עבור לתוכן

The Witcher® 3: Wild Hunt - הדיון הרשמי

Featured Replies

פורסם

זה נראה כאילו יש לו משקפי שמש - WTF?!

• תגובות 613
  • צפיות 157.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה כי יש לו משקפי שמש (מתנה מ W1 שהוסיפו בהרחבה), אבל זה לא הבאג.

פורסם

We have a winner!

אני יכול לשים אותם בסלוט של החיצים ואז על זה חיצים אחרים וזה יעלם מה inventory אבל בפעם הבאה שאני פותח את התפריט הם חוזרים... לא שמתי לב אם הם תופסים משקל או לא אבל אני מניח שכן.

פורסם
זה כי יש לו משקפי שמש (מתנה מ W1 שהוסיפו בהרחבה), אבל זה לא הבאג.

W1? איזו הרחבה? רכשתי את המשחק ואת ה SEASON PASS ואין לי משהו שכזה, מאיזו הרחבה קיבלת אותם?

פורסם

לא לא, ההרחבה אני מדבר על HOS.

יש לך אפשרות לקנות את המשקפיים באחד מהקווסטים בהרחבה.

זה המשקפיים של פרופסור מ- W1

פורסם

טוב, אני מניח שעדיין לא הגעתי לשם (אני בשלב עם המשימות, להביא לו את הבית, לעשות חיים עם הרוח של אח שלו). תודה.

מה זה W1 ד"א?

פורסם

Witcher 1 המשחק הראשון

פורסם

קניתי אותם ולא ידעתי שהן שמישות...

פורסם

מישהו הצליח לנצח את הגמדים במשחק גוונט בחתונה?

פורסם

בלי בעיה מיוחדת. היחידה שעשתה לי צרות היא SHANI שאני די בטוח שהמחשב רימה איתה. יש גבול לכמות המזל שמקבלים.

פורסם

הביה שלא שיחקתי שום משחק במהלך כל המשחק, לא אוהב את זה, ואין לי את הקלפים המיוחדים שזוכים בהם במשחקים המפוזרים במשחק. אני עם החבילה הבסיסית והקלפים שיתן לרכוש מהמוכרים במשחק. הם קרועים לי את הצורה. מעצבן.

פורסם

לא, אבל אם מפסידים מאבדים 5% מכל הכסף שיש ברשותך - במקרה שלי זה מסתכם בלא מעט. מטריף שהם מחייבים אותך לשחק, בשום מקום אחר במהלך המשחק לא חייבו אותך לשחק גוונט, זה היה אופציונאלי לחלוטין, ובגלל שלא אהבתי את זה התעלמתי מזה, ועכשיו זה חוזר לנשוך אותי בארנק LOL

פורסם

גם לי אין עצבים למיני משחק גוונט הזה. אבל אני מניח שאוכל לספוג 5% כשאגיע לשם (בטח בעוד חצי שנה, בקצב שלי...).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים