עבור לתוכן

GTX780 משתלם כעת?

Featured Replies

פורסם

בשוק הישראלי זו תכונה מוכרת. כשכרטיס אחד במשוואות של TPU חזק מאחר באחוז אחד, זה נותן לו לגיטימציה לקניה באופן אוטומאטי ועיוור.

לא משנה אם הוא חם משמעותית, רועש משמעותית, בעל חבלי לידה תוכנתיים, בעל צריכת חשמל עצומה או כל סיבה אחרת. מה?! חזק יותר?! ברור שעדיף!

• תגובות 32
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה יפה שאתם מאתם משווים חום ורעש לכרטיס בעל קירור מפוח.

פורסם

^אתה רק מחזק את הסיבה לקנות 780. חוץ מזה, גם ה780 עם קירור מפוח קריר יותר ופחות רועש.

פורסם
דנס אתה ממש בדרן. 2700 זה לא 2600, וה290X הוא ברמה של ה780 - לא מתחת ובטח ובטח שלא מעל. למה לעזאזל לקחת כרטיס רעב וחם הרבה יותר?

עניין צריכת החשמל לא כזה משמעותי, אז מה שהוא צורך 50W במאמץ ? הוא חם יותר בגלל קירור סטוק לא מוצלח וציינתי שגרסאות צד שלישי יגיעו בקרוב.

באותה המידה אפשר להגיד שה - GTX 780 שווה גם לטיטאן/GTX 780TI,

ה - 290X חזק ממנו במצב Uber (עם קירור נורמלי לא יהיה צורך בשני מצבים לכרטיס והוא יפעל בהמהירות הגבוהה יותר כל הזמן)

ב - 1600P בהפרש ממוצע של 10% (תמורת 100 ש"ח הפרש) שזה עדיף מלשלם 1000 ש"ח יותר על GTX 780 לעומת R9 280X בשביל עוד 15-20% ביצועים. ושוב, אני לא ממליץ על ה - 290X עד שיגיעו גרסאות עם קירור משופר.

באופן כללי לא ה - GTX 780 ולא ה - R9 290X משתלמים במיוחד למחירם, אבל ה - R9 290X מספק יחס מחיר/ביצועים טוב יותר (ועם קירור טוב יותר יש לו פוטנציאל טוב מאד).

שווה לחכות ולראות מה יהיה עם ה - R9 290.

פורסם

באופן כללי לא ה - GTX 780 ולא ה - R9 290X משתלמים במיוחד למחירם...

מה שנכון, נכון !

שניהם אינם משתלמים למחירם...

מצד אחד, אני ממתין לגרסות הקירור המשופרות ל R290X,

אך מצד שני אני חושב שגרסות עם קירור משופר יעלו יותר

וישתוו פחות או יותר מבחינת אי ההשתלמות שלהם ל 780,

מה שלא יתרום למוטיבציה של NVIDIA להפחית את מחירי 780 (והתקווה לתגובת שרשרת)

ואז נצא קרחים מכאן ומכאן...

פורסם

למה שיעלו יותר ? (במיוחד אם הן לא יהיו מומהרות) ב - 270X/280X זה לא ככה (אפילו לא ראיתי גרסאות עם קירור סטוק).

פורסם
  • מחבר

אז מה כדאי לי לקנות? GTX780 או 290X

פורסם

אם לא יעלו יותר מה טוב? נותר רק להמתין ולראות?

אני עדיין חושש שהם לא ישתלמו למחירם

פורסם
אז מה כדאי לי לקנות? GTX780 או 290X

איזה מסך יש לך קודם כל ? ומה המערכת שלך ?

לפני ששוקלים לקנות 290X צריך לראות את הגרסאות עם הקירור המשופר.

וחכה ל - R9 290 לפני שאתה מקבל החלה כלשהיא, הוא צפוי להיות משתלם בהרבה משניהם ככל הנראה.

פורסם
עניין צריכת החשמל לא כזה משמעותי, אז מה שהוא צורך 50W במאמץ ? הוא חם יותר בגלל קירור סטוק לא מוצלח וציינתי שגרסאות צד שלישי יגיעו בקרוב.

באותה המידה אפשר להגיד שה - GTX 780 שווה גם לטיטאן/GTX 780TI,

ה - 290X חזק ממנו במצב Uber (עם קירור נורמלי לא יהיה צורך בשני מצבים לכרטיס והוא יפעל בהמהירות הגבוהה יותר כל הזמן)

ב - 1600P בהפרש ממוצע של 10% (תמורת 100 ש"ח הפרש) שזה עדיף מלשלם 1000 ש"ח יותר על GTX 780 לעומת R9 280X בשביל עוד 15-20% ביצועים. ושוב, אני לא ממליץ על ה - 290X עד שיגיעו גרסאות עם קירור משופר.

באופן כללי לא ה - GTX 780 ולא ה - R9 290X משתלמים במיוחד למחירם, אבל ה - R9 290X מספק יחס מחיר/ביצועים טוב יותר (ועם קירור טוב יותר יש לו פוטנציאל טוב מאד).

לא צריך להתעלם מהעובדה שאפשר לעשות אוברקלוק גם ל780. גם לא צריך להתעלם מהעובדה שה290X תמיד עדיין יהיה חם יותר. וכן, הכרטיס צורך יותר חשמל גם במנוחה.

נראה שאתה אוהב לשחק את משחק ההמתנה - אז נוידיה הכריזו שהם משחררים 780 חדש (רביזיה משופרת), שתביא לביצועים קרים יותר ואוברקלוק גבוה יותר. קרא כאן.

פורסם

עדכון יפה ל - GTX 780, מעניין מתי הוא יגיע לארץ וכמה יעלה (זה הופך את ה - TITAN/780TI לעוד יותר מיותרים).

בדיוק כמו מה שעשו ל - HD7970 בעבר.

לא נראה לי שברמות הביצועים האלה כמה מעלות לפה או לשם (עם קירור חדש ל - 290X ההבדל לא יישאר כזה גדול) והבדל קטן בצריכת חשמל (וזה אפילו בקושי משפיע על בחירת הספק) זה מה שמשפיע על בחירת כרטיס מסך.

ולא דיברתי על ביצועי OC.

פורסם

סיכמנו שצריך להמתין, לא ? :)

לי יש ציפיות גדולות מהגרסות הסופיות של המועמדים והתמחור שלהם.

לא מזמן התחדשתי ב DELL2713 בקנייה הקבוצתית כאן,

רכישה נהדרת כמו של ה DELL2407 בקנייה הקבוצתית כאן,

נסעתי אז לי-ם לבדוק את הפיקסלים במעמד הרכישה.

מסך ה 24 אז עלה מעט יותר ממסך ה 27 הנוכחי...

קראתי זה עתה ביקורת שיצאה על 780TI שבמבחני ביצועים גבר על TITAN :shocked:

פורסם

למה זה הפתיע אותך ?

הפרש הביצועים בין הטיטאן ל - 780 הרגיל לא היה גדול במיוחד מלכתחילה אז הגיוני שגרסה משופרת של ה - 780 תוכל לעקוף את הטיטאן.

אני רואה שה - R9 290 נדחה בשבוע - http://www.guru3d.com/news_story/amd_radeon_r9_290_launch_delayed_by_a_week.html

פורסם

באסה :embarrassed:... נראה שגם הגרסות עם קירור משופר ל 290X יתעכבו...

פורסם

האובר זה מצב OC ל290X בסך הכל, זו היתה כוונתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים