פורסם 2013 באוקטובר 2411 שנים שלוםיש לי מחשב נייד ששודרג בו הוינדוס מ8 ל8.1 וכרגע יש בו מקלדת עברית בלבד ויש בו סיסמה לוינדוס שהיא באנגלית באותיות קטנות.אין אפשרות להיכנס לוינדוס יש אפשרות להגיע למצב בטוח .כרגע הוא על secure boot enableהאם שייך לסדר את עניין הסיסמה (לבטל אותה בשביל להיכנס למחשב) עם hiren's 15.2 ?אם כן איך?תודה
פורסם 2013 באוקטובר 2511 שנים מחבר עברית בלבד הכוונה שאין לי את השפה האנגלית כי מחקו אותה והסיסמה היא באותיות קטנות באנגלית ויש לי רק גדולות עם caps lock,הבוט הוא uefi צריך לשנות אותו Legacy בשביל להעלות מהדיסק לא?ואיזה כלי עובד עם 8.1 בהיירנס?
פורסם 2013 באוקטובר 2511 שנים לגבי העברית, כן, יש להם באג כזה. אתה לא הראשון שזה קורה לו. מטריף ומטמטם.
פורסם 2013 באוקטובר 2511 שנים אם אתה יכול להגיע למצב בטוח (Safe Mode) אתה יכול לנסות לאפס את הסיסמה של היוזר שלך משם:Run >> compmgmt.msc >> Local Users and Groups >> Usersכפתור ימיני על היוזר שלך ו: Set Password.
פורסם 2013 באוקטובר 2511 שנים מחבר לא אני לא מצליח להגיע למצב בטוח כי זה נעול בסיסמה ההיא...ואין לי מקלדתהכי רחוק זה לCMD
פורסם 2013 באוקטובר 2511 שנים אפשר לקבוע סיסמא דרך net או שפשוט תפעיל את המחשב מ live CD כמו Hirens ותסדר את זה משם.
פורסם 2013 באוקטובר 2511 שנים מחבר הבעיה בהיירנס שאת זה שאלתי מההתחלה .... הבוט בוינדוס הוא UEFI אני צריך לשנות ל legacy על מה זה משפיע?
פורסם 2013 באוקטובר 2511 שנים זה משפיע על איזה מערכת הפעלה יכולה לבצע boot. תקדיש חמש דקות מזמנך לקרוא על הטכנולוגיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.