פורסם 2013 בנובמבר 312 שנים שלום לכולם,עידכנתי לאחרונה ל8.1 לאחר רכישת SSD, ההתקנה עברה חלק חוץ מהעניין שCATALYST של AMD לא פועל אבל לא בטוח שזה קשור לבעיה...הבעיה היא שבזמן שמיעת מוזיקה(לא משנה יוטיוב, MP3...) יש רחשים קטנים כאלה כמו קפיצות בשירהכ.קול הוא ONBOARD והתקנתי דרייברים מהאתר של ג'יגהבייט של ווינדוס7 64 ביט מאחר ולא היה לווינדוס8מפרט המחשב:intel q9450gigabyte ep45-ds34gb ddrהכרטיס קול הוא OB כמו שציינתי בהודעהתודה מראש!(אגב שכחתי לציין אבל בווינדוס 7 זה לא מתרחש...)
פורסם 2013 בנובמבר 312 שנים תעדכן את כל העדכונים לוינדוס.את כל הדריוורים, כולל לוח וכרטיס רשת.כשדריוור לא עובד תקין הוא יכול לגרום בדיוק למקרים כאלו.גם דריוורים וירטואלים שתוכנות מסוימות מתקינות(כמו אנטיוירוסים, ניהול תעבורה ברשת, ועוד הרבה אחרות) עלולים לגרום לכך.
פורסם 2013 בנובמבר 312 שנים מחבר תעדכן את כל העדכונים לוינדוס.את כל הדריוורים, כולל לוח וכרטיס רשת.כשדריוור לא עובד תקין הוא יכול לגרום בדיוק למקרים כאלו.גם דריוורים וירטואלים שתוכנות מסוימות מתקינות(כמו אנטיוירוסים, ניהול תעבורה ברשת, ועוד הרבה אחרות) עלולים לגרום לכך.הכל מעודכן(דרייברים ו-ווינדוס)מהאתר של ג'יגהבייט הורדתי דרייבר של הצ'יפסט, כ.רשת, כ.סאונד
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים מחבר מישהו אולי נתקל בבעיה?יכול להיות שהחומרה לי נתמכת ב8 וכדאי לי לחזור ל7 וזהו?עכשיו גיליתי גם ברשת שהדרייברים של AMD לסדרת HD4xxx לא הכי מתאימים ל8.1למרות שזה התקין לי הכל אבל הCATALYST כמו שרשמתי לא עובד...
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים מחבר תריץ בדיקה עם LatencyMonhttp://www.resplendence.com/latencymon קודם כל תודה על התגובה! בחיים לא שמעתי על התוכנה נקווה שאולי היא תעזור לי לפענח את התקלה צירפתי צילום מסך מהתוכנה, צריך עוד משהו חוץ מזה? תודה! אגב, רשום שם לבטל את הWIFI שזה כבר עשיתי נערך 2013 בנובמבר 412 שנים על-ידי Harbi
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים לא נראה טוב !תריץ כשכל החלונות והתוכנות סגורותכל היתר מוסבר באתר ובלשוניות DPC ו ISR בחלון התוצאות.כך זה אצלי ששום דבר לא רץ.
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים מחבר Ivan, שוב תודה על התגובה.קיבלתי תוצאות דיי דומות כשהכל סגור במחשב(צירפתי תמונות), איך אני יכול לדעת מה הדרייבר הסורר שגורם לבעיות?יש לי הרגשה שהמחשב שלי פשוט לא יסתדר עם ווינדוס 8.1 ואולי זה בלתי נמנע לחזור ל7(למרות הצער שבדבר).
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים כל 4 הראשונים בתמונה השניה. אולי כן ואולי לא.זה באג לא פשוט לפתרון. נסוי וטעיה הם הדרך.
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים מחבר כל 4 הראשונים בתמונה השניה. אולי כן ואולי לא. זה באג לא פשוט לפתרון. נסוי וטעיה הם הדרך. אז אם אני מבין אותך נכון לחזור לווינדוס 7? כי ניסוי וטעיה אין לי כלכך מה לעשות כאשר אין דרייברים שאני יכול לנסות אותם, או שלא הבנתי אותך נכון? - - - תגובה אוחדה: - - - טוב משהו מוזר קורה פה. חזרתי לWIN7 כדי לבצע בדיקות עם latencymon וזה מה שקיבלתי: מה קורה פה? ! נערך 2013 בנובמבר 412 שנים על-ידי Harbi
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים מחבר את הדירוור של אינטל לבקר SATA התקנת?SATA AHCI? התקנתי רק את הדרייבר של הצ'יפסט של אינטל, אבל כמו שציינתי הלוח אם שלי לא נתמך בצורה טובה בוונדוס8אז חזרתי לווינדוס 7 והתמונה האחרונה שהבאתי היא ממנו, שם הSSD לא בשימוש ועדיין יש את ההפרעות האלה(למרות ששם אין לי רעשים בכ.קול)מישהו יכול להגיד לי מה נסגר עם המחשב שלי? יכול להיות שהתוצאות מהlatencymon לא אמינות או שאני לא אמור להתרגש מהן?
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים תריץ על ה 7 גם DPCLAT הוא אמין מאד ב 7.הוא לא תומך ב 8 .http://www.thesycon.de/deu/latency_check.shtml
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.