פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים שלום, יש לי 2 כרטיסי רשת המותקנים על מחשב אחד אלחוטי וקווי- כיצד אני מגדיר לשניהם STATIC IP ?כלומר ברגע שניסיתי לעשות זאת על פי ההגדרות המדוייקות שמצאתי באתר NETCHEIF זה מסתדר רק לכרטיס אחד בשני קיבלתי הודעה שזה לא תקין , האם יש מדריך ?לתשובתכם אודה
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים שלום, יש לי 2 כרטיסי רשת המותקנים על מחשב אחד אלחוטי וקווי- כיצד אני מגדיר לשניהם STATIC IP ?כלומר ברגע שניסיתי לעשות זאת על פי ההגדרות המדוייקות שמצאתי באתר NETCHEIF זה מסתדר רק לכרטיס אחד בשני קיבלתי הודעה שזה לא תקין , האם יש מדריך ?לתשובתכם אודהאני מקווה שברור לך שבכל כרטיס צריך להגדיר כתובת אחרת. תעלה צילום מסך של ההגדרות בשני הכרטיסים.
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים מחבר 1. ראשית תודה2. העלתי - קיבלתי הודעת שגיאה ברגע שהגדרתי STATIC IP בכרטיס השני (תונה מס' 2 ) וכאן התחילה הבעיה
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים א. יש לך כלי מעולה במערכת ואתה לוקח תצלומי מסך ככה? תשתמש ב snipping tool.ב. רשום לך בהודעה מה הבעיה. הגדרת יותר מ default gateway אחד. נערך 2013 באוקטובר 3012 שנים על-ידי multicore
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים מחבר כלומר....איך להגדיר את השני?- - - תגובה אוחדה: - - -ותודה שלימדתי אותי משהו חדש - לא ידעתי
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים לא. תחזיר את שניהם לDHCP ואז תגדיר אחד אחד מחדש.ככה לפחות תבין איפה אתה טועה ותתקן את עצמך.
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים זאת לא שגיאה, זאת אזהרה. הגדרת את שני הכרטיסים בתור שער ברירת מחדל.לכן המחשב לא יודע מי הוא שער ברירת המחדל מבינהם. מה המטרה בהגדרה של שני הכרטיסים באותה הרשת?
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים מחבר למעשה מהשאלה שלך הבנתי שאני צריך STATIC IP רק לכרטיס הפעיל ולכן הגדרתי אותו (את האלחוטי שכרגע משמש אותי ) ואת השני נתתי לו הגדרות אוטומטיות כי הוא לא פעילכך שבפועל אין כרגע בעיהתודה
פורסם 2013 באוקטובר 3112 שנים מחבר בעיקר שיתוף קבצים בטורנט - קיבלתי הודעה בUTORRENT על בעיה התקשורת- ושנדרש להגדיר STATIC IP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.