עבור לתוכן

גוגל עכשיו באמת כופה עלי להשתמש באותו שם המשתמש לגוגל ו-Youtube

Featured Replies

פורסם

עד לתקופה האחרונה, גוגל אחת לכמה זמן היו משכנעים אותי להשתמש באותו שם המשתמש לחשבונות גוגל -Youtube שלי, ולא הייתה כל דרך לסלק לצמיתות את ההודעה, כי היא הייתה חוזרת לאחר כמה שבועות במגוון צורות במידה והייתי מסרב.

היום, התברר לי שאין לי יותר שום דרך להתחבר ל-Youtube דרך חשבון ה-Youtube שלי, ואני יכול להכנס לשם רק דרך חשבון הגוגל שלי, למרות שאינני רוצה זאת.

לעת עתה אני עדיין מגיע למשתמש ה-Youtube הישן שלי, אך אני חושש שבסופו של דבר, גוגל גם יחליפו לי את שמו של משתמש ה-Youtube לזה של שם המשתמש שלי בגוגל.

מה אני יכול לעשות בעניין?

פורסם

גם אותי ניסה לשכנע גוגל למזג משתמשים אבל משום הוא הפסיק ופשוט פתח לי משתמש בנוסף.

נסה ללחוץ על השם שלך אחרי שהתחברת לגוגל ואז על 'החלף משתמש'. יכול להיות שתהיה לך אפשרות להכנס דרך חשבון היוטיוב בלבד.

פורסם

התשובה היא להכנע לתאגיד האיום, ולמסור את נפשך, כל רכושך וכן, אפילו גם חשבון הג'ימייל שלך כדי שתוכל לגלוש ביוטיוב.

כמובן שאף אחד לא מכריח אותך לגלוש ביוטיוב של גוגל, וגוגל יכולה לבצע כל שינוי שתרצה בתנאי השימוש באתר שלה... כן...

וכן, כעת אין ברירה "להתחמק" משילוב חשבון ג'ימייל עם חשבון יוטיוב, דבר המסייע משמעותית ליוטיוב לסלק משם בוטים וטפילים למיניהם כדי לעשות לכולנו גלישה נעימה יותר

פורסם
דבר המסייע משמעותית ליוטיוב לסלק משם בוטים וטפילים למיניהם כדי לעשות לכולנו גלישה נעימה יותר

וכמובן לעזור להשלים את הפאזל עלינו בכדי שבסוף היום גוגל תדע יותר על הרגלינו והעדפותינו.

פורסם

נכון. לטוב ולרע.

שוב, מתייחסים לזה כאילו שמדובר בגוף ממשלתי שמחייב את כל אזרחיו להשתתף. מי שלא טוב לא שלא יגלוש, מי שכן - שיגלוש לפי תנאי בעלי האתר. מאוד פשוט

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה לפתוח שני חשבונות GMAIL, באחד להשתמש כMAIL בלבד, ובשני כחשבון YOUTUBE בלבד.

פורסם

djelectric

אתה מסתכל על זה בצורה פשוטה מאוד ומפספס את התמונת המצב הכללית

Art Tatum

גם לפתוח חשבון גוגל נהיה לא פשוט בכלל איבדתי כבר גישה לשתי חשבונות גוגל בגלל שהם דורשים אישור טלפוני דרך SMS או שיחה ואני לא רוצה לשייך שם מספר טלפון לחשבון גימייל

וגם איבדתי חשבונות יאהוו בגלל שהם רוצים אישור טלפוני ואיבדתי גישה ל UPLAY שיש לי שם כמה משחקים שקניתי

למי שראש קטן ולא אכפת כל כך להתעמק בתמונה הכללית של המגמות האלו זה לא יפריע

מי שבא במגע עם התוצאות של השינויים האלו כבר יותר ידגדג

ואני לא מדבר על זה שהלכה לי גישה למשחק אלא על דברים יותר קריטים

פורסם

העניין הוא שבסוף כולנו נהיה חלק מהמערכות האלה, אם נרצה ואם לא. מי שלא רוצה, בינתיים, יכול להיות כחוואי בחווה מבודדת ומנותקת, אחד שלא מקבל את היתרונות של להיות חלק מאי-אלו רשתות שמעניקות תוכן. מי שימתין יותר עם לא להצטרף, עם הזמן רק יפסיד יותר ויותר תוכן

פורסם

בשביל אנונימיות אתה בכלל לא צריך לפתוח חשבון בYOUTUBE.

והווידוי עם הSMS רק מוסיף לי ביטחון שהחשבון שלי תמיד יהיה מקושר איתי(גם במקרה גניבה חס וכרפס).

יש לי כמה חשבונות GMAIL(ותיקים), אאל"ט 2 מהם מקושרים לאותו המספר טלפון.

פורסם

כן dj אבל בוא נלך צעד קדימה, תסכים איתי שגוגל היום מונופול בתחום החיפוש. כמעט אצל כל אחד מאיתנו חיפוש ראשוני יתבצע אצלה.

אנחנו רואים איך לאט לאט גוגל שולחת עוד ועוד זרועות ואם פעם עניין אותה לאן אתה גולש בשביל לדעת איזה פרסומות להדביק לך אז היום היא מעוניינת בהרבה יותר מזה. אין גבול לתיאבון שלה והוא רק ילך ויגדל. מה שאנו עדים לו היום, איחוד חשבונות של האתרים הנצפים בעולם הוא עוד צעד בדרכה של גוגל לניהול מלא שלנו המשתמשים.

אז כמו מונופול בכל תחום אחר צריך להיות פיקוח רגולוטורי. פיקוח שימנע משחקן יחיד להחזיק את כל הקלפים וישמור על צנעת הפרט. אולי היום זה נראה לא רלוונטי ואפילו דבילי להשית פיקוח על תחום כזה, אני רק מקווה מאוד שלא נצטער על כך עוד כמה שנים טובות.

פורסם

לעזאזל

עכשיו באתי להכנס לגימייל שלי ומסך מיוחד עלה וביקש ממני ססמא ומנע ממני כניסה

ומיד אחרי זה חצי כפו עלי ליצור חשבון גוגל+

נכון לעכשיו יש כפתור NOT NOW אבל זה ברור שמרככים אותי לפני המצב שיכפו עלי ליצור חשבון ברשת החברתית שלהם במצב של סחיטה באיומים שאני לא יהיה יכול לגשת לגימייל שלי עד שאני לא יכנע לפני הדרישה

צריך לאט לאט להעביר את כל המייל שלי למקום אחר...יאו

פורסם
  • מחבר

ממש ברגע זה, כאשר נכנסתי עם חשבון הגוגל שלי ליוטיוב, גוגל שוב כפו עלי להשתמש באותו שם המשתמש ביוטיוב ובגוגל. נאלצתי ללחוץ על הסמן X שבפינה, אך כרגיל קיבלתי הודעה "OK, we'll ask you again later.", מה שאומר שהם בעתיד יעשו זאת שוב.

פורסם

אני כבר ממזמן לא נכנס ליוטיוב עם שם משתמש. אני לא מעלה לשם שום דבר, אז אין לי באמת צורך בזה. אפילו את "גוגל" החלפתי ל-Startpage, שזה בעצם פרוקסי לגוגל. עוד כמה חודשים הם מוציאים את Startmail, ששם דגש על פרטיות, אז כנראה אני אעבור עליהם ואפתר לחלוטין מחיבוק הדוב של גוגל.

פורסם

^ זה לא תחליף...

פורסם

אין לי משתמש ביוטיוב, אך גוגל מצמידה את חשבון הגוגל שלי ליוטיוב בניגוד לרצוני, ובנוסף מפעילה לחץ תודעתי לצרף אותי לרשת החברתית שלהם.

מה יש לעשות? באמת יש תחליף ראוי למצב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים