עבור לתוכן

Battlefield 4 - תרד בעיות טכניות.

Featured Replies

פורסם

השרתים באירופה דיי חרא בלי קשר לבעיות במשחק, במדינות הקטנות יותר המצב עוד בסדר אבל בגרמניה נגיד יש מלא חברות שמספקות שרתי משחק ממש גרועים.

• תגובות 595
  • צפיות 173.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אצלי זה מופיע כל 15-20 שניות. יש לי בזק ובזב"ל עם גיימר. אבל כנראה זה באמת קשור לאיכות השרתים.

פורסם

אני משתדל להוסיף שרתים למועדפים במקרה שלא היה בהם בעיות חיבור, ככה אני לא מציך חפש ברשימת שרתים שגם ככה לא טובה כל כך (מראה רק רשימה חלקית, תמיד שאני מסדר לפי פינג מופיעים רק שרתים מגרמניה למרות שיש לי מדינות שהפינג בהם אותו דבר ואפילו נמוך יותר).

פורסם

dice logic: 1X sight + 2X magnifier < 1X sight

מסתבר שזה באג ידוע וממש לא חדש...ההגדלה עובדת כשלא משתמשים בה ומפסיקה לעבוד כמשתמשים בה.

עוד משהו שממש מציק שראיתי במשחק האחרון, לא רק שצריך יותר מידי פגיעות עם RPG בשביל להרוס כלי רכב, גם אם מצליחים לעשות פגיעה טובה (שמונעת ממנו לזוז או CRITICAL אחר), התיקון של כלי הרכב הרבה יותר מהיר מהקצב שאפשר לירות עליהם. שלו לדבר על זה שבשביל להגיע למצב שאני פוגע שיכולת של טנק לנוע אני צריך בדרך כלל לכוון טיפה מאחוריו ושהרבה פעמים פגיעה ישירה פשוט לא מורידה שום דבר...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש בעיה אחרי שהתקנתי את ההרחבה... רושם:

Game disconnected: Client closed down connection. Check your network connection and make sure that port 3659 (UDP) is open

רשום שאני צריך לפתוח פורט (?) ואפילו אין לי ראוטר (או שזה לא קשור ממש?) .. המחשב מחובר ישירות למודם ובכללי אין ראוטר בבית.

מה צריך לעשות (יש מדריך שאפשר לקבל לא ממש מצאתי איך..)?

פורסם

נמחקו לי כל ה stats של השחקן שלי!!

לעוד מישו זה קרה?

פורסם

זה קרה כמה פעמים בעבר שכולם היו ברמה 0 לכמה דקות\שעות ... לא ראיתי על זה דיון הפעם מה שכן, אז אם עוד לא הסתדר לך, יש מצב שהתמשת בהאקים\כמה חברה התקמבנו עליך ודיווחו עליך באחד הסיבובים ? בפעם הראשונה פשוט מאפסים לך את הSTATS במקום באן לפי מה ששמעתי.

פורסם

אני ממש לא בקטע של האקינג במשחקים

ומה שבטוח שלא עשו עלי דיווח בגלל זה

הרמה שלי לא מצדיקה את זה :)

בכל אופן, כמו שאמרת, זה הסתדר אחרי 10 דק בערך

פורסם

נו באמת...

פורסם

מדהים.

לא רגע, מרשים.

לא רגע, מטריד.

עוד שניה בבקשה, מה זה החרטא המזוהם הזה?

פורסם

חחחחח...

ואני חשבתי שפתרו את הבאגים "הכבדים" במשחק :-)

פורסם

בשלב הזה דיי ברור שבשביל לסדר את המשחק הם צריכים להתחיל הכל מההתחלה...

פורסם

קרה למישהו דבר כזה?

ERROR

Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Sorry, players from Israel are not allowed.

פורסם

אה.. קורה לפעמים, אין מה לעשות נגד זה..

פורסם

קורה, שרתים נאצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים