עבור לתוכן

זקוקה למחשב נייד לפיתוח .NET עד 3,000 ש"ח, הקניה מחר!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני מתכנתת .NET ואני זקוקה למחשב נייד עד 3,000 ש"ח

הקנייה חייבת להתבצע מKSP, בבקשה תמליצו לי מה כדאי?

פורסם
  • מחבר

סליחה אני חדשה בפורום :please:

* מטרות המחשב? תכנות .NET

* גודל המסך? לא משנה

* רזולוציית המסך? לא משנה

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין

* משקל רצוי? רצוי שיהיה קל

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא

* Bluetooth? רצוי

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לא משנה

* כונן אופטי? כן

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי אך לא חייבת

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייבת

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אין

פורסם

ברוכה הבאה,

את חייבת להגדיר לעצמך גודל מסך

שימי לב שעצם זה שאת רוצה שיהיה צורב במחשב מעט מגבילה לפעמים מבחינת מבחר וכן מעלה את משקל המחשב. השימוש בצורבים כיום הוא זעום עד לכדי לא קיים. עדיף אפילו לקנות מחשב שיהיה קל בלי צורב ולקנות בנפרד צורב DVD חיצוני USB כאשר פעם בחודשיים לכשתצטרכי להשתמש בדיסקים תחברי ותשתמשי מאשר סתם לסחוב יום-יום איתך צורב "העיקר שיהיה".

רשמת שאת מעוניינת לקנות ב-KSP, יש סיבה מיוחדת? כי במחשבים ניידים האחריות על המחשב היא דרך מעבדה רשמית של היבואן, הקשר לחנות הוא לצורך הקנייה בלבד. לאחר שתקבלי את המחשב כל תקלה עתידית במחשב תטופל על ידי מעבדה של היבואן.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה Chevy על תגובתך המהירה

1. אני חייבת מKSP כי החנות נמצאת מתחת למקום העבודה שלי ויהיה לי הכי נוח

2. לא איכפת לי כל כך גודל המסך

3. מה שכן חשוב לי ושכחתי לציין זה שיהיה זיכרון RAM של 8 גיגה לפחות

4. אני חייבת כונן דיסקים ולא איכפת לי שהוא ישפיע לי על משקל המחשב

נ.ב - עוד משהו ששכחתי לציין זה שניתן לחרוג בעד 500 ש"ח מקסימום מהמחיר

פורסם

רק לידיעתך - מחשבים ניידים, מגיעים במשלוח עם שליח עד הבית תוך 1-2 ימים. אין צורך "להתקבע" על חנות עם מלאי כלשהו שייתכן ולא מתאים לדרישות לך ובאותה נשימה גם להתפשר רק כי החנות קרובה אלייך.

מרבית המחשבים כיום באים עם 4GB, השדרוג ל-8GB הוא מאד פשוט - זה משהו שאת יכולה לעשות בעצמך לבד סה"כ וחבל לבזבז כסף על "שדרוגים דרך החנות" שגובים כסף נוסף על "התקנה" כאשר זה רק לפתוח בורג ולשים את רכיב הזיכרון במחשב, עבודה של דקה אם לא פחות.

גודל מסך חייב להיות - לחלק מהאנשים 13.3" קטן מדי בשבילם ו-15.6" גדול מדי ומסורבל לדוגמא

פורסם
  • מחבר

CHEVY -

בוא נגיד שגודל המסך לא ממש מכריע מבחינתי אבל אם אתה מתעקש אז כל מה שהוא גדול יותר מ13.3 אינץ יהיה בסדר :) (זה נשמע נורא אני יודעת חחחח)

פורסם

הנה משהו נוח יחסית, מסך 13.3" מט שצריך להתאים.

http://ksp.co.il/?uin=19959

כולל צורב, משקל 2 ק"ג, מעבד I5 חזק (לא "חסכוני"), סוללה 5-4 שעות,

רק צריך להתקשר לשירות לקוחות של HP לפני הרכישה - לשאול אותם כמה עולה הרחבת אחריות ל-3 שנים. (לרוב זה עולה סביב ה-400 ש"ח)

סטיק זיכרון של עוד 4GB יעלה 195 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=15673

בעיקרון את יכולה לקנות גם 8GB ב-310 ש"ח, יותר משתלם ואז יהיה לך 12GB סה"כ http://ksp.co.il/?uin=20160

ביקורת: http://www.notebookcheck.net/Review-HP-ProBook-4340s-H4R47EA-Notebook.90731.0.html

( אני ממליץ לך להגיע נניח ל-BUG או אפילו להגיע ל-KSP (רשת אופיס דיפו נסגרה בינתיים...) בשביל לראות בעין מה ההבדל בפועל בין 13.3" - 14" ו-15.6" )

מה דעתך על הדגם הזה?

כרגע זו האפשרות הראשונה שעלתה לי לראש, אולי יש עוד דומות, פשוט ניסיתי למצוא לך שילוב עם צורב ומשקל נמוך ככל הניתן בלי להתפשר על ביצועים.

פורסם
  • מחבר

עכשיו כשאני חושבת על זה אולי באמת 13.3 יהיה מעט קטן לעבודה מרובה בתיכנות,

האם תוכל להמליץ לי על דגם נוסף באותה רמת איכות אך עם 15 אינץ?

פורסם

מה לעזאזל זה משנה שהתכנות הוא ב " .NET"?

ל"עבודה מרובה בתכנות" גם 13.3" וגם 15.6" זה קטן, בטח ובטח אם זה ברז' של 1366*768. לטעמי כשעובדים בבית מומלץ לחבר מסך חיצוני.

פורסם
  • מחבר

CHEVY שלום אני חייבת את עזרתך הדחופה שוב,

הייתי היום ב KSP וביקשתי לרכוש את הדגם הנ"ל אותו הצעת והתקשרתי למוקד של HP על מנת לברר לגבי הרחבת האחריות,

אני חייבת לציין שהם פשוט חוצפנים ברמות! אמרו לי שהם לא יכולים לענות לי כרגע ושאני אמסור שם וטלפון ויחזרו אליי תוך שעתיים,

למרות שהתחננתי אליהם שזה דחוף ואני סך הכל רוצה לדעת כמה עולה הרחבת אחריות,

ענו לי "זאת הפרוצדורה שלנו ואין מה לעשות"

בצר לי אכן יצאתי מKSP וחיכתי לטלפון מהם שהגיע אחרי כ-3 שעות!!!! ואז נציג המכירות שלהם אומר לי:

נציג "הדגם שאת רוצה זה דגם ישן, אנחנו כבר לא מוכרים בואי אני יציע לך דגם חדש אבל הוא כרגע לא במלאי וזה ייקח כמה ימים"

אני: "לא מעוניינת אני רוצה רק את הדגם שהמליצו לי עליו, ואני רוצה לקחת את זה עכשיו מKSP ולא ממכם אז תגיד לי רק כמה תעלה הרחבת האחריות?"

נציג: "אם את קונה מKSP הרחבת האחריות תעלה לך 550 ש"ח!!!!!"

WTF..... גם אם ימותו אני לא קונה HP

בקיצור אני רוצה בבקשה המלצה על דגם נוסף :(

פורסם

את יכולה לבדוק זמינות מלאי בצורה נוחה מאוד באתר שלהם. (KSP)

אני ממליץ לך ללכת לחנות של KSP ולבדוק איתם. לא מבין מה הטעם לדבר עם היבואן ..

פורסם
  • מחבר

עם היבואן דיברתי רק כדי לברר לגבי הרחבת האחריות!

ועכשיו אני תקועה בלי מחשב :( הייתי בטוחה שהיום אני גומרת עם זה

אני חייבת את עזרתכם הדחופה בהמלצה על מחשב שלא מתוצרת HP שיעמוד בדרישות שלי

מה לגבי המחשב הבא?

http://ksp.co.il/?uin=20542

פורסם

גם לו יש שנה אחריות... הוא גדול ושוקל 700 גרם יותר. הוא לא מט. יש מליון הבדלים מהמחשב הקודם...

אני לא מבין מה כל כך קשה ללכת לסניף של KSP ולברר את העניין איתם. (ואם מתאים לך גם פשוט לקנות את המחשב וזהו).

בדף המוצר את יכולה לראות אם הוא זמין בסניף שקרוב אליך או לא. לאיזה סניף את מתכננת ללכת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים