עבור לתוכן

עזרה בשחזור כונן חיצוני

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי כונן ישן של dynamode,

USB 2.0 HDD EXTERNAL BOX

הוא ענק כזה וכבד, היה לנו אותו הרבה שנים ולפי זכרוני היו בו 7 כוננים שכל אחד מהם 99 ג'יגה.

בכל מקרה שמרתי עליו לפני כשנה את כל התמונות שלי ואת המוזיקה ואת הסרטים. היום כשאני מחברת אותו למחשב הוא מזהה רק שלושה כוננים שעל כולם סרטים.

לא אכפת לי מהסרטים ומהמוזיקה או וואטאבר, מצידי לזרוק את זה עכשיו לפח אבל אני חייבת את התמונות האלה, אני חייבת איכשהו לשחזר את הכונן.

מישהו יכול לתת לי מידע איך אני עושה את זה? הורדתי עכשיו את iCare format recovery', אני אנסה להריץ אותו ונראה אם הוא יעזור.

בכל מקרה אני לא מאמינה שהדיסק פשוט נמחק, הוא בטח שם וצריך למצוא אותו איכשהו.

אשמח שמי שמכיר את הבעיה יעזור לי ויאמר לי מה עליי לעשות.

זה מאוד חשוב לי, יש שם תמונות מהמון המון שנים.

תודה רבה!

- - - תגובה אוחדה: - - -

טוב אז בדקתי את

iCare format recovery' והיא לא ממש עזרה לי כי היא לא מזהה את הכוננים הנעלמים. בבקשה תעזרו לי אני אובדת עצות ;[

פורסם

שלום וברוכה הבאה לפורום

ראשית קחי בחשבון שכל מה שאת עושה מנקודה זאת ואילך יכול לגרום לכך שהמידע יאבד לעד.

שנית - גיבוי יש? במידה וכן - וותרי על העניין ותשחזרי מהגיבוי. במידה ואין - חבל. להבא ללמוד מנושא זה ולדאוג לגבות את המידע.

שלישית - הייתי ממליץ לך לפנות לחברה להצלת מידע

רב הסיכויים שהדיסקים היו חלק ממערך כלשהו - ושחזור כזה הוא די מסורבל

פורסם
  • מחבר

אהמ, זה היה אמור להיות הגיבוי....

לאן אני יכולה לפנות?

פורסם

גיבוי לעולם לא עושים על מדיה אחת (גם אם זה מארז דיסקים חיצוני זה עדיין - מדיה אחת)

http://mitsy.com/

http://www.tictac.co.il/

בשירותים של מיטסי השתמשתי פעם אחת - מאז למדתי את החשיבות של גיבוי.

זה לא בשמיים לבצע וזה חוסך הרבה כסף וכאב.

קחי בחשבון שעלויות נעות בסדר גודל של אלפי שקלים לעבודת שחזור - תקבלי הצעת מחיר ותעשי לעצמך חושבים אם כדאי לשחזר או לאו.

אישית- אני חושב שתמונות משפחתיות זה priceless. אי לכך אני מגבה אותן ביותר מ-4 מיקומים שרק 2 מהם באותו מקום גיאוגרפי.

פורסם

נושא הגיבויים מאוד חשוב והרבה אנשים מתייחסים אליו בקלות ראש.

נכון שלפעמים מדובר בהוצאה כספית לא קטנה (רכישת כונן לגיבויים) וגם נראה לכאורה שמבזבזים נפח פעמיים או יותר (שמירה של אותו התוכן ביותר ממקום אחד).

אבל כמו שהדגיש גבריאל שתמונות משפחתיות זה priceless ואני מסכים איתו 100% !

אני לדוגמה אחרי שצילמתי תמונות חדשות מגיע הביתה ומוריד אותן למחשב, בנוסף אני עושה גיבוי לכונן חיצוני (באמצעות תוכנת גיבוי) ובנסוף אני גם צורב את התמונות על דיסק DVD.

ובנוסף אני נמנע מלהשתמש בדיסקים קשיחים ישנים (בני מעל 5/6 שנים) למטרות חשובות.

פורסם

אצל זה קצת שונה

ראשית אני מעולם לא מוחק את כרטיס הזיכרון של המצלמה (כשהנפח נגמר בו אני פשוט רוכש כרטיס חדש)

שנית הקבצים מועתקים למחשב בבית - ל-DOK (כרגע עם 64 ג"ב ובקרוב רוכש חדש של 128), לדיסק קשיח חיצוני, למחשב נוסף בעבודה ולענן (SKYDRIVE)

במקרה כזה - למעט שואה גרעינית - אני יכול לשחזר את החומר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים