פורסם 2013 באוקטובר 2212 שנים אני מניח שלא שומעים עליו בתדירות גבוהה בגלל הבדלי זמינות בחנויות שמוכרות אותו...כמובן שמדובר גם כן בכרטיס מסך מומלץ.
פורסם 2013 באוקטובר 2212 שנים רק דיברנו וידידי הגרמני שחרר את הביקורת שלוhttp://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/R9_280X_OC/25.htmlלא שקט... לא ממש.בביקורת שלי אסביר למה זה לא כזה נורא. נערך 2013 באוקטובר 2212 שנים על-ידי djelectric
פורסם 2013 באוקטובר 2212 שנים אז ממה שאני מבין GB לוקח בכל פרמטר , פרט לשקט שלי אישית לא ממש מפריעגם הטמפרטורה של הMSI במאמץ הרבה יותר גבוה מGB
פורסם 2013 באוקטובר 2312 שנים אני בטוח למדיי שאם יקבעו ל MSI פרופיל מאוורר גבוהה יותר ככה שהוא יהיה ברמת רעש של הGB הטמפ' לא תהיה רחוקה מה GB.המאווררים של ה MSI זזים על איזה 1200RPM במאמץ מאחת הביקורות שראיתי, זה כלום למאוורר כ"כ קטן ודק. נערך 2013 באוקטובר 2312 שנים על-ידי yaron.c
פורסם 2013 באוקטובר 2312 שנים אני בטוח למדיי שאם יקבעו ל MSI פרופיל מאוורר גבוהה יותר ככה שהוא יהיה ברמת רעש של הGB הטמפ' לא תהיה רחוקה מה GB.המאווררים של ה MSI זזים על איזה 1200RPM במאמץ מאחת הביקורות שראיתי, זה כלום למאוורר כ"כ קטן ודק.שזה טוב או לא שזה כלום ?
פורסם 2013 באוקטובר 2312 שנים זה אומר שאתם מתייחסים לפרופיל מאוורר המקורי יותר מידיי, אם קירור שקט בכ"כ הרבה (11DB בין הGB לMSI בבדיקה של TPU זה המון) והמאווררים שלו כ"כ רחוקים מקס' שלהם (באזור ה 30%)זה פשוט אומר שהחברה העדיפה שקט על פני קירור, לא שהקירור שלה פחות טוב.אתה יכול לשנות את זה בקלות בעצמך.
פורסם 2013 באוקטובר 2312 שנים אני אקח את של GBאין לי מושג למה פשוט זה לעשות "אנדנדינו"הזמנתי בSTARTPC את המחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.