עבור לתוכן

The Witcher® 3: Wild Hunt - הדיון הרשמי

Featured Replies

פורסם

יכול להיות מכיוון שלעשות מודינג למשחק בשלב הזה הוא דיי מוגבל אל תשכח.

צריך לחכות שהם ישחחרו את המודקיט שלהם כדי לראות מודים רציניים.

• תגובות 613
  • צפיות 157.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הי,

אני משחק בגרסת "הדמו" ונהנה מאוד.

אני רוצה לקנות באיביי מספר סריאלי לGOG.

איך אני מעביר שמירה?

אגב 107 ש"ח (25 יורו) זה מחיר סביר?

פורסם
הי,

אני משחק בגרסת "הדמו" ונהנה מאוד.

אני רוצה לקנות באיביי מספר סריאלי לGOG.

איך אני מעביר שמירה?

אגב 107 ש"ח (25 יורו) זה מחיר סביר?

אז 29 עמודים וסוף סוף מישהו הזכיר "דמו'' \= אני תמים. קיוותי שלא יהיה איזכור בכלל P:

ממה שקראתי בפורומים לא כדאי לך להתעסק עם קודים שלא מהחנויות GOG או STEAM כי יכולות להיות בעיות בין החנות של GOG לקודים אחרים והמשחק פשוט ייעלם. אם המשחק נעלם אתה צריך לבוא בטענות למוכר ולא ל-GOG, אז המחיר הזול לא שווה את כאב הראש העתידי. רוצה לתמוך? תחכה קצת, אז תקנה כשהמשחק יהיה במכירה או במבצע כשיגיע הזמן לשדרוג ה-EE.

בנוגע לשמירות - הקבצים נשמרים בחלונות 7 בתיקיית ה"מסמכים שלי" בתיקייה The Witcher 3 שכוללת את השמירות שלך וההגדרות.

מאז שאפשר להגדיר את המקשים כראוי במקלדת הרבה יותר נוח לשחק, אפילו עם הסוס יותר נחמד...

פורסם

100+ נמכרו + 100% positive feedback זה יכול להיות בסדר, יכול לעבוד. אם אתה מוכן לקחת את הסיכון אז לך על זה.

אם אתה רוצה מקור לגיטימי ומוכן לשלם קצת יותר אז יש ב- GMG עם קופון ב- 45$ (172.5₪)

http://www.greenmangaming.com/s/il/en/pc/games/action/witcher-3-wild-hunt/

GRAB25-PERCNT-OFFNOW

פורסם

אתה יכול לקנות מאתר יציב/מוכר שמוכר קוד ל-gog. נראה לי בטוח יותר מאיביי, וזול יותר מ-gmg.

נסה ב-instant-gaming. com למשל.

פורסם

אתה תהיה בסדר זה קוד של נווידיה לא יקרה כלום.

יש ביותר זול אבל אני חושב שיהיה לך עדיף לקנות באיביי בשביל הבטחון.

פורסם

אגב בינתיים לא הצלחתי לקנות מהקישור שנתתי. למישהו יש קישור לקניה במחיר טוב?

פורסם

התחלתי לשחק. לעוד מישהו המשחק מטגן את כרטיס המסך? הוא מגיע ל75 מעלות כשעד היום לא עבר את ה68.

פורסם

לא אצלי...

סיימתי סוף סוף את המשחק אחרי 108 שעות ואני אחכה להרחבה כדי לשחק בו שוב ולסיים אותו ב100% (לא עשיתי את כל סימני השאלה בסקאלגה)...

ספוילר רציני ביותר לסוף המשחק:

מה זה הסוף הלא קשור הזה ? מאיפה הגיע הwhite frost ואיך סירי הביסה אותו? סבבה הבנו שיש את הנבואה הזאת שכל המשחק הראשון מסתובב סביבה על סוף העולם ,אבל הם לא היו יכולים לתת יותר פרטים? נראה שהאקט האחרון נעשה בחופזה כאילו נגמרו להם הכסף או הזמן עם כמה דמויות לא קשורות שפשוט צצו משום מקום כדי לקדם את העלילה. אני מקווה שבenhanced edition הם יוסיפו יותר פרטים לעלילה ושבהרחבות הם יתעסקו גם במה שקרה לאיורבט ,שילה וססקיה שהן הדמויות החשובות היחידות שלא הופיעו במשחק מהמשחקים הקודמים.

גם לא ברור למה האלפים של הwild hunt התקיפו בכלל את העולם של גרלט ולא שיתפו פעולה מראש עם סירי אם היא יכלה ורצתה להציל גם את העולם שלהם.

נראה לי שאם יהיו משחקי המשך הם יתרכזו בסירי ובקפיצות שלה בין העולמות ,היא דמות ממש מגניבה.

וגם קצת התאכזבתי שהמשחק התרכז מאוד ביניפר שהוצגה כאדם ממש אנוכי ושחצן ולא בטריס שהיתה טובת לב וחמודה ,היו צריכים לתת לה ולגרלד מעט יותר תשומת לב ,היא היתה דמות מעניינת יותר במשחקים הקודמים

פורסם

אפשר הסבר על תפקידן של הADRENALINE POINTS?

פורסם

גם אני אשמח לדעת... במשחק השני היה סקילים שהשתמשו באדרנלין (שבסופו של דבר לא יצא לי להשתמש באף אחד מהם) אבל פה לא ראיתי משהו כזה.

ועוד שאלה, אפשר להמשיך את המשחק (להשלים קווסטים) אחרי הסוף?

פורסם

אתה מקבל אותן כשאתה מכה יריבים ומאבד כשהם מכים אותך ויש כל מיני skills שאתה יכול לבחור שיכולים להשתמש בהן לכל מיני דברים ,למשל להשתמש בsigns כשנגמרה לך הstamina או להשתמש בהן בשביל מהלכים מתקדמים . הן גם מחזקות בצורה פסיבית את ההתקפה שלך עם החרב.

וכן אפשר להמשיך לשחק אחרי שסיימת את העלילה הראשית.

רק הערה קטנה: יש כמה משימות צד שקשורות לעלילה הראשית ושאי אפשר לעשות אחרי שלב מסויים מתקדם יחסית בעלילה (והמשחק מזהיר אותך). אבל חוץ מאחת לא כלכך חשובה שקשורה בעקיפין למישהו מהמשחק השני ,די ברור באילו משימות צד מדובר (אלו שקשורות לפוליטיקה של העולם).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים