עבור לתוכן

בחירה משלושה מסכים לGaming וOffice use

Featured Replies

פורסם

הי,

אשמח לשמע טיפ או המלצה לגבי איזה מסך עדיף לשימוש ביתי, משחקים FPS ושימוש משרדי יומי.

[TABLE=width: 170]

[TR]

[TD=align: right]29EB93P LG IPS LED [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Samsung LED S27A850D

Dell IPS UltraSharp U2913WM

הכיוון הוא 29 אינצ' אבל שמתי כאן גם את הSamsung בעיקר בגלל נסיון טוב עם המסכים שלהם ולא מצאתי יותר גדול מ27.

תודה.

פורסם

אתה מודע לזה שמסכי 29 האלה קטנים יותר בפועל (גם מבחינת שטח וגם רזולוציה) ממסך 27?

פורסם

לי יש את הדל, מסך פנטסטי אבל... 21:9 הוא לא פורמט שנתמך מי יודע מה, בעיקר טוב לסרטים. במחיר של 2700 אפשר לקנות את הדל של ה27" שמאד מאד מומלץ ומגיע בפורמט של 16:9 הנפוץ והנתמך. או... ב2700 אתה יכול לקנות 3 מסכי 23" של דל.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, עכשיו מבין ויורד מהרעיון של ה29 הרחבים.

איך ה S27A850D של סמסונג?

תודה!

פורסם
  • מחבר

הבדלים ממש משמעותיים במחירים ברגע שעולים מעל ל24 אינצ' ! כנראה בגלל מס או משהו כזה.

יכול להיות ששניים או שלושה של 24 אכותיים יהיו עדיפים על אחד בגודל 27 או 30 !? זה בערך אותו מחיר..

תודה.

פורסם

איזה כרטיס מסך יש ברשותך בכלל?

פורסם
  • מחבר

GTX770 (של Gigabyte)

פורסם
  • מחבר

מעלה שוב את השאלה - ומוסיף שיש לי כרטיס מסך GTX 770, המטרה היא עבודה משרדית נוחה, מדי לעיתים רחוקות משחקים ווידאו.

"

הבדלים ממש משמעותיים במחירים ברגע שעולים מעל ל24 אינצ' ! כנראה בגלל מס או משהו כזה.

יכול להיות ששניים או שלושה של 24 אכותיים יהיו עדיפים על אחד בגודל 27 או 30 !? זה בערך אותו מחיר.."

פורסם

השאלה היא כזו:

האם אתה באמת צריך שטח עבודה שלך 2560X1440 או שני מסכים של 1920X1200 למטרות שלך?

למשחקים זה לא ייתן כלום חוץ מלבאס אותך כשכרטיס המסך לא יסחוב ברזולוציה הטבעית.

פורסם
  • מחבר

משחקים זה פחות חשוב, בעיקר בגלל שישנו מסך טלויזיה גדול בו בדרך כלל משחק. במסכים אלו העבודה תהיה בעיקר עם אופיס, אקסל, תוכנות עריכת וידאו וקריאת טקסט. רזולוציה גבוהה תעזור לחדות אבל לא מחייב.

פורסם

ת'כלס אני לא רואה למה אתה צריך יותר ממסך "24.

אם יש לך תאורטית מקום לשניים כאלה - הייתי קונה אחד, ואם אתה רואה שצריך עוד - קונה עוד אחת. ת'כלס יעלה כמו מסך "27 בודד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים