עבור לתוכן

פינג ומהירות הורדה

Featured Replies

פורסם

אהלן,

היום הותקן בבית שלי אינטרנט של בזק על ספק של NetVision

יש לנו 2 מחשבים בבית אחד לפטופ ואחד נייח(שלי)

הנייח יחסית רחוק 10 מטר קצת פחות מהראוטר (NetGear VVG2000) והקליטה משחקת בין 4~3 קווים

בבדיקות מהירות ראשוניות המהירות משחקת באופן מטורף (TOP40 החבילה) פעם 25~30 פעם 5~4 פעם 15~20

ובנוסף לכך גם הפינג.

כשנכנסתי לבדיקה והמהירות הורדה הייתה 10MB, העלאה 3MB ופינג 11ms ובנוסף לכך נכנסתי לcs1.6 ובדקתי פינגים ראיתי שהשרתים הם בין 70~159 Latency, ועכשיו (שעתיים שלוש שעות אח"כ המהירות משחקת בין 15~20 MB ופינג יציב של 20~24ms

שמעתי על משהו שנקרא Rate Adaptive שמייצב את המהירות ומוריד פינג, איך זה עובד? איך אני מפעיל את זה?

בדיקה 23.10.13

18:42

3052251870.png

התקשרתי לתמיכה, המתנתי 9דק' ונפלתי על תומך שלא מבין כלום מעצמו והאשים את הספק וברוב חוצפתו חושב שאני

מבקש כל רגע חבילת אדפטיב אע"פ שאני חוזר ומבקש שיגדיר אותי על RA.

לבסוף אמרתי יום טוב וניתקתי ולא וויתרתי והתקשרתי שוב.

הפעם המתנתי 15 דק' וזה היה שווה את זה!, ענה לי סוףסוף תומך שכן הגדיר אותי כRA, והסביר לי כל מה שהולך לקרות כאשר הוא מגדיר אותי על RA.

לבסוף, הוגדרתי על Rate Adaptive ועכשיו התוצאות הן:

3054530665.png

d871d0aaa5c2c2ea84b51e0abf2ae092.png

3054538243.png

נערך על-ידי simplest

פורסם

איך המחשב מחובר - עם כבל או אלחוטית?

פורסם
  • מחבר
איך המחשב מחובר - עם כבל או אלחוטית?

אלחוטית, אין דרך אחרת כי כמו שהסברתי המרחק בין הראוטר למחשב הוא 7~11 מטר

פורסם

לדעתי, במקרה שלך RA לא ישנה דבר - הבעיה היא בחיבור האלחוטי. תחבר באופן זמני את המחשב לנתב באמצעות כבל רשת ותראה אם יש אותה בעיה.

פורסם
  • מחבר
לדעתי, במקרה שלך RA לא ישנה דבר - הבעיה היא בחיבור האלחוטי. תחבר באופן זמני את המחשב לנתב באמצעות כבל רשת ותראה אם יש אותה בעיה.

עדכון:

התקשרתי לתמיכה, המתנתי 9דק' ונפלתי על תומך שלא מבין כלום מעצמו והאשים את הספק וברוב חוצפתו חושב שאני

מבקש כל רגע חבילת אדפטיב אע"פ שאני חוזר ומבקש שיגדיר אותי על RA.

לבסוף אמרתי יום טוב וניתקתי ולא וויתרתי והתקשרתי שוב.

הפעם המתנתי 15 דק' וזה היה שווה את זה!, ענה לי סוףסוף תומך שכן הגדיר אותי כRA, והסביר לי כל מה שהולך לקרות כאשר הוא מגדיר אותי על RA.

לבסוף, הוגדרתי על Rate Adaptive ועכשיו התוצאות הן:

3054530665.png

d871d0aaa5c2c2ea84b51e0abf2ae092.png

3054538243.png

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים