עבור לתוכן

Battlefield 4 - תרד בעיות טכניות.

Featured Replies

פורסם

יש מצב שאתה מכבה זכרון וירטואלי או מקצה ממש קצת ? זה היה גורם לי לקראשים כל הזמן, ניסיתי את זה עשרות פעמים בפירמוטים שונים ומחשבים שונים וזה תמיד גורם לקראשים (פעם בכמה שעות) בכל תוכנה\משחק כמעט.

• תגובות 595
  • צפיות 173.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

BF4 הדבר היחיד שלא יציב אצלי וזה התחיל רק בעדכונים האחרונים. אם זה היה בעיה אצלי היא הייתה קיימת מאז שהמשחק יצא.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
פורסם

הרבה זמן לא ראיתי את LVLCUP ... אבל הגיע הזמן ... נשאר רק לקוות לטוב ובשום אופן לא לעשות יותר PRE-ORDER למשחקים של EA

פורסם

קורה לי כל הזמן שאני בקרב יריות עם מישהו ואחרי שכבר נכנסתי למכסה מסוים או מאחורי קיר... פתאום אני מוצא את עצמי מת והגופה עפה אחורה מחוץ למחסה. כאילו שאצל השחקן שירה בי בכלל לא נכנסתי למחסה.

ממה זה יכול לקרות? פינגים? לאגים?

פורסם

אתמול שיחקתי לראשונה מזה כמה חודשים.

יצאתי אחרי חמש דקות.

פורסם
קורה לי כל הזמן שאני בקרב יריות עם מישהו ואחרי שכבר נכנסתי למכסה מסוים או מאחורי קיר... פתאום אני מוצא את עצמי מת והגופה עפה אחורה מחוץ למחסה. כאילו שאצל השחקן שירה בי בכלל לא נכנסתי למחסה.

ממה זה יכול לקרות? פינגים? לאגים?

זה שילוב של פינג והעובדה שהמשחק מעדכן את המיקום שלך רק 10 פעמים בשניה. מה שקורה זה שאתה רואה את עצמך מאחורי הקיר אבל כל שאר השחקנים רואים אותך בשטח פתוח. גם אם הפינג שלך היה 10ms הבעיה הייתה קיימת אבל טיפה פחות, כרגע הם בודקים את האפשרות של העלאת קצב הדגימות ל 30 פעמים בשניה ואנשים שיצא להם לנסות את זה אמרו שהשיפור ענק.

פורסם

זה קורה לי בכ 30% מהפעמים שאני נהרג, שלא נדבר על עוד כ 20% מהפעמים שאין לי מושג ממה נהרגתי ואפילו לא מופיע לי מי זה ובאיזה נשק.

אה ועוד איזה 5% של אש "ידידותית"

ממש מתסכל! :pissed:

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
פורסם

מישהו עם 8.1 מצליח להכנס למשחק אחרי העדכון האחרון? משום מה המשחק קורס לי בשנייה שהוא מורץ (בבאטללוג נשאר תקוע על joining server)

מעניין אותי אם זה בעיה עם 8.1 או שיש פה איזה בעיה כללית

פורסם

לא יצא לי לבדוק, כשאני יחזור אני יעדכן.

פורסם

אצלי 8.1 64 ועובד טוב אחרי העדכון.

פורסם

גם אצלי עם 8.1 עובד טוב..

פורסם

אם זה קורה לעוד מישהו, פתרון זמני:

Workaround:

1) Navigate to BF4 installation directory (DEFAULT IS): C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 4\

2) Locate BF4.exe > Right Click > Properties

3) Goto compatibility tab

4) (this should be checked!) Check Compatibility: Run this program in compatibility mode for:

5) Select Windows 7 from drop down.

6) Apply

7) Should working now!

פורסם

מישהו הרג אותי (ועוד 3 שהיו איתי) כשהוא מתחת לאדמה ולא רואים אותו :angry: יש באגים כאלה בהרבה מפות, חבל שהם לא מסדרים את זה כי שחקנים מנצלים את זה כל הזמן.

נראה כאילו למרות העדכון האחרון קורה שמתים מ 2 פגיעות של אקדח (לא אחד מהגדולים שבאמת אמורים לעשות את זה) וכל מיני דברים מוזרים כאלה, יותר נדיר אבל קורה. בכל מקרה המשחק במצב הרבה יותר טוב בזכות המעבר ל 30HZ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים