פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים כבר הרבה זמן שיש לי את האופיס 2003 ואף פעם הוא לא עשה בעיותהיום ניסיתי להיכנס לאיזה קובץ אקסל ופיתאום הוא החליט שהוא לא מותקן והוא צריך להתקין את עצמו(תמונה מצורפת)כשאני מנסה להיכנס לוורד או לפאוור פויינט הדבר לא קורהאין לי בעיה להתקין מחדש את האופיס אבל רציתי לדעת מדוע זה קרה...
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים זה קורה רק כשאתה מנסה להעלות קובץ ספציפי?יכול להיות שלא עשית התקנה מלאה והקובץ הזה דורש ממך השלמה...
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים מחבר זה קובץ שכבר הפעלתי אותו הרבה פעמים וזה קורה ככה עם כל הקבצים של אקסלגם כשאני מפעיל את התוכנה אקסל עצמה קורה אותו סיפור
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים למיקרוסופט יש את הפאקים שלה...go figure....תתקין רק את האקסל מחדש לא את כל האופיס....
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים מחבר ואחר כך אנשים שואלים למה שונאים כל כך את מיקרוזיפטזה פשוט....יש להם מוצר חרא
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים אף אחד לא מחייב אותך להישאר איתם... יש לינוקס.. לינדוס...יש גם מאקינטוש....
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים מחבר דבר ראשון יש לי לינוקס דבר שני זה לא כל כך מדוייק...תגיד לי אוליי איזה משחקים יעבדו לי על מק או על יוניקס??אתה חושב שהנסיך הפרסי יעבודאתה חושב שניד פור ספיד יעבודלא באמת אני רוצה לדעת...
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים אני לא חושב... אני יודע שזה לא יעבוד.... אבל מה לעשות.... יש 3 אפשרויות: א) תסבול את מיקרוסופט ב) תסבול בלי משחקים ג) תתכנת תוכנה יותר טובה מוינדוס שתואמת לכל דבר...
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים מחבר חחח מה לעשות אני מעדיף לבחור בוינדוז אבל זה לא אומר שאסור לי להתלונן 8)
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים עידכנת את ה-Office שלך דרך אתר עידכון ה-Office?אם זה בכל זאת לא עוזר, נסה התקנה מחדש.
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים קודם כל יש צורך לבדוק האם יש לך התקנה מלאה של האופיס ,תוכל לבדוק זאת -גש ללוח בקרה ->הוספה /הסרה של תוכניותגש לאופיס 2003ולחץ על "שנה" בחר ב הוסף או הסר תכונות->לחץ על הבא->סמן את בחר התאמה אישית מתקדמת של יישומים->הבא->ודא שכל הקוביות הן לבנות (תוכל לעשות זאת ע"י לחיצה על המשולש ב Microsoft Office) ובחר "הפעל הכל מהמחשב שלי".זה ישלים לך רכיבים שלא היו ממקודם.אם עדיין הבעיה מופיע צור איתי קשר.זו תופעה מעניינת.ו Burton חוץ מלתת הערות שליליות לגבי המוצרים של מיקרוסופט אתה לא במיוחד עוזר פה לאנשים ורק אומר להם כל הזמן שהמוצרים אשמיםאתה "סתם" מקפיץ הודעות מיותרות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.