פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים מחבר טוב זה נידלק לי סבבה אבל יש בעיה עבדתי לפי השירטוט אבל ניראה לי של חיברתי את החוטים נכון כי רשום לחבר את חוט 1 2 3 זה חשמל ובמסך שלי יש 1-14 חוטי נטונים ועוד 2 חשמל המסך דולק אבל יש לי בעיה עם ה חוטים יש לך שירטוט יותר פשות
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים מחבר ניראה לי ש-השירטוט לא נכון תגיד יש לך שירטוט יותר פשות ואת חוט 3 (VLC)מחברים ?או שמספיק + - למסך וזהו כי עם + - הוא נידלק לי מה זה חוט 3
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים מחבר חיברתי את המסך בדיוק לפי בשירטוטאבל אני לא רואה שורה של ריבועים שחורה והמסך לא מגיב לתוכנהCrystalControl 1.06ומוגדר לי בביוס EPPמה אני עושהעזרהההההההההההההההההההההההה
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים אם אתה לא רואה תצוגת איתחול (שורה של ריבועים), זה אומר שלא חיברת אותו לחשמל / הוא שרוף / לא תקין. ואז בכלל אין סיכוי שתוכנה תפעיל אותו.. התאורה האחורית עובדת ואין שורה של ריבועים? אם כן אז אולי למסך הזה (משום מה) אין תצוגת איתחול (משום מה). ולא הבנתי מה הקשר לביוס.. .
פורסם 2004 במרץ 521 שנים מחבר קניתי מסך חדש20*2אבל גם הוא לא עובד בשירטוט יש חשמל לרגל 1 2 3 אבל אצלי במסך יש חשמל מהצד יש לי חיבור K ו A שהם החשמל ויש לי סך הכול 16 רגלים לנטונים ו 2 חשמל אני לא מצליך לחבר ???????????????????
פורסם 2004 במרץ 621 שנים מחבר כי בשרטוט של האתר רשום 1 -2 -3 חשמל וחיברתי לפי זה .תגיד באיזו תוכנה את מישתמש לLCD
פורסם 2004 במרץ 621 שנים שמעת על כפתור ? פעם הבאה שיש לך משהו להוסיף תשתמש בו, הקפצת תראדים אסורה בהחלט. תוכל לחבר את שניהם יחד (בתנאי שלא שרפתם אותם) אם תשיג עוד יציאת LPT קודם תפעיל את הצג כמו שצריך, אחרי זה חפש תוכנה
פורסם 2004 במרץ 621 שנים מחבר חיב להיות למשך שאני מדליק אותו כמו שצריך שורה של ריבועים או שאני צריך בעזרת תוכנה ליבדוק אותו שהוא באמת עובד
פורסם 2004 במרץ 621 שנים לא ניתן לחבר מסכי LCD כאלו ליציאות USB מכיוון שהם מיועדים ליציאות מקביליות (יציאות מדפסת) , ולא סריאליות (יציאות USB לדוגמה).ניתן ליצור המרה מאות פרללי לסריאלי באמצעות רכיב אלקטרוני די מתוחכם, אבל זה קצר בעייתי.
פורסם 2004 במרץ 621 שנים מחבר בדקתי ורגליים 15 - 16הם לא חיבורים של חשמל השרטוט כן אבל במסך שלי הם לא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.