עבור לתוכן

חבילת Battlefield 4 Premium - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

בעלי פרימיום יש גישה מהיום.

• תגובות 86
  • צפיות 20.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה כן, אני מדבר על החברה הסטנדרטות.

פורסם

נראה באמת היה איזה עומס על השרתים שלהם, סיים לי עכשיו את הפאטץ'.

ועכשיו נעבור להרחבה, סעמק 4.5 גיגה... לפחות הפעם הוא מוריד במהירות יחסית סבירה ~2 מגה...

וכן נראה שבהחלט יש בלבול כלשהו בין הפאטץ' להרחבה, הפאטץ' כמו שאלפא אמר שוקל 900 מגה ומורד באופן אוטומטי או בבדיקה של check for updates, ההרחבה 4.5 גיגה וצריך להתחיל הורדה ידנית.

למי שיש פרימיום, צריך להכנס ל- show game details וללחוץ על כפתור ההורדה של ההרחבה

פורסם

חייב להודות שהמפה של המדבר די מגניבה. אבל ממתי יש לסין מדבר?!

פורסם

ה800 מגה זה רק עדכון קטן?

נכנסתי לפרטי המשחק והפוסטר של ההרחבה אפור כזה, לא צבעוני כמו של הפרמיום (השמאלי) ואין כפתור הורדה אז... איפה זה?

פורסם

איזה פייל דפקתי פה עכשיו..

בכל מקרה, אהבתי את המדבר ואת היער. השאר די חלשות.

פורסם

יש לך פרימיום?

פורסם

אם שאלת אותי אז כן בטח, יש לי פרמיום.

בפרטי המשחק יש את כל הפוסטרים של ההרחבות שיהיו נכון? אז הפוסטר השמאלי, הראשון הוא של הפרמיום עצמו והוא "צבעוני" וזה שלידו אפור כמו האחרים

פורסם

מוזר, אולי זה מגיע למשתמשים בשלבים. אצלי הלוגו של ההרחבה היה צבעוני עם כפתור download גדול עליו...

פורסם

פשוט תלחץ לחיצה ימנית על המשחק ו"בודק עדכונים".

זה אמור לעשות את העבודה

פורסם

עכשיו אני מסתכל יש לי בכלל 2 פוסטרים של ההרחבה, אחד רגיל שצבוע באפור, והשני early access צבעוני. ה- early access זה שאני יכולתי להוריד

L4qFA1H.png

נערך על-ידי IlanF

פורסם

לי זה הוריד את השניהם אוטומטית, רק לחצתי על BF4 בשולחן העבודה וכל השאר הוא עשה לבד.

פורסם

ניסיתי כמה פעמים, גם להריץ את המשחק כמו שאור עשה וזה פתח את המשחק.

סגרתי את ORIGIN, פתחתי שוב וזה עכשיו מוריד אוטומטית על 1.4 מגה.. תוך שעה יסיים, בכל מקרה לפני שאגיע הביתה אז מצוין :)

פורסם

אוי נו..שכחתי שזה היום יוצא...ולא דאגתי להוריד בצהריים :)..עכשיו נאלץ להוריד במקום לשחק:) חוץ מזה יצא גם איזה עדכון?..מוריד לי 2 קבצים..אחד של 800 MB אחד של 4 GIGA...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים