פורסם 2013 באוקטובר 2912 שנים שלום לכולםבשרת ה-centos-6 שלי שמהווה אתר אינטרנט בין היתר, אני מנסה להעביר בסנכרון ( דרך cron) קבצים עם mount לשרת windows server 2008 הקבצים עוברים אבל אני מקבל הודעות שגיאה כאלו:cifs vfs strtoucs char2uni of 0xffffff8e returned -22cifs vfs strtoucs char2uni of 0xffffffee returned -22שבסופו של דבר משביתות לי את האתר ולא ניתן לגשת אליו.רק אם אני עושה ריסטרט למכונה האתר חוזר לעבוד אבל אז שוב כשהסנכרון מתבצע הבעיה חוזרתמדוע זה קורה? ואיך ניתן לפתור את זה?קראתי באינטרנט ורשום שצריך לעשות משהו עם השדות: iocharset=utf8,codepage=windows-1255ולהכניס אותם לשורת ה cron אבל שורת ה cron שלי היא זו30 4 * * 4 /usr/local/bin/unisonRsync /usr/local/share/unison/myzips2.prf //backupserver/OnlineBU adminuser ourpasswordשרת ה backupserver הוא שרת של windows server 2008אודא לכם אם תוכלו להסביר לי בדיוק איך אני רושם את זה נכון ואם בכלל אלו השדות הנכונים לפתרון הבעיה?אני גם לא במאה אחוזים סגור שזה הפתרוןאשמח מאוד לעזרה אם מישהו מבין ויודעתודה רבה לכם
פורסם 2013 באוקטובר 2912 שנים מה שקורה, כמו שכבר ניחשת, זה שיש שינשם קבצים עם שמות שמכילים תווי Unicode.אתה צריך להגדיר את זה כמשתנה סביבה כללי ולא כמשתמנה שהוא חלק מcron.iocharset=utf8,codepage=windows-1255 צריך להיות מוגדר ב mount שלך לCIFS, כלומר בתוך fstab.זה חלק מאותו הstring של שאתה מבצע mount.לדוגמא:sudo mount -t cifs //netbiosname/sharename /media/sharename -o username=winusername,password=winpassword,iocharset=utf8,file_mode=0777,dir_mode=0777
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים מחבר שלום יבגניתודה רבה על התתגובה אני בהחלט אנסה את זה.האם לאחר שינוי זה לדעתך הקבצים שעברו בהצלחה עד כה עלולים להשתנות או להשתבש בשמות הקבצים שלהם או בקידוד שלהם?תודה בנתים
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים הקבצים שהיו עם שמות Unicode גם ככה לא עברו בפעמים קודמות. שום דבר לא אמור להשתנות במה שכבר קיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.