פורסם 2013 באוקטובר 2312 שנים שלום!ברשותי כונן קשיח Caviar Green WD10EACS של WD. נקנה ב- 2009.שמתי לב לשתי בעיות:1) לאחר חיבור ב- HotSwap, זמן רב עובר עד שהכונן זמין במערכת.2) הניתוק לא מיידי, והמערכת ממשיכה להציג אותו כמחובר.אלו עוררו אצלי את החשד שהכונן במצב רע, ולכן הרצתי בדיקות בסיסיות בתוכנה של WD. צירפתי תמונה של כל החלונות הרלוונטיים. אני לא מבין בניתוח תוצאות SMART, ולכן באתי להתעייץ. יש לציין ששני החלונות התחתונים בתמונה הם של ה- Quick Test, שאפילו אותו הוא לא עובר.אין לי עליו שום מידע חשוב, רק רציתי לדעת אם כדאי לשמור אותו כדיסק ספייר או שלא לסמוך עליו כלל - ולהפטר ממנו.תודה נערך 2013 באוקטובר 2312 שנים על-ידי composite
פורסם 2013 באוקטובר 2312 שנים מחבר השאלה היא אם באופן כללי זה סימן שהוא סיים את חייו, או שיש איזשהו טעם לנסות ולהצילו.
פורסם 2013 באוקטובר 2312 שנים אי אפשר לשקם אותו... תחליף הרדיסק עדיף לך מאשר לחשוש שכל המידע יכול להמחק
פורסם 2013 באוקטובר 2312 שנים השאלה היא אם באופן כללי זה סימן שהוא סיים את חייו, או שיש איזשהו טעם לנסות ולהצילו.לא הייתי מאחסן עליו שום דבר חשוב.סימנים לסוף חייו. זה שהוא לא מצליח לסיים בדיקה עם כלי יצרן זה מוזר - זאת הסיבה שהצעתי מחשב / פורט אחר.
פורסם 2013 באוקטובר 2312 שנים מחבר אין לי ספק שזה לא חכם לאחסן עליו מידע בעל ערך - אבל - שאלתי המרכזית היא האם יש טעם בכלל לנסות ולשקם אותו איכשהו (אפילו באמצעות איזו סריקה תוכנתית?) ולהשתמש בו בתור כונן חיצוני ספייר, להעברות של קבצים זניחים וכו'.
פורסם 2013 באוקטובר 2312 שנים לא רואה סיבה למה לא לעשות את זה. גם לי היה פעם כונן שהתחיל לעשות בעיות.. מיד קניתי כונן חדש והשארתי את הכונן הבעייתי ככונן גיבוי.יום אחד הוא מת... אבל הוא היה בסך הכל כונן גיבוי אז כמובן שלא היה לי אכפת.
פורסם 2013 באוקטובר 2312 שנים מחבר העניין הוא שאפילו קבצים אי אפשר להעביר אליו בצורה תקינה.הווה אומר שאם אין דרך לתקן אותו (תוכנתית), אין טעם בבעלות עליו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.