עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט גיימינג 4.1K

Featured Replies

פורסם

אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא שהורכב לצורך משחקים בין היתר.

(KSP אילת)

lrg16014.jpg

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus B85M-E LGA1150, Intel B85, DDR3 1600 1

זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT 1

כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 280X DUAL-X BOOST OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1

דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Barracuda Sata III ST1000DM003 1

כונני SSD: כונן קשיח Sandisk SDSSDP-128G-G25 128GB SSD SATA III 1

צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1

ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) 1

מארזים: מארז Antec One Mid Tower Gaming Black Case No PSU 1

מחיר החבילה: 4080 שקל

עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר

שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

תודה רבה על העזרה!

פורסם
  • מחבר

אשמח לעזרה מכיוון שהקניה אמורה להתרחש ביומיים הקרובים

פורסם

קח את כונן ה-SSD הבא, הוא מהיר יותר, ושייך לדור עדכני יותר של כונני ה-SSD

http://ksp.co.il/?uin=20108

סה"כ זהו, שאר המפרט סולידי בהחלט, אפשר לחסוך בלוח האם, אבל לא חובה.

בהצלחה.

פורסם

לפי האתר הזה :

http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html

4670 נותן לך עוד בערך 8% ביצועים ועולה 90שקל יותר.. אתרים אחרים אומרים שההפרש קטן יותר ..

לא יודע אם זה חשוב לך, סתם שתדע.

פורסם

לא להסתמך יותר מדי על אתר אחד, שכן סה"כ מדובר על תוכנת בדיקה עם אופטימיזציות שונות. לכן בתוכנות אחרות, שאולי רלוונטיות יותר, התוצאה יכולה להיות שונה לחלוטין. אם אני זוכר נכון, צחקתי פעם על איזה שהאתר הזה טען ש-GTX590 חלש יותר מ-GTX570/580 u או HD7870 חלש יותר מ-GTX480.

כדאי לבדוק באתרים אמינים אחרים, ובמידה ואין השוואה ישירה, לבצע שני בדיקות נפרדות עם פרמטרים זהים.

אם כבר הולכים פה על 4570, עדיף כבר להוסיף קצת וללכת על 4670.

בנוגע ללוח האם, בדוק האם יש דגמים עדיפים/משתלמים יותר. אם אתה לא תצטרך יותר מ-16 ג'יגה זיכרון איי פעם, אתה בכיף יכול ללכת על לוח המבוסס ערכת שבבים H81 אשר זול יותר כמובן.

פורסם
  • מחבר

תודה!

אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם אחר כי בזה אני לא ממש מתמצא

נערך על-ידי d or 8
כפילות עקב תקלה בדפדפן

פורסם

השאלה היא מה הדרישות שלך מהלוח. כלומר, אילו יציאות אחרויות אתה מעדיף וכמה, האם אתה תרצה להתקין בסופו של דבר יותר מ-16 ג'יגה זיכרון ראם (כלומר יותר מ-2 סטיקים), תמיכות מסויימות וכדומה.

פורסם

העדפה שלי זה לוח ATX מרווח... הלוח שלקחת הוא MATX ..

פורסם

מה זה מרווח? הוא יתעסק בו כל יום? יחבר חלקים על ימין ועל שמאל? יש לו גוף קירור ענק למעבד? אין ממש סיבה שלא לקחת לוח מיקרו אם זה מוזיל משמעותית.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שאצטרך יותר משני סלוטים לזכרון. בנוסף, נראה לי שכדאי שלוח האם יכלול חיבור PCI e 3.0 לא?

יש לוחות מסדרת 81 שתומכים בזה?

פורסם

^

בשביל PCIe בתקן 3.0 תצטרך לוח אם העושה שימוש בערכת שבבים B85 ומעלה (H87\Z87 וכן הלאה)

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה!

כמה בכלל חשוב שתהיה תמיכה בPCIe 3?

פורסם

עשיתי בדיקה מעמיקה למדי בהרבה אתרי bench marks ההפרש בין 4570 ל4670 הם 3%-5% בביצועים, ו130 שקל במחיר שזה 11% במחיר..

מאוד לא משתלם לדעתי, ועדיף ה4570

פורסם
  • מחבר

בסופו של דבר התכנסתי למפרט הבא:

lrg16014.jpg

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus B85M-G LGA1150, Intel B85, DDR3 1600 1

זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Value 8GB DDR3 1600MHz CL11 1

כרטיסי מסך: כרטיס מסך MSI Radeon R9 280X GAMING 3GB GDDR5 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E 1

דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1

כונני SSD: כונן קשיח Corsair Force GS CSSD-F128GBGS-BK 128GB SSD Sata III MLC Retail 1

צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1

ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) 1

מארזים: מארז Antec One S3 Mid Tower Gaming Black Case No PSU 1

מחיר החבילה: 4193 שקל

עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר

שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים