עבור לתוכן

למה בכל התקנת תוכנה יש זבל נלווה

Featured Replies

פורסם

מילא אנחנו אבל יש קהל גדול של מבוגרים וסתם כאלה שלא חיים את זה ואצלם הזבל חוגג.

פורסם
^ אה מה?

אין לי דרך טובה יותר לתאר את זה. כשתתקל בזה תבין על מה אני מדבר.

פורסם

זה העניין, אני *לא* רוצה להתקל בכך.

פורסם

באיזה תוכנות נתקלתם בדברים האלה ? משהוא "רגיל" "שימושי" שמתקינים על מחשב ממוצע ? כי עד עכשו המקס' שראיתי זה Adobe אם הבחירה שלהם באתר ולא ב installer עצמו (כלומר שצריך לבחור באתר לא להתקין ואז מקבלים לינק ל installer אחר)

ובעניין ה crapware החוגג, ככה זה בדיוק ולא רק בתחום המחשבים וה crapware.... גם בחשמל, רכב, איטום גג וכו'........ רוצה שמשהוא יהיה עשוי/יותקן אצלך כמו שצריך, אתה חיב להבין מה קורה, לפחות ברמה הבסיסית

אני לא סומך הרבה על תוכנות שדוחפות את זה, כלומר כשני מתקין מחשב אני אנסה לא להתקין בכלל תוכנות של חברה שמפיצה crapware ולא רק לבטל v בהתקנה. למחשב שלי בכלל דברים כאלה לא מתקרבים, והתוצאה : הוא מהיר יותר ממחשבים הרבה יותר חדשים שראיתי, שכן מריצים דברים מיותרים......

פורסם

גם אני באותה דעה אבל העניין הוא שיש דברים שאי אפשר להחליף. יו טורנט לדוגמא.. daemon tools... באבילון (אל דאגה, לא משתמש בגרסא האחרונה אלא ב-9, שם עוד ניתן לשלוט על מה התוכנה עושה)

פורסם

גם על חוזים אתם ותמים סתם בלי לקרוא?

אגב, יש אשפי התקנה שקוראים ל-checkbox שמתקין זבל אם הוא מסומן בשם "I Agree". לשים לב למה הם מתכוונים.

פורסם

לפני חצי שעה עדכנתי JRE. באמת שאת ה checkbox של Ask toolbar לא היה קשה לראות בתהליך ההתקנה וכנ"ל לעדכון של Winamp שתמיד מגיע עם באנדל של דברים שלא נחוצים לי.

פורסם

ask toolbar מגיע עם כל דבר כמעט...

ומה הקשר של winamp ל-jre?

פורסם

התקנה של Winamp היום זאת ספינה שלמה של פיצ'רים. פעם היא היתה נכנסת על דיסקט 1.44. :)

נערך על-ידי multicore

פורסם
לפני חצי שעה עדכנתי JRE. באמת שאת ה checkbox של Ask toolbar לא היה קשה לראות בתהליך ההתקנה וכנ"ל לעדכון של Winamp שתמיד מגיע עם באנדל של דברים שלא נחוצים לי.

כנ"ל אצלי.

אורקל חברה טובה ובאמת לא קשה לראות אצלם את הסרגל של Ask אבל AVG למשל מחביאים אותו, למיטב זכרוני אפילו פעמיים.

פורסם

- וזאת אמורה להיות תוכנה שכל התפקיד שלה הוא לשמור על המחשב נקי

פורסם

כזכור לי winamp lite, גם שוקל פוחת, גם מהיר יותר וגם טוב יותר מהגרסא הרגילה... וגם מגיע ללא פיצ'רים בהתקנה!

פורסם

זה לא מזיז לי היום כמו שהיה יכול להזיז לי ב1998. ;)

גם כאשר אתה מבצע התקנה מעל לקיימת, הם נוטים לרשום את הבחירות האלו איפשהו בצד (אחרי התקנה ראשונה) ולהכניס אותן ל wizard כך שלא צריך לחזור על עצמך בכל פעם.

גם בתקופה של broad band אין לי שום בעיה להוריד 20 מגבייט במקום 2.

פורסם

אם זהלא מותקן זה לא ישפיע על המחשב, אבל סוג של.. למה ???

אני בטוח שיש לא מעט נגנים אחרים שעושים עבודה מעולה, ובכל מקרה הוינאמפ האחרון שהיה לי היה 2.20 ושמעתי כבר שאחריו וינאמפ רק התדרדר - זה נכון ?

פורסם

היה לי תקופה ארוכה 2 אבל הוא לא תמך טוב בעברית וברוסית לכן עברתי ל-5 נקודה משהו. סה"כל סבבה. זה אותו וינאמפ כמו של 2. נטען במהירות והכל סבבה. לא רואה סיבה לשדרג לאחרונים (שדרגתי פעם אחרונה לפני ארבע שנים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים