עבור לתוכן

התנכלות השב"כ לערבים

Featured Replies

פורסם

מינימייזר שלום.

לצערי נבצר ממני לקרא את כל ההודעות בת'רד הזה.

אני רוצה לציין אירוע מקרה קטן בחיים שלי.

אני ו- "טיסות" חברים מאוד רעים. אני פחדן גדול ואני שונא לטוס. כשבועיים לפני צאתי לאיטליה התרסקו 3 מטוסים בארה"ב (או 4 ?)

ישר התקשרתי לבטל, ואז קיבלתי הודעה שאני לא אקבל גרוש מביטול הטיסה. מאחר ועוד מס' אנשים היו מעורבים השתכנעתי שמבחינה סטטיסיטית הסיכוי למטוס שלי להתרסק יהיה נמוך מאוד.

עם דפיקות לב וחשש כבד טסתי לאיטליה ואז הטירוף היה גדול בכל נמלי התעופה בעולם.

בחזרה לארץ, איך לא, הדחייה ובלאגן חגג...

בעודינו ממתינים ל- Check in , החלו אנשים (ישראלים שנראים ישראלים) לחשוד בנוסע ממוצע ערבי. אני חייב לציין שכבר הלב שלי דפק.

הנוסע ניגש לאיש הבטחון והחל מסביר לו את הממצאים לגבי החשוד. אנשי המשטרה המקומיים "עימתו" בין הנוסע לחשוד והחל דין ודברים בינהם. אכן הערבי הזה הרגיש מושפל וכואב.

אני רוצה לאמר לכולם - באותו רגע , אף אחד לא גיבור והפחד בשמיים. באותו רגע לא היה אכפת לי מצידי שישימו אותו בכלא (כי הוא ערבי). מצידי שלא היה טס איתנו. לא מעניין אותנו כלום עכשיו ! אחרי מה שהם עשו שם בארה"ב גם שם הפאניקה חוגגת ואין לסמוך על אף ערבי שעולה לטיסות .

את המצב הזה אתם יכולים להאשים ש- "אנחנו" גרמנו - כמובן הסיפורים של החיילים המשפילים במחסומים גורמים לערבים להתאבד ולפוצץ יהודים חפים מפשע בערי ישראל (כאילו דההה)....

אולי שואה נוספת תחזיר את השמאל הקיצוני בישראל למצב יותר מציאותי.

• תגובות 104
  • צפיות 9.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

שוב פעם לא קראתי כלום חוץ מהודעה אחת של "מוצא הדרך" שאמר שכל מה שמיני ניסה להגיד שיפסיקו להעביר אותם בדיקות משפילות ויעבירו אותם בדיקות כמו כל אחד נכון?

אז בוא אני יספר לך משהו על ערבי שתפסו אותו מבריח סמים עכשיו עם היו מעבירים אותו בדיקות רגילות כמו כל אחד בחיים לא היו מוצאים את זה אבל בגלל שהוא עבר בדיקות מקיפות מצאו לו סמים (לא זוכר כמות אבל זה ממש ממש לא משנה כי העיקר שהוא ניסה לעשות את זה) מסוכנים הרואין אני לא בטוח בדיוק והוא החביא אותם מתחת לאשכים, אז הסמים היו מגיעים לאחד הנרקומנים בשכונה שלך (אם יש לא נראה לי שאתה הכי מחובר למציאות) ולך תדע מה הוא היה עושה בהשפעה שלהם או שזה היה מגיע לאיזה ילד שרק ניסה ואחרי חמש שנים מוצא את עצמו זרוק ברחוב בלי משהו לאכול, ובמקרה הזה זה היה סמים במקרה אחר זה היה יכול להיות סכין שיעלה למטוס.

חבל שאתה קורא רק הודעות שלי אבל נו מילא.........

סמים כידוע לך מבריחים גם יהודים. גם נוצרים. גם כל מני אנשים שלאו דווקא ערבים. במידה ולמשטרה או לשב"כ יש מידע מודיעיני

ברור וידוע או/ו רקע פלילי ומעורבות בפלילים אני מניח שיש סיבה לבדוק אותו אחרת משאר הנוסעים. אבל להפשיט אדם רק בגלל

שהוא ערבי........:\

פורסם

ואם במקום הסמים היה לו C4 .... ? מה אז ?

פורסם

ואם במקום הסמים היה לו C4 .... ? מה אז ?

אז יש מכשירים שמגלים חומרי נפץ..... ::)

פורסם

לא ממש שמעתי על מכשיר שמגלה C4 ... אבל נגיד ויש ,והמכשיר הזה לא ממש מדויק ועדיין יש חשד ... אז יש להעביר אדם בכל זאת ?

פורסם

לא ממש שמעתי על מכשיר שמגלה C4 ... אבל נגיד ויש ,והמכשיר הזה לא ממש מדויק ועדיין יש חשד ... אז יש להעביר אדם בכל זאת ?

מה זאת אומרת להעביר? בודקים אותו היטב כמו שאר הנוסעים. אני נסעתי לפולין כם נעלים שבהם היה ברזל אז נדרשתי להוריד אותם

ושיסרקו אותם ואז רק כשוידאו שבנעלים יש ברזל העבירו אותי. עד שאתה לא "נקי" לא מעבירים אותך.

פורסם

דן, הדרך הכי טובה לדבר רק על ערבים ולהגיב לכל דבר בצורה מוקצנת וצינית, תהיה ריאליסטי קצת אוקי? אנשים פה מתים כל יום וזה נעשה רק על ידי ערבים וזה כבר הפך להיות רצח המוני, זה לא יחידים זה קבוצות, זה ארגונים, משפחות תומכות, תעמולה ברחובות, שטיפת מוח בכרוזים ומסגדים, "קייטנות" לילד בעזה איך להיות שהיד טוב, הסתה בבתי ספר ועוד אין סוף דברים.

ו... תוסיף 12(?) חברי כנסת ערבים שהם משתפים, נוסעים לסוריה להפגש עם שרים, נוסעים להאג לתקוף את המדינה ולהוריד את הגדר בשביל שיוכלו להתפוצץ לנו גם בלב ת"א לא רק בירושלים כי זה בטח לא מספיק להם, אנשים כמו אחמד טיבי... הבנאדם יועץ של עראפת ראבאק ! כמה אפשר להיות דמוקרטים !?

גישה שמלאנית נותנת לנו "אנרכיסטים נגד הגדר" איך אפשר לתת לקבוצות שקוראות לעצמן אנרכיסטיות להתקיים ועוד לפעול?

כל היום מלקקים לערבים, הם בעצם כבר נהיו ערבים... אנשים מחו"ל באו בתקופת חומת מגן, הצבא סוף סוף נלחם בטרור ומה עושים פה ? באים שמאלנים מחו"ל יחד עם שמאלנים מהארץ והולכים לעראפת, הולכים לעזור לטרוריסטים.

הצבא מנסה לפעול ואז באים כל מיני משתפים ומצלמים את הפעילות שלו בשטחים ואוספים עדויות נגד קצינים בצבא בשביל להאשים אותם בבתי משפט בין לאומיים, כאילו מה אנחנו נאצים !? מזה החרא הזה? אתה פשוט עיוור ולא רואה מה קורה פה, הערבים בעימות עם ישראל, כל הערבים בעימות עם ישראל, נכון יש פה אזרחים ויש גם אזרחים טובים ו"רגילים" אבל בשביל למנוע ספק צריך לעשות בדיקות יותר רציניות, זה האחים שלהם והמשפחות שלהם שם שהרוגות אותנו יום יום, אל תשחק אותה כאילו הם לא קשורים ולא יודעים מה קורה.

אתה לוקח כל דבר ומקצין אותו, לא... לא אמרתי להשפיל ערבי אבל אם בא ערבי לקניון אז אפשר רגע להמתין ולבדוק אותו עוד דקה להגיד לו יום טוב כנס בבקשה... זה הכל ובנמל תעופה אז צריך קצת יותר, כבר עצרו ערבי ואני כבר לא זוכר איפה זה היה (נראה לי בצרפת) עם C4 בסוליה של הנעל.

בית שאן 2002 או 2003, נהג אוטובוס קולט ערבי עולה עם תיק ומהר זורק אותו מהאוטובוס מעיף אותו החוצה ומשתלט עליו, תוך דקות מגיעה המשטרה ובתיק של הערבי היה מטען חבלה שיכל לגמור עוד 10 יהודים, אז אני מעדיף שיהיה ערבי עם סמנים כחולים בפנים ותיק ריק מאשר עוד שבוע של לוויות ועצב.

פורסם

נכון, יש.

אבל המכשירים האלה ("רחרחנים") לא עובדים מטווח רחוק. צריך לפתוח את המזוודה של הבנאדם ולחטט לו בדברים עם המכשיר (שנראה כמו מין מוט כזה שבקצה יש לו איבר חישה). ואני לא יודע מתי ואיך טסת (ד"א אל תשווה משלחת מאורגנת לנוסעים יחידנים. הסיכוי שמשלחת תתפוצץ באויר הרבה יותר קטן מהסיכוי שאיזה משוגע יעשה את זה), אבל בנתב"ג בטיסה האחרונה שלי היה את התור של רוב האנשים, והיה בצד עוד תור (לא בהכרח של ערבים-היו שם יהודים, נוצרים, תיירים וכו') של אלה שעברו בדיקה קפדנית יותר. ופתחו להם את המזוודה מול כולם וחיטטו עם הרחרחן.

ד"א-הייתי בתור הזה קרוב לשעה- ובמשך הזמן הזה היו משהו כמו 8-10 התרעות. אתם חושבים שזה התרעות על יהודי שחושדים בו שיש לו מטען?

ומינימייזר, איך אפשר להתייחס אליך בצורה רצינית אם כל תגובה שלך יותר צינית מהקודמת?

פורסם

למזלנו תגובות כמו של מינימייזר הפכו קצת למיעוט מאז תחילת האינתיפדה...אם זה היה הרוב אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה פה במדינה ..צריך להיכנס באבי אביהם רק ככה הם מבינים. {זה פשוט ככה}.

פורסם

טיעון חדש בבית המשפט בהאג - "פיגועי ההתאבדות פחות חמורים ממעשייה של ישראל".

מסיקור קצר בפורום שלנו נמצא רמזים בונים לטיעונים שכאילו בסגנון -"חיילי צה"ל יורקים על פלסטינאים / אונסים נשים פלסטיניאיות " ובלה בלה בלה ....

אני מניח שיש כאן עוד אנשים שיצדיקו את הגישה החדשה של האג.

בהצלחה לכל נאורי הנפש החדשים.

פורסם

ומינימייזר, איך אפשר להתייחס אליך בצורה רצינית אם כל תגובה שלך יותר צינית מהקודמת?

זה מה שאני מנסה ללמד אותו כבר כמה ימים.

:-\

לסיכום, אנחנו גזענים, אבל עם ביטחון. :P

שיט! שוב נפלתי למעגל הציניות. ;D

פורסם

טיעון חדש בבית המשפט בהאג - "פיגועי ההתאבדות פחות חמורים ממעשייה של ישראל".

מסיקור קצר בפורום שלנו נמצא רמזים בונים לטיעונים שכאילו בסגנון -"חיילי צה"ל יורקים על פלסטינאים / אונסים נשים פלסטיניאיות " ובלה בלה בלה ....

אני מניח שיש כאן עוד אנשים שיצדיקו את הגישה החדשה של האג.

בהצלחה לכל נאורי הנפש החדשים.

אתה נראה לי בנאדם אינטליגנטי, וגם מבוגר

אתה יכול להסביר איך הגעת מעובדות x ו-y שציינת (חיילי צה"ל יורקים על פלסטינאים / אונסים נשים פלסטיניאיות ) לטענה שפיגועי ההתאבדות פחות חמורים ממעשייה של ישראל? שוב, אתם מתעקשים להכניס לנו מילים לפה, ולהגיב עליהם.

פורסם

אתה נראה לי בנאדם אינטליגנטי, וגם מבוגר

אתה יכול להסביר איך הגעת מעובדות x ו-y שציינת (חיילי צה"ל יורקים על פלסטינאים / אונסים נשים פלסטיניאיות ) לטענה שפיגועי ההתאבדות פחות חמורים ממעשייה של ישראל? שוב, אתם מתעקשים להכניס לנו מילים לפה, ולהגיב עליהם.

זה לא שמאלנים שאמרו את זה אלא נציגי מדינות ערביות שהיו נגד הגדר וכו'...

פורסם

זה לא משנה, הרוח הכללית בהודעה שלו הייתה שזאת העמדה של השמאלנים

פורסם

אוקיי לאחר שעה שלמה בערך של קריאת 11 הע"מ של הת'ראד החלטתי להגיב.

נפתח בטענה הבאה: לערבים לא טוב עם המצב? יש להם אופציה, הם יכולים להפסיק את הפיגועים ולשבת למשא ומתן כמו בני אדם.

העובדה שאנחנו לא מסכימים שמגיע להם X וY ושאנחנו לא מגיעים איתם להסכמים לא נותנת להם שום זכות יום לאחר מכן לעשות פיגוע.

אני אישית חושב שכן צריך להקים מדינה פלשתינית, ולנתק אותם מאיתנו (מבחינה חברתית וכלכלית), הם לא אוהבים אותנו, אנחנו לא אוהבים אותם.

לגבי הקטע שיש פלשתינים שעובדים בישראל, אתה רואה את ממשלת ארה"ב מתייחסת בעין יפה למהגרים מקסיקנים (או ממוצא אחר..) שעובדים להם ולוקחים משרות של אנשים אמריקאים?

לגבי הטענה עם המזוודת סמים, אם לעובדים שאחראים על כך יש עילה לפתוח ולחתוך מזוודה בחשד מסויים, כן הם חייבים לפתוח אותה.

אם הם יהרסו 100 מזוודות אבל יצילו את חייו של אדם אחד זה שווה את זה.

ואני חושב לגבי הבדיקות הבטחוניות שאם השפלות זה מה שנחוץ כדי להציל חיי אדם אז תשפילו אותם.

אבל במקרה הנ"ל יש באמת הגזמות וזה באמת לא בסדר היחס אליהם, אבל תעשה השוואה קטנה בין היחס שלנו שהם בטריטוריה שלנו לבין היחס שלהם אלינו שאנחנו בטריטוריה שלהם.

ולגבי ערביי ישראל, אני לא חושב שכולם נגדינו ואליהם צריך לנהוג יותר בכבוד אך עם מידת בטחון שווה, לגבי הפלשתינים, שילכו לעזאזל במלוא מובן המילה, הם העיפו מגבם כל טיפת כבוד שהייתה ראויה להם.

וסיכום כללי לגבי הדיום הזה ולגבי הנושא בכלל יש לי משפט אחד להבהיר את עמדתי:

הם הביאו את זה על עצמם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים