עבור לתוכן

מאז התקנת ווינדוס 8.1 יש רעשים בזמן שמיעת מוזיקה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
fail safe settings מבטל את הAHCI אם הוא לא מופעל כברירת מחדל.

בדיוק, וכשזה לא מופעל באמת אין תקלות בlatencymon...

• תגובות 49
  • צפיות 7.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז תתקין את הדריוור של אינטל.

פורסם

כבר הרבה זמן שברירת המחדל ברוב הביוסים זה AHCI .

במחשב שלי שהוא בן 3 שנים זה כבר כך.

זהוי ותיקון ההגדרה הזאת מאד פשוט - מסך כחול עם שגיאת 7B באתחול.

פורסם
  • מחבר

אצלי AHCI כבוי כברירת מחדל.

כמה זה נורא מבחינת ביצועים אם אשאיר אותו כבוי וככה תפתר לי הבעיה של הרעש בכ.סאונד?

פורסם

בASUS כן, בגיגהבייט (לפחות Z77) לא

חלאס עם הLATENCYMON והתוכנות המופלצות של הDPC, תמיד שיש בעיה של תקיעות באודיו שקורות בכמה תוכנות נפרדות אתם תראו שם בעיה מן הסתם, זה לא תוכנה שמכוות אותכם לפתרון ולא כלום, זה תוכנה בעיקר לילדים משועממים לדעתי, שנותנת מספרים חסרי משמעות. על ווינדוס 7 הייתי מקבל איזה 10 ובווינדוס 8 הייתי מקבל איזה 1000, והמשחקים רצים על אותו FPS וחלקים באותה מידה. אני מבין מה DPC אומר אבל התוכנה הזאת לא תעזור לך בחיים לפתור שום בעיה, חוץ מלהכנס לסרטים.

פורסם

אתה קצת מבולבל.

כשיצא הוינדוס 8 התוכנות בדיקה הביאו תוצאות לא תקינות בגלל חוסר התאמה לשינויים בוינדוס.

עד עכשיו הDPC LATENCY CHECKER לא תומך ב8.

Windows 8 Compatibility: The DPC latency utility runs on Windows 8 but does not show correct values. The output suggests that the Windows 8 kernel performs badly and introduces a constant latency of one millisecond, which is not the case in practice. DPCs in the Windows 8 kernel behave identical to Windows 7. The utility produces incorrect results because the implementation of kernel timers has changed in Windows 8, which causes a side effect with the measuring algorithm used by the utility. Thesycon is working on a new version of the DPC latency utility and will make it available on this site as soon as it is finished.

פורסם

הLATENCYMON מביא תוצאות נכונות ב8 ? אפילו בלי הפקודה ההיא של הDISABLE TICK משהו כזה?

פורסם

מתי שהוא יצאה גרסה שתומכת בוינדוס 8 ואפילו תואמת כך כתוב באתר, לוינדוס 8.1.

פורסם

גם לי יש ריחשושים בסאונד. שאני שם את העוצמה על 40% אין, אבל שמעלים מעבר לזה ההפרעות האלו מתגברות.

לא זכור לי אם כשקניתי את המחשב היה אז את הבעיה הזאתי, אבל יכול להיות שביגלל שעידכנתי את הביוס זה קרה.

יש לי Gigabyte GA-P55M-UD2.

פורסם
  • מחבר
גם לי יש ריחשושים בסאונד. שאני שם את העוצמה על 40% אין, אבל שמעלים מעבר לזה ההפרעות האלו מתגברות.

לא זכור לי אם כשקניתי את המחשב היה אז את הבעיה הזאתי, אבל יכול להיות שביגלל שעידכנתי את הביוס זה קרה.

יש לי Gigabyte GA-P55M-UD2.

אתה על 8.1? אצלי זה התחיל מאז ההתקנה ואני פשוט קרוב לייאוש טוטאלי מזה...

ברשת נתקלתי גם בעוד אנשים שזה קורה להם, השאלה אם ייצא לזה תיקון או שזה פשוט חוסר תמיכה לאחור בחומרה ישנה

פורסם

לא... אני על 7. יכול להיות שנגרם נזק בלתי הפיך ביגלל שהאוברקלוק שעשיתי.(?)

פורסם

אתה יכול להתקין ביוס ישן

ותנסה 16K במקום 48K באודיו ותראה איך זה משפיע, אם זה פותר את הבעיה אולי זה יכול לתת לנו כיוון.

ושום דבר לא נגרם מהאוברקלוק אל תדאג... זה לא גורם לבעיות מסתוריות אלא יכול לשרוף פשוט. בכל אופן אם אתה יכול לעבור PRIME95 BLEND במשך 12 שעות הכל בסדר. ואגב זה נותן לי פה רעיון, תריץ MEMTEST לבדוק אולי זה בעיה מהזכרונות שלך...

פורסם

זה רעשי סטאטיקה, גם אם אין סאונד זה עושה את זה.

האוברקלוק כרגע מבוטל.

בפעם האחרונה שהרצתי MEMTEST הכל היה תקין(גם היה את הבעיה).

http://youtu.be/2EQpma91R3w?t=35s

שתי ההגדרות למטה CPU Clock Drive ו-PCI Express Clock Drive היו שונות בביוס הישן. יכול להיות שזה מזה?

פורסם

למה רשמת שזה תקיעות באמצע מוזיקה אם זה בכלל רעש בלי קשר למוזיקה? זה 5 עמודים של דיבורים לא קשורים

תבדוק אם זה קורה לך עם רמקולים או אוזניות אחרים, או שתבדוק על אותם רמקולים שלך עם פלאפון או משהו

פורסם
למה רשמת שזה תקיעות באמצע מוזיקה אם זה בכלל רעש בלי קשר למוזיקה? זה 5 עמודים של דיבורים לא קשורים

תבדוק אם זה קורה לך עם רמקולים או אוזניות אחרים, או שתבדוק על אותם רמקולים שלך עם פלאפון או משהו

סליחה אם בילבלתי אותך אבל אני הצטרפתי לדיון הזה רק מעמוד 4.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים