר מבטל את האופציה לכבות את המסך ע"י דאבל קליק בשטח ריק על המסך, ומכריח אותך להגיע עד השורת הנוטיפיקציות למעלה (וואלה זה כלכך רחוק שכבר עדיף לכבות עם הכפתור האחורי).

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם

אני כמעט בטוח שיש אפליקציה שאפשר להתקין על כל מכשיר שעושה את זה, בקיצור זה לא משהו שצריכים יותר מידי לחשוב עליו. אני למשל במכשיר הנוכחי (LG OGP) משתמש ב- Gravity לקבל את האופציה להעביר את היד מעל המסך כדי להדליקו (כמו ב - N2/S4/N2 רק יותר טוב), האפליקציה יודעת לאפשר את זה רק כשהמכשיר בזויות מסוימות כדי שהמסך לא ידלק סתם ועוד...

פורסם

מכיר מצויין את גרוויטי. לא רואה בה צורך עם ה-G2, חבל על הסוללה.

(לגבי האפליקציה אגב, אני דיי בטוח ב-99% שאתה טועה)

פורסם

טוב אני חזרה בדילמה.

פורסם
מכיר מצויין את גרוויטי. לא רואה בה צורך עם ה-G2, חבל על הסוללה.

(לגבי האפליקציה אגב, אני דיי בטוח ב-99% שאתה טועה)

אם יש תמיכה בקרנל, לא אמורה להיות בעיה

היה לי את זה בגלקסי נקסוס לפני שנתיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים