פורסם 2013 באוקטובר 2112 שנים ללא כמות חלבונים של בערך פי שתיים ממשקל הגוף ואימונים עם משקולות, לא ממש אפשר להגיע למשהו.חוץ מזה שהוא צעיר ולדעתי זה עדיין מוקשם בשבילו.
פורסם 2013 באוקטובר 2112 שנים כי שוב ללא כמות חלבונים מספקת ורק עם עבודה במשקל גוף אתה מתחטב לא מתנפח.
פורסם 2013 באוקטובר 2112 שנים מחבר כי שוב ללא כמות חלבונים מספקת ורק עם עבודה במשקל גוף אתה מתחטב לא מתנפח.אז אפשר לשאול,מה אתה ממליץ לי לעשות? לשבת ולהמתין לגיל 16-17או להתחיל להתאמן ולאכול איכשהוא?
פורסם 2013 באוקטובר 2112 שנים ברור שתתאמן!!לא צריך להגזים בכל דבר. אני התאמנתי לאורך כל ילדותי. אכלתי כמו שצריך, בלי איזה הקפדה קיצונית על משהו מסויים. לא הייתי "מנופח", אבל החלט הייתי בנוי יפה. שוב - זה לא כזה מסובך:1. תתאמן כמה שיותר (לא משקולות). כולל ריצות.2. תאכל דברים בריאים, כולל חלבונים במידה סבירה, במידה שתשביע אותך.זהו.
פורסם 2013 באוקטובר 2112 שנים כמו שעידו אמר ואוסיף ואומר שכשתגיע לאיזור גיל 18 תוכל להתחיל לעבוד עם משקולות וכל מה שמסביב.
פורסם 2013 באוקטובר 2112 שנים אתה עדיין ילד, רק מהטסטוסטרון שיש לך בגוף אתה תגדל , גם מבלי לעשות כלום. לך לשחק כדורגל או משהו כזה,יהיה לך מספיק זמן להתאמן כשתגדל.
פורסם 2013 באוקטובר 2112 שנים לשחק כדורגל זה גם "אימון".בשביל להבהיר: כשאני אומר "להתאמן" אני מתכוון לביצוע פעילות ספורטיבית.
פורסם 2013 באוקטובר 2112 שנים אולי הוא לא צריך משקולות , אבל נגד משקל גוף הוא כן צריך לעשות .תעשה שכיבות שמיכה , בטן , מתח , מקבילים , ריצות , משחקים (עדורגל/כדורסל) .תשמור על עצימות נמוכה ויהיה בסדר . תאכל בריא , תספק לגוף שלך את כל החלבונים והפחמימות שהוא צריך ..
פורסם 2013 באוקטובר 2112 שנים ואל תספור קלוריות, אתה פאקינג 40 קילו, יש משקולות בחדר כושר ששוקלות יותר ממך...
פורסם 2013 באוקטובר 2212 שנים יש פה הרבה אנשים שאמרו דברים לא ממש נכון בת'רד.ילד בגילך בהחלט יכול להירשם לחדר כושר ולהתאמן. (בדיוק כמו מבוגר)רק ממליץ לך ללכת למאמן שיודע מה הוא עושה.בכל מקרה אם אתה רוצה לראות ורידים בידיים. אתה צריך לעבוד על שריר הbrachioradialis (שריר האמה)תרגילים כמו מתח, כפיפות מרפקים למיניהם יעזרו לך בהשגת המטרה. (מומלץ לעבוד על כל הגוף ולא רק על הידיים)בנוסף לזה תהיה צריך להיות על אחוז שומן נמוך כדי להתחיל לראות ורידים.מתחת ל12% שומן.הדבר האחרון בעניין זה הגנטיקה.יש כאלה שרואים להם את הורידים ויש כאלה שפחות.בכל מקרה תתמיד בתפריט, תשתה הרבה מים, תישן טוב, ותתאמן חזק.והתוצאות יבואו.
פורסם 2013 באוקטובר 2212 שנים יש פורום יעודי לזה תחפש בגוגל רוב העצות פה לא יעזרו לך , ועדיף שתתמקד בדברכים אחרים בפיתוח הגוף שהם לא "ורידים בידיים" , כי בשביל ורידים צריך גנטיקה , מסה (הורידים גדלים כי צריך לספק יותר דם) , ואחוז שומן.
פורסם 2013 באוקטובר 2512 שנים לבקש ורידים בולטים זה כמו לבקש שערות בגב... בשביל מה??? לא מדוייק. כשאתה הולך לתרומת/בדיקת דם והאחות נאבקת לך בזרועות ומייצרת לך לפחות חמישה שטפי דם, אתה רק מייחל לכך שיהיו לך ורידים בולטים (ושהאחות תפוטר מהתפקיד שלה, כי היא מחורבנת). נערך 2013 באוקטובר 2512 שנים על-ידי ALÞHA
פורסם 2013 באוקטובר 2512 שנים ושיש בחורה שאומרת לך שהורידים שלך בידיים , מורידים לה את החשק (??) .. מה אז ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.