עבור לתוכן

גוגל עכשיו באמת כופה עלי להשתמש באותו שם המשתמש לגוגל ו-Youtube

Featured Replies

פורסם

^

תחליף ראוי?

פורסם

אני לא מבין למה זה מפריע לכם. אתם לא מעדיפים לראות פרסומות לקולה או למכשירי טלפון במקום לטמפונים וחיתולים?

פורסם

למרות התנגדותי אני מסכים עם gil28 וdj.

בסופו של דבר אנחנו גולשים באתר ששייך לחברה, אם אנחנו רוצים להשתמש בחברה אז צריך באיזשהו שלב להסכים לתנאים שלהם.

יש לי חשבון בגוגל כבר שנים רבות וגם בGmail, התנגדתי נחרצות לאיחוד אבל בסופו של דבר מה לעשות, מסכימים וממשיכים בחיים.

בסופו של דבר, אני מנסה לחשוב על היתרונות. זה יכול להיות דווקא נוח שיהיה חשבון משותף ולא אצטרך להתחבר לכל מערכת לחוד.

למרות הסלידה שלי, זה לא מה שיגרום לי לעזוב את יוטיוב וג'ימייל.

אם כי אני באמת לא מבין את הכפיה של הגוגל פלוס, אני לא נוגע בזה בכלל.

פורסם

רק עכשיו נפל לי האסימון שאנשים יכולים פשוט לכתוב את השם משתמש שלי ביוטיוב ולראות את כל התגובות שרשמתי שם לסרטונים וכל הסרטונים שעשיתי עלייהם לייק

כל מה שצריך זה להוסיף את השם משתמש שמופיע בחשבון גימייל של בן אדם ליוטיוב בצורה כזאת

http://www.youtube.com/user/gmailusername

ואז אתה נחשף לכל הסטוריית הפעילות של הבן אדם ביוטיוב ואני בטוח ש 95 אחוז פלוס בכלל לא מודעים לזה

הם פשוט אנשים שיש להם גימייל ובמקרה לפעמים מטיילים ביוטיוב והדברים לא קשורים להם במודעות שלהם אחד לשני ומנותקים בתפיסה שלהם

ועכשיו אני יכול לקחת כל גימייל של הבוס שלי או מישהו ולראות את הפעילות שלו ביוטיוב

וזה רק קצה קרחון של הדוגמא הכי ברורה שכבר עכשיו ישימה

פורסם

גם אם מקודם הייתי נכנס למשתמש ובודק את הפעילות שלו הייתי רואה את התגובות שלו, הלייקים והפייבוריטים שלו

פורסם

מה זה מקודם? מקודם לא היה איחוד של שם משתמש גוגל ושם משתמש יוטיוב

זאת הנקודה אני בכלל לא הייתי מודע לאפשרות ולמציאות כזאת לא אתמול ולא מקודם בתור משתמש רגיל

ואפילו לא רגיל אלא מישהו שמשתמש כבד במחשב

יש לי גימייל כבר איזה שנה ולא ידעתי שקיים לי גם יוטיוב מקושר אליו ובאמת מופיע שם ההיסטורת פעילות שלי

לא מדבר בכלל על מעבר לזה שברגע שיש לך חשבון מחובר בזמן שאתה נמצא בעמוד הראשי של גוגל ומריץ חיפושים הכל נשמר בקלות במאגרי המידע שלהם בתור חיפושים מיוחסים לחשבון שלך

פה בארץ פשוט אין מודעות כי באמת אנחנו לא המרכז של העניינים האלו אבל בארצות הברית הרבה יותר מורגש כל ההשלכות של הדברים האלו

היחס בין הרשויות לבין האזרח והגופים שעומדים בראש ומחליטים כל המגמות הכלליות

בארצות הברית הפירמידה היא שמעל הכל נמצא הכסף ומתחתיו הממשל עם כל הכלים שלו NSA FBI והם שולטים בכל הכלים מתחת כולל גוגל וכל חברות הענק כולן אמריקה וכולן כפופות לפסגת הפירמידה הממשל

ומשם הדרך סלולה לשליטה מוחצת של אותן הרשויות ומעט מאוד אפשרויות לעמוד כנגד

בארצות הברית מכניסים אנשים לכלא לעשרות שנים ולחיים שלמים בעצם אותו הדבר

ועושים את זה בקלות במהירות ובצורה יומיומית

לכן כל הדיבור הזה של משתמשים פה שאומרים עזוב אותך מכפת לי זה פשוט נובע מזה שהם עוד לא מודעים ועוד לא שם ובעצם בורות

מכירים את זה שאתם שומעים כותרות של חדשות שמגיעות מארצות הברית של פלוני שהכניסו אותו לכלא ל 160 שנה על דברים הזויים שאצלנו לא נתפסים במחשבה . אז זה

רק שארצות הברית מתחילה להתפשט מעבר לגבולות שלה בכל הנוגע לישום החוקים שלה על ארצות ואזרחים שמעבר לה

חוקים ומציאות שצריך להבין מאיפה נובעים ונראה אם תשמחו כאשר יום אחד תכפה עלייכם מציאות של אותו גורם זר שיכפה עלייכם את הרצון שלו

יש לי סיפור אישי לספר בנוגע לעניין שנוגע בדיוק בכל הסעיפים שציינתי והשפיע ומשפיע עליי בצורה של חיים ומוות אבל אני לא מעוניין להכנס לזה בכלל

נערך על-ידי 3emi

פורסם

לא יודע על מה אתם מדברים, אצלי עדיין יש שם שונה ליוטוב ולגימייל, פשוט זה חייב אותי לפתוח דף גוגל פלוס וזהו.

פורסם

גם לי זה מפריע אני פשוט לא כותב תגובות ב YT

אם היה משהו אחר באיכות של GMAIL הייתי חושב לעבור

ואם אני חייב אני נכנס עם חשבון אחר במצב פרטי

נערך על-ידי aviv00

פורסם
פורסם

אצלי לא אישרתי את זה ולאחר כמה זמן פשוט פתחו לי שני משתמשים, אני יכול להחליף ביניהם מתי שאני רוצה:

fK6beRw.png

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים