עבור לתוכן

Battlefield 4 - תרד בעיות טכניות.

Featured Replies

פורסם

יש שיפור, אך אני עדיין נתקל במצבים של קרבות פנים מול פנים אין כל hit marks ולא נראה שהצד השני בכלל נפגע, אע"פי שאני מפרק לעברו מחסנית והוא ממוקם בול מול הכוונת.

• תגובות 595
  • צפיות 173.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבעיות האלו עדיין קורות רק פחות..

פורסם

ה LMG במשחק הזה פשוט אסון מהיום שהוא יצא, אפשר לעמוד מטר ממישהו לירות בו 30-40 פעמים ולפגוע פעמיים, אם לא משתמשים ב ADS הוא פשוט לא רושם פגיעות גם אם אתה רואה בפרוש את הפגיעה.

שיחקתי RUSH והיה סביר (לא מצב משחק טוב כל כך ב BF4), ב QC ו OBL היה מצויין, TDM פשוט מזעזע...

פורסם
יש שיפור, אך אני עדיין נתקל במצבים של קרבות פנים מול פנים אין כל hit marks ולא נראה שהצד השני בכלל נפגע, אע"פי שאני מפרק לעברו מחסנית והוא ממוקם בול מול הכוונת.

כעקרון אלא אם אתה חרשן אובססיבי אתה לא יכול לדעת אם הSPREAD היה מספיק גדול כדי להצדיק שלא פגעת בו בכזה מרחק ... בBF3 היה תקופה שהייתי ממש חורש על TDM עם M16A3 ויכולתי להעריך בעל פה אחרי כמה כדורים הSPREAD גדול מדי ומצדיק חוסר פגיעה ומתי זה הNETCODE. זה מצריך ממש חרישה על המשחק עם אותו הנשק כדי להרגיש את זה, ועם הNETCODE שהיה עד היום לBF4 אני בספק אם זה בכלל היה אפשרי להגיע לרמה הזאת.

ובכל מקרה כששחקן בתנועה אתה יכול להיות בטוח 10000% שעקבת אחריו מעולה עם העכבר אבל אם אתה מקליט ורואה ברבע או חצי מהירות אתה רואה הרבה פספוסים ברורים שהכוונת לא במטרה בזמן הירי.

ולקינוח יש למשחק VISUAL RECOIL - אם תשים נקודה באמצע המסך אתה תגלה שהכוונת זזה מהאמצע, זה RECOIL מזויף לגמרי, ז"א שהכוונת עדיין אמורה להיות באמצע אבל ויזואלית היא זזה.

HUGEMOUTH הLMG די עקומים כבר מהכדור הראשון, אתה חייב לעשות BURST FIRE מטורף שמגיע לקצב ירי ממוצע די נמוך כדי שהם יהיו מדוייקים יותר מטווח קרוב ... ובADS אתה יכול לראות מהכוונת הענקית את הנקודות האפשריות שהכדור יכול להגיע אליהם, אלא אם אתה מטווח 0, הם לא יכולים להרוג בHIP FIRE בלי הלייזר.

פורסם

נראה לי יש בעיה כלשהי עם הרישום פגיעות בעדכון הזה, פגיעות נרשמות כפגיעות בראש גם כשהן לא, יריתי למישהו בפלג גוף תחתון וזה כתב לי HEADSHOT בהריגה. בכללי חלק גדול מההריגות ביומיים האחרונים גם שלי וגם של אלה שהרגו אותי היו HS.

אאה, הבעיה היא לא הנשקים, הבעיה היא שהכדורים שלי לא מונחי לייזר...במרחק של כמה מטרים בודדים אין צורך ב ADS עם שום נשק (במיוחד כשלא יורים צרור ארוך), שלא לדבר על זה שגם במרחק אפס יצא לי לראות LMG מרסס סביב הדמות או יורה דרכה בלי לפגוע.

בנוסף לזה יצא לי לירות במישהו 8 פעמים עם LMG ליראות את הפגיעות (ו Xים) ובכל זאת הוא לא מת, לא מספיק שעשו להם NERF לצורת עבודה שלהם גם הורידו את הנזק שלהם בצורה כל כך קיצונית שאין סיבה להשתמש בהם. ברוב המקרים נשאר מולי מישהו עם 3-10 חיים שהצליח להרוג אותי עם פחות פגיעות.

