עבור לתוכן

כמה אתם משלמים על ספק+תשתית אינטרנט?

Featured Replies

פורסם

השאלה די קבועה באתר אבל ערכתי חיפוש ולא היה שום דבר מהחודשים האחרונים, אז הנה תרד' מעודכן.

אשמח אם תתפקדו.

1) גודל חבילה.

2) שם ספק, מחיר ספק.

3) שם חברת התשתיות, מחיר התשתית.

4) כיצד השגתם את המחיר/חבילה.

5) כל מידע והערות נוספות יתקבלו בברכה.

תודה.

פורסם

30 מגה

הוטנט 20 שקל

בזק 110

פורסם

אין שום דבר חדש / שאתה לא יודע כבר.

המחירים של התשתית זה חד משמעית מה שמופיע באתר של בזק/הוט.

המחירים של הספקיות זה סביב ה-20-30 ש"ח לכל המהירויות, 10 ש"ח לפה או לשם.

דיון קצת מיותר.

פורסם

100mbps

הוט - 100₪

בזק בינלאומי - 30₪

פורסם

אצל חבר שטיפלתי לו באינטרנט לאחרונה:

100 Mbps

בזק 100 ש"ח לתשתית

אינטרנט רימון 45 ש"ח

אצלי בבית זה אחרת:

100 ש"ח לתשתית של 20 Mbps - תשתית של בזק

35 ש"ח ל15 Mbps - ספק האינטרנט (רימון).

פורסם

100 ש"ח להוט + 20 ש"ח להוטנט

100/2Mbps

כשרציתי להתחבר לאינטרנט בלבד, הוט דרשו 240 ש"ח עבור ההתקנה (והייתה כבר תשתית בדירה!). אז התחברתי לטריפל שמגיע עם חודש ראשון חינם + התקנה חינם, ואחרי 3 שבועות עברתי לאינטרנט בלבד וזה המחיר שהוצע לי.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם,

היום סגרתי עם הנציג של הוט.

(הצטרפתי בסוף לטריפל קלאסיק שיש להם באתר (300 ש"ח) פלוס 2 חבילות נוספות, ספק והבטיחו לי ראוטר. אבל ויתרתי על חודש חינם).

פורסם

מה ההיגיון בלוותר על חודש חינם?...

פורסם
  • מחבר

עשיתי חישוב כזה:

אם אני מתחבר ל-12 חודשים כאשר חודש אחד חינם, אז בשנה הזו אני משלם כ280 ש"ח בחודש.

אם אני מתחבר ל12 חודשים כאשר כל חודש אני משלם 280 ש"ח (300 ש"ח שכוללים ספקית) אז מצד אחד אני מאבד את הגמישות להתנתק אחרי חודש (הם לוקחים את ה"הנחה" הזו ופורסים אותה ל12 חודשים) מצד שני, כפיצוי קיבלתי ממתק בצורה של חבילה נוספת וראוטר.

מכיוון ש- אלא אם כן המוצר של הוט יתגלה כמחפיר- אני לא מעוניין לקפוץ מחברה לחברה כל כמה חודשים נראה שהמסלול השני קצת יותר מתאים לי. יש אנשים שהוא פחות משתלם להם, אבל כרגע נראה לי שעדיף ככה.

לפי כך בסופו של דבר, בשיקלול כלכלי המחיר הוא באמת זהה למה שמוצג באתר שלהם, אבל ניתן לשחק עם זה קצת ולהמיר מטבע אחד (הנוחות להתנתק) במטבע אחר (צ'ופר קטן). יש פה מרכיב של הימור כי אם לא אהיה מרוצה- הפסדתי 300 ש"ח.

נ.ב אה, וממיר שלישי.

נערך על-ידי abatiah

פורסם

היית פשוט יכול לענות "כי זאת היתה הדרישה שלהם בשביל לקבל את החבילה הנ"ל במחיר הזה".

פורסם
  • מחבר
:P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים