פורסם 2013 בנובמבר 512 שנים אה O_Oאז תנסה מה שאמרתי ותחזיר תשובה עם התוצאות , ואם מסתבר שזה מהמחשב אז תנסה יציאת אודיו שונה... במיוחד אם אתה במקרה משתמש בקדמית כרגע. פשוט תחבר למשהו אחר ותגדיר בדרייבר שזה FRONT OUT
פורסם 2013 בנובמבר 612 שנים הדיון הזה התדרדר עם טרמפיסטים.לא ניתן יותר לעקוב אחרי הבעיה המקורית ואין טעם להגיב לשטויות שבו.פרשתי ממנו כבר שלשום.!לשואל המקורי: תפתח מחדש דיון חדש נערך 2013 בנובמבר 612 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2013 בנובמבר 612 שנים מחבר הדיון הזה התדרדר עם טרמפיסטים.לא ניתן יותר לעקוב אחרי הבעיה המקורית ואין טעם להגיב לשטויות שבו. פרשתי ממנו כבר שלשום.! לשואל המקורי: תפתח מחדש דיון חדש אני מנסה עכשיו התקנות מחדש של ווינדוס 8\7 אם לא יצליח אפתח דיון חדש. Ivan המון תודה שוב על כל התמיכה והעזרה !
פורסם 2013 בנובמבר 612 שנים מחבר עידכון: עכשיו קלטתי שWIN8.1 שם בברירת מחדל בהגדרות צריכת חשמל את המחשב על Balanced, שיניתי לHigh performance מה שהשתנה כתוצאה מזה: latencymon לא מציג יותר שגיאות בינתיים אני גם לא שומע את הרעשים בסאונד, אבל אני צריך עוד זמן לבדוק כי זה הרעשים לא קורים תמיד, אז בינתיים אני 7\24 עם מוזיקה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.