בבודדת בדרך כלל הכדורים הולכים לכיוון הנכון אבל מידי פעם אם תתבונן טוב טוב אתה תראה שחלק מהכדורים נעלמים בדרך (קורה גם עם RPG ודומיו) :P חלק מזה כתוצאה ממלא חסמים בלטי נראים (כמו גופות או קירות שהתפוצצו אבל ה HIT BOX שלהם נשאר במקום) וחלק פשוט כי הם באמת נעלמים בדרך...

פורסם

יש מצב שאתה מקבל את הסמל של הPACKET LOSS מדי פעם ? היה לי קבוע את הסמל בכל השרתים כשהייתי עם TP LINK בחיבור L2TP אפילו שהחלפתי 3 נתבים מהדגם הזה (של הוט).

פורסם

nope, בכל הבדיקות האחרונות שעשיתי PL=0 ופינג בין 70 ל 80 בהתאם לשרת ולשעה. הפינג נמוך יותר מבעבר אז או שהספקית שינת משהו או שבעבר היה OVERHEAD ודייס הצליחו לשפר את המצב.

פורסם

תגידו מישהו שיחק פה קצת בGunship בזמן האחרון? זה רק אני או שהפגיעות לא נחשבות? ניסיתי בשלושת הנשקים השונים אבל לא נספרה שום פגיעה אפילו לא Splash Damage , כלום, וניסיתי על מטרות נייחות שרואים פגיעה מדוייקת בהם....אני יורה יורה ויורה וכלום לא קורה..מוזר לאללה

פורסם
תגידו מישהו שיחק פה קצת בGunship בזמן האחרון? זה רק אני או שהפגיעות לא נחשבות? ניסיתי בשלושת הנשקים השונים אבל לא נספרה שום פגיעה אפילו לא Splash Damage , כלום, וניסיתי על מטרות נייחות שרואים פגיעה מדוייקת בהם....אני יורה יורה ויורה וכלום לא קורה..מוזר לאללה

הרבה שרתים חסמו את הGUNSHIP כדי שלא יהיה OP ... אפשר רק לצנוח

פורסם

תאמת שחשבתי על זה אבל לא ידעתי שיש להם את היכולת לחסום ...טוב לדעת =] תודה.

פורסם

שלום לכולם, לאחרונה הורדתי את BF3 בחינם מהאוריגין וקניתי את BF4 בכסף מלא.

בשניהם אי אפשר לשחק יותר מ-20 דקות בלי שהמשחק יצא פתאום (זה נקרא "קראש"?), לפעמים זה קורא אחרי 5 דקות. אי אפשר לשחק ככה, נראה לי גם שאני לא מקבל את הנקודות והבונוסים שהרווחתי ממה ששיחקתי.

זה המפרט שלי:

i5 4570 3.2 GHz

gtx 760 oc

8gb ram

המשחק נמצא על כונן SSD (בכונן יש 4 ג'גה בית פנויים, יכול להיות שזה הבעיה?)

יש לי פינג נורמלי (סביבות 80), המשחק מוגדר על מדיאום למרות שנראה לי שאפשר יותר.

הבעיה הזאת מתרחשת גם במחשב נייד שלי (i7 3.2GHz, Radeon 8670, 8 ram) בבטלפילד 3 (אין בו את BF4).

ניסיתי כמה פתרונות באינטרנט ולא הצלחתי.

בבקשה עזרתכם, זה מאוד מתסכל, תודה רבה!!!

פורסם

אם יש לך את אותה התוכנה בשני המחשבים כנראה שיש לך איזו תוכנה שהתקנת שיוצרת את הבעיה.

דרייבר מעודכנים?

פורסם

הדרייבר מעודכן, שים לב שיש את אותה הבעיה ב-2 מחשבים עם כרטיסי מסך שונים, שניהם מעודכנים

פורסם

איזה הודעה הוא רושם לך ? (בפס של הבאטלוג)

או שהדרייבר של הכרטיס מסך קורס ?

פורסם

לא זוכר, אני ישחק שוב, תוך כמה דקות תהיה תשובה לצערי...

- - - תגובה אוחדה: - - -

[1] eror-could not doin to server

יש אפשרות לעשות reconnect או EA help

המשחק פשוט נתקע לרגע, המסך נהיה שחור עם סימן טעינה מהבהב בצד כמו בתחילת משחק ואז זה חוזר לתפריט של השרתים עם ההודעה שאמרתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים