עבור לתוכן

כונן ssd כקאש להארד דיסק

Featured Replies

פורסם

שלום

אני חושב לקנות כונן ssd על מנת לשפר ביצועים בעבודה על הרבה קבצים קטנים, קובץ ממוצע הוא בין kb אחד ל5 והם ובדרך כלל יש לי מספר מאות, כונן ssd יוכל ליעל לי את העבודה, נכון?

בנוסף יש לי כמה קבצים של גיגות שאני קורא וכותב אל נקודות בתוך הקובץ, גם לזה ssd יוכל לעזור?

בנוסף יש לי הארד דיסק של tb שמכיל את מערכת ההפעלה, מספר תוכנות והקבצים הבעייתיים ואני לא רוצה לנהל בעצמי מספר כוננים, אם אני קונה כונן ssd אני רוצה שהוא ייעל לי את הכל בלי שאצטרך להתקין עליו תוכנות

אז בתכלס לשאלה, יש תוכנה שתאפשר לי להגדיר את ה ssd כקאש להארדדיסק? אני צריך שהיא תחליט לבד אילו קבצים הssd צריך להכיל, אין צורך להשתמש בשטח אחסון של ה ssd כשטח אחסון

יש צורך שהקאש ידע לנהל גם מחיקות, אם אני מוחק 200 קבצים הם ימחקו מהר ומאוחר יותר הם ימחקו גם מההארדדיסק

מישהו מכיר משהו כזה?

אני משתמש בוינדוס 7 אבל גם פיתרון ללינוקס יוכל לעזור

אין בעיה להשתמש בתוכנה קניינית אם כי כמובן שעדיף אחת חופשית בקוד פתוח

תודה רבה לעוזרים

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור?

פורסם

אם יש משהו אחד בעולם שיכול לעזור למה שאתה מתאר זה SSD(בהנחה ששאר המחשב שלך לא עגלה).

מבחינת ביצועים עדיף שהמערכות הפעלה יותקנו על הSSD.

זה יהיה ביזבוז אדיר של פוטנציאל וביצועים לא לעשות זאת.

כמה תופסים כל קבצי העבודה שלך?

יש עכשיו מבצע ל250GB SAMSUNG EVO SDD במחיר מאוד משתלם.

בכל מקרה כדאי לנצל את חלון ההזדמנות.

פורסם

Primocache מומלצת.

תגדיר את ה SSD כ- L2

פורסם

בדר"כ בוחרים בפתרונות של SSD כ cache רק במקרים מיוחדים. (לדוגמה, תוספת למערכת אחסון קיימת)

אך מדובר בפיתרון הרבה פחות טוב מ SSD עצמו, ואת זה אני אומר מנסיון. (בדקתי את ioDrive 2 של io-fusion בתצורות שונות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים