פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים כל אחד בפורום שירשום כאן מזל טוב לאלדור!!בואו ננסה להגיע לעד 120!מזל טוב אלדור עד 120!תמשיך להיות כזה מנהל נחמד וחרא בן-אדם!סתם אוהב אותך נשמה.
פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים מזל טוב אלדור , עד 120 מאחל לך שנת בריאות אושר ועושר ובעיקר עושר יטמע .אני רוצה להוסיף גם שאולי נזכה לראות אותך דופק לנו מיני ואייסים למה המצב גרוע בנתיים . אז אלדור תמשיך להיות כמו שאתה ילד טוב שקט וקצת מעצבן לפעמיםאבל עדין ילד שאפשר לסבול . ויאללה אחי שנה טובה :>
פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים מזל טוב לאלדור המכוער אל תהיה סקסי יותר כי אתה לא ותמשיך להיות "הבורר" הגדול סתם אוהב אותך יפדופיל
פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים מזל טוב אלדורי אנחנו יודעים שאין לך ממש חברים מחוץ למחשב אבל אנחנו משפחה אחת גדולה סתם לא ביי
פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים מזל טוב מאחל לך שתדרוס אותך משאית תשכב ברצפה פצוע ואז יבוא עכביש יכנס לך לוריד ואז תהפוך לספיילדור (ספיידר - אלדור) ותציל את העולם מפני כוחות הרשע הנוראיים ואז תפרוש מהקהילה בגלל חובותיך הרבים ותביא לי מנהל קהילה כי אני הכי קול פה ואני ישליט פה סדר ברכה מקורית נכון ? סתם באמת שתמשיך להיות מנהל אדיב, מקסים, נאמן וישר ושתמשיך בעבודת הקודש שלך כך הקהילה רק תפרח ותפרח ונגיע בעזרת השם לגבהים מרשימים בעולם הגיימינג אהה ועד 120 כמובן אהה וגם ארגנתי לך מסיבה
פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים חחחחחתודה לכולם !!!איתי הרגת אותי עם האנימציהאבוקדו אתה לא מבין, אני לא מצליח למצוא אבוקדו נורמאלי בסופר הכל קשה..נדב הנסיך ציון אתה באמת אחובנג'ה.. לאן נעלמת אתה לא מבין איך אני מתגעגע באמת, וד"א מצאתי את כל הסטרימים שעשינו ביחד ואני יעלה אותם לערוץ שלי כדי שתוכל לצפות בהם יא שמן.בוא לטימספיק בהזדמנות נעשה גאדר.
פורסם 2013 באוקטובר 2912 שנים חחחחחתודה לכולם !!!איתי הרגת אותי עם האנימציהאבוקדו אתה לא מבין, אני לא מצליח למצוא אבוקדו נורמאלי בסופר הכל קשה..נדב הנסיך ציון אתה באמת אחובנג'ה.. לאן נעלמת אתה לא מבין איך אני מתגעגע באמת, וד"א מצאתי את כל הסטרימים שעשינו ביחד ואני יעלה אותם לערוץ שלי כדי שתוכל לצפות בהם יא שמן.בוא לטימספיק בהזדמנות נעשה גאדר."אבוקדו טוב זה אבוקדו עקשן"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.