עבור לתוכן

איך אתם מארגנים קבצים על הSSD שלכם?

Featured Replies

פורסם

קניתי 840 EVO בקנייה הקבוצתית, זה יהיה SSD ראשון שלי

עכשיו אני חושב איך לארגן את הקבצים. אני נוטה לפרמט לעיתים די דכופות, פעם בחודש ופחות אפילו, כי אני לא סובל כשהמערכת נהיית איטית, ואני נוטה לדפוק את המערכת הפעלה לעיתים קרובות עם יד קלה על הREGISTERY , דרייברים מפוקפקים וכדומה :cognee:.

בכל אופן, כדי למנוע יותר מדי פעולות כתיבה חשבתי לחלק אותו ל2 מחיצות, אחת למערכת הפעלה, ואחת לתוכנות ומשחקים מותקנות שאני תמיד צריך. וככה כל פעם שאני אפרמט, אני לא אצטרך לכתוב מחדש עוד 100 ג'יגה של תוכנות ומשחקים. אני מקווה שההתקנות של התוכנות יהיו חכמות ויוכלו להמנע מלכתוב שוב את הקבצים הקיימים, או שהתוכנות בכלל יוכלו לעבוד ישר בלי התקנה. BF3+BF4 שביחד שוקלים 50-60 גיגה אני יודע שיעבדו בלי בעייה ללא התקנה.

בקיצור, איך אתם מחלקים את זה ?

פורסם

עם SSD אתה יכול להישאר עם אותה מערכת הפעלה עד השדרוג הבא מבחינת ביצועים.

המערכת יכולה להתנפח כמה שהיא רוצה וזה לא יזיז לביצועי הכונן.

להתקין מחדש אפשר גם בלי פירמוט, לכן חבל ליצור מחיצות שוודאי ידרשו התעסקות מיותרת בהמשך הדרך.

אפשר להסתדר יופי עם מחיצה אחת בלבד.

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה להתקין מחדש בלי פירמוט ? כאילו REPAIR שכולל מחיקת קבצי המשתמש ? הוא יודע למחוק דרייברים וכו' ולהתקין מערכת נקייה לגמרי בלי לגעת בתוכנות ומשחקים מותקנים ?

ומה בנוגע לIntel Rapid Storage Technology ? להתקין את זה ? נראה לי שיש לי גם לשונית לאפשר את זה בביוס , אז להפעיל ?

נערך על-ידי 11GnR

פורסם

כשאתה עושה התקנה נקיה(ללא פירמוט) על כונן מערכת הפעלה, הוא לוקח את תיקיות וינדוס הישנה, ואת כל התיקיות שקשורות אליה(program files וכו...) ומעביר אותם לתיקיה בשם OLD WINDOWS(או משהו דומה) לגיבוי.

ואז מתקין וינדוס חדש על הכונן.

INTEL SRT זאת שיטה מסורבלת ולא יעילה להשתמש בSSD כCACHIGN לHDD.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה :)

אגב כדאי להתקין את הדרייבר של אינטל לAHCI+RAID אם אני רק משתמש בAHCI ? או שמה שיש ב8.1 מובנה עדיף ?

נערך על-ידי 11GnR

פורסם

שאלה טובה עליה אין לי תשובה מוכנה.

תסתכל בתאריך של הדריוור SATA/ACHI בDEVICE MANAGER.

ובתאריך של התוכנה המכילה דריוור באתר של אינטל.

אם של הוינדוס ישן יותר, הייתי מתקין את של אינטל כי גם אם הוא לא חדש יותר הוא וודאי לא ישן יותר.

ותמיד אפשר לעשות ROLL BACK לדריוור בלחיצת כפתור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים