פורסם 2013 באוקטובר 2011 שנים אהלן,ברשותי מחשב עם המפרט הבא:מעבד I5 4570קירור intel מקורי8Gb RAM (2x4)לוח אם msi B85-D3H/אני מעוניין:1. להוסיף יותר זיכרון RAM. חשבתי להוסיף עוד 4 GB כי כשאני משתמש בVMWARE המחשב מגיע כמעט ל7.5. מה אומרים?בעיקרון זה מסודר על לוח האם בסלוט 1ו - 3. איפה להוסיף אם אוסיף? איך לסדר את זה?2. אני תוהה לעמצי אם לא כדאי להחליף את הקירור לקירור יותר רציני. צריך לציין שלא נעשתה שום בדיקת מעלות של המעבד.סה"כ חשבתי להשקיע עוד כ400 ש"ח.
פורסם 2013 באוקטובר 2011 שנים אני לא מבין את מהות הפוסט. שדרוג זכרון זה מובן, ובניצולת של 7.5 אין בכלל שאלהאבל איך הגעת לתהיה שצריך להחליף קירור, ועוד מבלי לבדוק טמפרטורת פעולה? אם יש לך קירור מקורי נחושת של אינטל הוא יותר ממספיק למעבד הזה שלא צורך הרבה חשמל כלל
פורסם 2013 באוקטובר 2011 שנים מחבר מהות הפוסט היא להתייעץ עם כאלו שמבינים קצת יותר ממני בדברים אלו.האם באמת כדאי להשקיע בעוד RAM וכמה? 4 או 8 GB?והאם יש צורך לשים קירור איכותי יותר או שזה מספיק.תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.