עבור לתוכן

G-Sync הבנתי שצריך ערכה מיוחדת למסך ,זה נכון

Featured Replies

פורסם

אני ב-100% עם הקשקשן.

יש עכשיו live עם אנוידיה ב-PCPer על G-Sync. כנס, הזדמנות טובה ללמוד משהו חדש.

http://www.pcper.com/live/

נערך על-ידי SyndromE

פורסם

הקשקשן היא לסיבות שהוא הביא. אשמח לשמוע ממך למה זה רעיון כזה טוב.

פורסם

אם אתה לא מבין למה זה טוב עד כה, כנראה ששום הסבר לא ישנה את דעתך עד שתראה בעצמך. הלוואי הייתי במצבך,חוסך הרבה.

אני שוב ממליץ להכנס לקישור לדיון live שהבאתי קודם. הוא מסביר לעומק + שאלות. בטח שיותר טוב ממני.

אני יודע בדיוק למה לצפות - וזה יכנס למסך שלי בהקדם האפשרי.

נערך על-ידי SyndromE

פורסם

אני לא אומר שזה לא יפתור בעיות, אני אומר שלזרוק את הבעיות שאתה מייצר על רכיב אחר זה פתרון עקום.

פורסם

מה ? אף אחד לא "מייצר" את הבעיה. (לא מדובר על ריבוי ליבות אם לזה התכוונת, למרות ש-G-Sync יועיל גם שם).

הבעיה המדוברת ירושה משימוש בלוגיקת תקשורת מיושנת בין ה-GPU למסך, המבוססת על מסכי CRT.

מסכי LCD לא צריכים לעבוד בקצבי רענון קבועים מראש, או בכלל לצייר את התמונה מלמעלה למטה. ההתקדמות הטכנולוגית נתקעה לטובת תאימות אחורה. זאת לא בעיה של אנוידיה, אלא בעיה של התעשייה כולה.

אגב חשבת פעם מה כל כך "מיוחד" ב-60fps או 60hz ? קווי מתח AC רצים ב-60hz באמריקה ו-50hz באירופה. יצרני טלויזיות CRT בשנות ה-20 התאימו לזה את קצב הרענון בכדי למנוע רצועות רעש אופקיות נעות, שנגרמו כתוצאה מאדווה באספקת מתח.

Nvidia מציגים לנו פה התקדמות טכנולוגית ענקית ונדרשת, שתועיל למשתמשים ומפתחים כאחד.

אולי יעזור להבין את גודל ההישג - כנשאלו המפתחים האגדיים של EPIC, ID ו-DICE מה הם יעדיפו, מסך 4K או מסך G-Sync, נחש מה שלושתם בחרו ללא היסוס...

נערך על-ידי SyndromE

פורסם

חבל שלא תהיה הטכנולוגיה במסכי סמסונג או SONY גדולים

שם גם משחקים תלת מימד נראים נהדר

זה מוציא את העוקץ לקנות כרטיס מסך NVIDIA שאתה מבין שלא תנצל אותו

זה יכול עוד לפגוע במכירות כרטיסי מסך NVIDIA ( עד כמה שזה ישמע מוזר ,למה לי לקנות כרטיס ולאכול את הלב )

פורסם

הבעיה היחידה כאן, והחשובה ביותר היא שהמשחק שנוידיה משחקת הוא מטומטם. במקום לעשות מוצר התואם לכל המסכים, וככה להרוויח את כל הכסף שהם הפסידו בעסקאות קונסולות הדור הבא, הם שוב מעדיפים להתעסק בהגבלה. המוצר אולי אדיר, אבל אין מצב בעולם שאחליף את הדל שלי במסך אחר. אעדיף כבר לרכוש כטיסים חדשים וחזקים יותר מאשר מסך נחות יותר.

זו נוידיה - עושה מוצרים שעובדים היטב, אבל מנסה להגביל אותך מסביב. אגב, אסוס גם נכנסים יפה לקטגוריה הזו.

פורסם

קראתם איך זה עובד ? ראיתם את השידור החי בpcper ?

המודל עצמו מתאים לרוב המסכים, יש כאלה שלא תואמים אבל NV עובדת על כרטיס שיתאים גם להם. אין בעיה עם שום גודל מסך ו/או רזולוציה.

מה שחסר ולכן זה לא מתאים למסכים קיימים זו האפשרות להחליף למסך את הבקר, וזה הדבר הנדרש...

אין ולא תהיה דרך לצור קופסא חיצונית שפשוט מתחברת למסך קיים ותאפשר לעשות את מ שG-Sync עושה,

נשאר רק לקוות שיותר ויותר חברות יתמכו בזה או לחלופין יפתחו מקביל שיהיה תואם לכל הכרטיסים ויהפוך לסטנדרט בכל המסכים אם תרצו לעשות מה שopencl עשה לCUDA.

נערך על-ידי yaron.c

פורסם

עכשיו הבנתי מדוע נבידיה הוציאה את כל הארסנל שלה כדי למנוע מקונים לקנות את AMD הבינו שהכרטיס 290 מפלצת

G-Sync יעבוד על מסך 1 או 2 בכל 4 היצרנים אף יצרן לא יקנה קיטים אם לא יראה כדאיות רצינית .

פורסם

מפלצת או לא, הליבה חזקה ביותר עדיין שייכת לNV, הטיטאן הוא לא כל מה שGK110 יכול לתת לא מבחינת תדר ולא מבחינת מעבדיי שידרים ושווה/עובר את ה290X.

ככה של NV יש גם תמיכה טובה יותר מחוץ לנושא הכוח עיבוד וגם בכוח עיבוד עצמו, המחיר זו הבעיה ובתקווה זה יסתדר בקרוב...

אם לא, אז כן, 290/290X ברגע שיקבלו קירור טוב יהיו אופציה מעולה.

פורסם
מפלצת או לא, הליבה חזקה ביותר עדיין שייכת לNV, הטיטאן הוא לא כל מה שGK110 יכול לתת לא מבחינת תדר ולא מבחינת מעבדיי שידרים ושווה/עובר את ה290X.

ככה של NV יש גם תמיכה טובה יותר מחוץ לנושא הכוח עיבוד וגם בכוח עיבוד עצמו, המחיר זו הבעיה ובתקווה זה יסתדר בקרוב...

נראה שאתה מנסה לספר לעצמך סיפור ולא מצליח לשכנע את עצמך

מה זה

הטיטאן הוא לא כל מה שGK110 יכול לתת לא מבחינת תדר ולא מבחינת מעבדיי שידרים

בודקים מה שבפועל נותן לא חלומות , אני חושב .

ככה של NV יש גם תמיכה טובה יותר מחוץ לנושא הכוח עיבוד וגם בכוח עיבוד עצמו

אין לי מושג מה אתה כתבת כאן , אתה מיחס לכרטיס כוחות מאגים

פורסם

אז בפועל תבדוק מה יש בכרטיס הK6000 של NV, במידה תהיה לה סיבה הכרטיס הזה מקבל ביוס של כרטיס ג'יפורס ויאללה לשוק.

לא חלומות ולא כלום, פשוט GK110 במלא הדרה.

לגבי כוחות מגאיים, אם ככה אתה קורא ל g-sync,LightBoost , Adaptive VSync, FXAA, frame pacing ובטח שחכתי עוד כמה, אז כן יש לכרטיס כוחות מאגים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים