עבור לתוכן

כרטיס מסך, כנראה, הלך.

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך מסוג ג'יפורס 8800 GT שבא עם מעבד Q6600 של אינטל ולוח אם של ג'יגה בייט GA-P31-DS3L. כן, אני יודע מחשב מאוד ישן(כבר כמעט 6 שנים). אבל מה? סוחב פיפא 2014 מצויין.

בכל מקרה, בזמן האחרון אני נתקל בכל מיני בעיות תצוגה, המסך פתאום קופא ונכבה. זה קרה לעיתים קרובות ועכשיו זה התחיל לקרות המון. החלפתי כמה מסכים כדי לבדוק אם הבעיה במסך-הבעיה חוזרת בכל מסך שהחלפתי. לדעתי זה כרטיס מסך, למרות שאני לא שולל גם אפשרות ללוח אם.

הורדתי את WhoCrashed שמשום מה לא מזהה לי את הקריסות האחרונות, אלא קריסות שהיו לי לפני חודש, כמו זו לדוגמא שלוו גם במסכים כחולים.

On Sat 05/10/2013 15:41:21 GMT your computer crashed

crash dump file: C:\Windows\Minidump\100513-13494-01.dmp

This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x75C00)

Bugcheck code: 0xBE (0xFFFFF8A003954568, 0x52B000001B175121, 0xFFFFF8800A311980, 0xB)

Error: ATTEMPTED_WRITE_TO_READONLY_MEMORY

file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe

product: Microsoft® Windows® Operating System

company: Microsoft Corporation

description: NT Kernel & System

Bug check description: This is issued if a driver attempts to write to a read-only memory segment.

This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem.

The crash took place in the Windows kernel. Possibly this problem is caused by another driver that cannot be identified at this time.

מה לדעתכם הבעיה?

אגב, האם הכרטיסים החדשים הוזלים שאפשר לקנות בחנויות היום כמו זה למשל

Gigabyte GT210 Silent 1GB DDR3 DVI HDMI PCI-E

יותר איכותי מה8800GT? אני לגמרי לא מעודכן בנושא הזה כבר.

פורסם

GT210 לא כרטיס חדש, וה-8800GT חזק ממנו בלא מעט. הכרטיס שלך קרוב בביצועיו ל-GT 640, שעדיף עליו מבחינה טכנולוגית.

באופן כללי לא ממליץ לרכוש חומרה חלופית לפני שמוודאים כי היא זאת התקולה במערכת, ושבכלל מדובר בתקלת חומרה.

אתה יכול להמר על בעיה בכרטיס, זה יהיה הימור לא רע. אבל לא יזיק לבדוק אותו במחשב אחר (או לבדוק כרטיס אחר במחשב שלך).

פורסם
  • מחבר
GT210 לא כרטיס חדש, וה-8800GT חזק ממנו בלא מעט. הכרטיס שלך קרוב בביצועיו ל-GT 640, שעדיף עליו מבחינה טכנולוגית.

באופן כללי לא ממליץ לרכוש חומרה חלופית לפני שמוודאים כי היא זאת התקולה במערכת, ושבכלל מדובר בתקלת חומרה.

אתה יכול להמר על בעיה בכרטיס, זה יהיה הימור לא רע. אבל לא יזיק לבדוק אותו במחשב אחר (או לבדוק כרטיס אחר במחשב שלך).

וואו, כרטיס מסך של לפני כמעט 6 שנים עדיין יותר טוב מכרטיסים שנמכרים היום? הכי מוזר שקניתי את שלי בזמנו בסדר גודל של כ1100 ש"ח, לא משהו יקר מידי.

העניין בבעיה אצלי שהמחשב יכול לעבוד כרגיל שבוע ופתאום התקלה תחזור לכמה שעות ואחרי כיבוי של שעה-שעתיים-הבעיה תעלם. יש מקרים שזה לא קורה חודש פלוס, אבל זה תמיד חוזר בסוף. חבל שאין לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים