עבור לתוכן

AMD באמת טובים?

Featured Replies

פורסם

כי בדרך כלל הכרטיסים שלהם משתלמים יותר ברב הפעמים והם זולים מ-NVIDIA, אבל למה בעצם זולים בצורה כזו משמעותית? הם פחות איכותיים מ-NVIDIA ויציבים פחות מהם?

ול-NVIDIA יש דרייברים רבים יותר ותמיכה רבה יותר.. והאם כרטיסי AMD באמת מוצלחים ומריצים משחקים כמו שצריך?

כל הזמן הייתי עם NVIDIA

• תגובות 35
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נכון להיום AMD יותר משתלמת

מי יותר טוב? נתון לויכוח ומשתנה מדור לדור

פורסם
נכון להיום AMD יותר משתלמת

מי יותר טוב? נתון לויכוח ומשתנה מדור לדור

תלוי למי...

מי שמחפש ביצועים נטו, אז כן.

מי שמחפש בכרטיס מעבר למשחקים כגון כלי פיתוח וטכנולוגיות שמתאימות לתחום ה-CG.

וכמובן פיזיקס, דרייברים ועוד כמה צ'ופרים. אז הבחירה היא NV.

פורסם
  • מחבר

אבל הכרטיסים של AMD איכותיים? הכרטיסים לא מתקלקלים או משהו? באמת מריצים משחקים חלק?

פורסם

הכרטיסים הם לא של AMD, הם של ASUS, GIGABYTE יצרניות נוספות שמייצרות גם כרטיסי Geforce. לשאלה האחרונה במשפט בכלל לא אתייחס.

פורסם
  • מחבר

בסדר, אבל הליבה עצמה היא של AMD וזה משהו שונה לגמרי מ-NVIDIA..

האם זה באמת איכותי?

פורסם

ומי בדיוק מייצר לNVIDIA ליבות?

אם זה לא היה "איכותי", NVIDIA לא הייתה מורידה מחירים/משחררת כרטיסים "משופרים"(780GHZ ו780TI).

פורסם

מה זה זה באמת איכותי? זה בדיוק אותו דבר כמו נוידיה.

פורסם
  • מחבר

כי NVIDIA מוכרת יותר ויותר תמיכה.. רק שהכרטיסים של AMD לא יעשו בעיות..

הליבה היא של AMD אבל הקירורים היא של החברות. לא?

פורסם

כרטיסי המסך של AMD הם מצויינים ואמינים כמו NV,יש לי מספר כרטיסים של AMD ואני אומר בלב שלם שהם אמינים ונותנים תמורה למחיר. ל-NV יש מספר פיצ'רים שאין ל-AMD כמו physics ,אבל בדור החדש ל-AMD יש פיצ'רים בתחום ה-Sound שאין ל-NV. ככה שזה תלוי בך מה אתה רוצה יותר. אני אישית אחרי 5 שנים במחנה האדום(AMD) עובר למחנה הירוק(NV) רק לשם הגיוון.

פורסם

לי היו 3 כרטיסי AMD ב10 השנים האחרונות ובכולם נתקלתי בבעיות דרייברים, ארטיפקטים משונים, מסכים כחולים והרבה תקלות. עברתי לGTX 660 לפני שנה ומאז היו לי שני מסכים כחולים שהיו קשורים בכלל לזיכרון. לכן פשוט מנסיון אישי, אם יש שני כרטיסי מסך פלוס מינוס באותה רמה, אחד NVIDIA ואחד AMD, הייתי לוקח NVIDIA. למרות שאני לא אוהב את הגישה החמדנית שלהם, של לסחוט את הכסף מהצרכן כל עוד אין תחרות, בדיוק כמו אינטל לאחרונה.

פורסם

אז זהו שיש תחרות לאחרונה ותחרות חזקה, AMD ממש השתפרו בכל מה שקשור לדרייברים ואפילו במערכי כרטיסים(לא פלא ש-NVIDIA ממהרת להוריד מחירים).

פורסם

AMD נותן גוונים חמים יותר (צבעי עור, נחושת , בירה) יש בעיות עם דרייברים

NVIDEA יש אובך במעבר בין משטחי צבע לרוב בצהובים (פוג) דרייברים טובים ויש עדכונים

למשחקים ניתן לעבוד עם AMD

לדברים רציניים גרפיקה ועיבוד תמונה מומלץ NVIDIA

פורסם

נו... עוד דיון VS

שוב אני חוזר, רוצה ביצועים טובים לכסף לך על AMD במיוחד, לך על סדרת R9.

רוצה יותר פיצ'רים לכסף מעבר למשחקים לך על NV.

ואם חשוב לך PhysX במשחקים, תבדוק את הרשימה של המשחקים באתר.

פורסם
  • מחבר

ואם אני עורך בקטנה בפוטושופ אבל לא משהו רציני, AMD תהיה בסדר? ובמשחקים היא ממש טובה?

כי אני אוהב שדרייברים משתחררים מהר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים